- AutorOdp.
- 1 lutego 2007 at 15:19
mam totalna pustke w glowie co zorganizowac na Walentynki, nie wiem jaki prezent itd:) pomozcie
wspolnie wymienmy sie przezyciem, moze zaczerpne jakis pomysl od ktorejs z was:)9 lutego 2007 at 10:31planujemy caly dzien spedzic razem, wybrac sie do naszej ulubionej restauracji a potem poleniuchowac przed TV. Co do prezentu to sama nie wiem, zastanawialam sie nad bielizna w serduszka 🙂
9 lutego 2007 at 15:40swietny pomysl
tylko ze mamy polrocznego synka i z nim nie bardzo da sie poogladac tv 😕 😆 chyba ze jak zasnie 😈9 lutego 2007 at 16:58Słuchajcie Kobitki!!Ja na walentynik zrobie dla mojego duzego misiaka czekoladke 😆 własnorecznie.Kupiłam fajna forme w kształcie serca a przepis jest nastepujący: ❗
1,5 szkl. cukru
0,5 kostki masła
0,5 kostki margaryny
4 łyzki ciemnego kakao
0,5 szkl. wody
to wszysko razem zagotować
nastepnie dodać 4 szkl. mleka w proszku ok400g. mozna dodać orzeszki lub bakalie polecam ..to wszystko odstawić do lodówki aż sie zestygnie 😛
To najlepszy prezent dla mojego Kocura 😈
Wiem ,że potem bedzie sie do mnie łasił 😉11 lutego 2007 at 11:03Prezentem bede ja 😀 😀 😀 moze cos małego i skromnegoo dam ale beZ wiekszego zamartwiania sie o prezent :)wole wykosztowac sie na jego urodziny.. 8) 8)
8 lutego 2011 at 15:06Ja na pewno zorganizuję jakąż romantyczna kolację, a prezent już wypatrzyłam : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, mam nadzieje, że się spodoba;)
edit:
jakubek - AutorOdp.