co na Walentynki??

• Autor
    Odp.
  • mysza22
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

mam totalna pustke w glowie co zorganizowac na Walentynki, nie wiem jaki prezent itd:) pomozcie
    wspolnie wymienmy sie przezyciem, moze zaczerpne jakis pomysl od ktorejs z was:)

tusiaczeek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

planujemy caly dzien spedzic razem, wybrac sie do naszej ulubionej restauracji a potem poleniuchowac przed TV. Co do prezentu to sama nie wiem, zastanawialam sie nad bielizna w serduszka 🙂

mysza22
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

swietny pomysl
    tylko ze mamy polrocznego synka i z nim nie bardzo da sie poogladac tv 😕 😆 chyba ze jak zasnie 😈

modelinka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Słuchajcie Kobitki!!Ja na walentynik zrobie dla mojego duzego misiaka czekoladke 😆 własnorecznie.Kupiłam fajna forme w kształcie serca a przepis jest nastepujący: ❗
    1,5 szkl. cukru
    0,5 kostki masła
    0,5 kostki margaryny
    4 łyzki ciemnego kakao
    0,5 szkl. wody
    to wszysko razem zagotować
    nastepnie dodać 4 szkl. mleka w proszku ok400g. mozna dodać orzeszki lub bakalie polecam ..to wszystko odstawić do lodówki aż sie zestygnie 😛
    To najlepszy prezent dla mojego Kocura 😈
    Wiem ,że potem bedzie sie do mnie łasił 😉

muchomorek
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

Prezentem bede ja 😀 😀 😀 moze cos małego i skromnegoo dam ale beZ wiekszego zamartwiania sie o prezent :)wole wykosztowac sie na jego urodziny.. 8) 8)

Kasia697
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Ja na pewno zorganizuję jakąż romantyczna kolację, a prezent już wypatrzyłam : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, mam nadzieje, że się spodoba;)

edit:
    jakubek

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co na Walentynki??"

Przewiń na górę