- AutorOdp.
- 19 kwietnia 2007 at 19:31
Witam ,
Mam do Was pytanko, może stwierdzicie że jest dziwne…Ale;)
Ostatnio spotkałam się z tym, że jak podawałam kumplowi mojego chłopaka rękę na pożegnanie, ten swoim palcem wskazującym ,,pomiział” wnętrze mojej dłoni… 🙄Co to znaczy??? 😯
19 kwietnia 2007 at 21:05To zawsze oznaczalo ochote na sex…z toba.
20 kwietnia 2007 at 05:33jezeli jest ci dobrze ze swoim chlopakiem i nie chcesz „problemow w zwiazku” to olej sprawe.
a moze cie sprawdzaja jak zareagujesz. moze robi sobie jaja z ciebie. moze jestes naprawde fajna laska i spodobalas mu sie.
nastepnym raze zamiast podawac reki machnij mu 😆20 kwietnia 2007 at 06:24Jasne, że to oleję!!! Nieżle mnie to wku…A pytam się tak z ciekawożci, bo już kilka razy się z tym spotkałam 😯 A temu chłopakowi wiem, że się podobam, on mi nie 😈 i na pewno bym nie zamieniła mojego chłopaka na niego, a na jakiegokolwiek innego!!!A ten gest jest dla mnie cholernie prymitywny 👿 . Faktem jest to, że to kumpel mojego chłopaka, więc nie zrobiłby mu żadnego żwiństwa i gdy jest trzeżwy tak się nie zachowuje…Patrzy się itd, ale dyskretnie i nic więcej…Ale jak jest wstawiony to mnie jego zachowanie nieżle wkurza, kiedyż nawet próbował mi wsunąć szyjkę od butelki między piersi 👿 Byłam wku…, chciałam mu coż powiedzieć, ale wiem, ze i tak by nic nie kumał!!! Powiedziałam mu o tym, niby w żartach jak następnym razem spotkałam go w drodze na uczelnię..Powiedział, że przeprasza i to się więcej nie powtórzy….Wkurza mnie to, że wstawieni faceci tak się zachowują, nie mówie tu o wszystkich, bo przecież nie wszyscy pijani faceci nie potrafią czasem panować nad własnym pen… A teraz tylko pozostaje mi to, że będę udawać, że nic się nie stało. Hmmm…ale czy on o tym w ogóle pamięta? No włażnie…
A to z tym machnięciem, dzięki za pomysł, na pewno tak zrobię!!!
20 kwietnia 2007 at 18:28zdecydowanie koles ma na Ciebie ochote…
21 kwietnia 2007 at 18:48Bleee…nawet nie chę o tym myżleć ❗ Kurcze, co się dzieje z facetami (nie mówie o wszystkich) jak są wcięci. Wrrrr… ❗
29 maja 2007 at 15:37Monia nie denerwuj sie.Olej goscia!Debili nie brakuje ,sami sie rodza. 🙄 Takze szkoda slow.Jesli jest wiecznie napolony,widocznie nie wyrzyty i chcialby tylko „zaliczac laski” . 😈 Powiedz gosciowi zeby sie od Ciebie odczepil a jesli bedzie natarczywy ,pwoiedz to swojemu facetowi i niech zadziala!Pozniej postaw ultimatum swojemu facetowi :”albop ten gosc albo JA”!. 👿
Glowa do gory Monia!! I uwazaj na siebie! 🙂
Pozdrawiam. 😉
29 maja 2007 at 15:46Koleżkę trzeba olać! Był wcięty a facet wcięty zawsze myżli penisem! Zresztą nawet jak nie są pijani to i tak myżlą penisami!
4 czerwca 2007 at 21:27Mojego faceta qmple tez czasami tak robia gdy sie ze mna witaja. Ja tam olewam sprawe, nawet nie mowie o tym jemu. Glupie, meskie wybryki, nie warto sobie glowy zawracac 🙂
18 czerwca 2007 at 05:52Hmm….zrobił to poraz drugi.
I ale się wku…
A wypił tylko jedno piwo- kurde, czy już nawet jedno piwo działa na faceta….??? Boshe….
Napisałam mu, na gadu, że sobie tego nie życzę!!! 😀
Na początku walił głupa, że nie wie o co chodzi, ale w końcu przeprosił 😈A to jeden z ,,najlepszych” kumpli mojego chłopaka…Hmm….to ma być kumpel;/??
Pozdrawiam:)
18 czerwca 2007 at 06:01faktycznie najlepszy…
13 grudnia 2007 at 14:15[usunięto_link] wrote:
Jasne, że to oleję!!! Nieżle mnie to wku…A pytam się tak z ciekawożci, bo już kilka razy się z tym spotkałam 😯 A temu chłopakowi wiem, że się podobam, on mi nie 😈 i na pewno bym nie zamieniła mojego chłopaka na niego, a na jakiegokolwiek innego!!!A ten gest jest dla mnie cholernie prymitywny 👿 . Faktem jest to, że to kumpel mojego chłopaka, więc nie zrobiłby mu żadnego żwiństwa i gdy jest trzeżwy tak się nie zachowuje…Patrzy się itd, ale dyskretnie i nic więcej…Ale jak jest wstawiony to mnie jego zachowanie nieżle wkurza, kiedyż nawet próbował mi wsunąć szyjkę od butelki między piersi 👿 Byłam wku…, chciałam mu coż powiedzieć, ale wiem, ze i tak by nic nie kumał!!! Powiedziałam mu o tym, niby w żartach jak następnym razem spotkałam go w drodze na uczelnię..Powiedział, że przeprasza i to się więcej nie powtórzy….Wkurza mnie to, że wstawieni faceci tak się zachowują, nie mówie tu o wszystkich, bo przecież nie wszyscy pijani faceci nie potrafią czasem panować nad własnym pen… A teraz tylko pozostaje mi to, że będę udawać, że nic się nie stało. Hmmm…ale czy on o tym w ogóle pamięta? No włażnie…
A to z tym machnięciem, dzięki za pomysł, na pewno tak zrobię!!!
Jakie to slodkie jest jak sie tak oburzacie na gesty swiadczace o tym, ze facet jest Wami zainteresowany, w tym seksualnie 😉
W srodku to jest dla Was komplement, potwierdzenie waszej atrakcyjnosci, nagroda za godziny spedzone w sklepach, przed lustrem i w lazience 😉
Oczywiscie – pod warunkiem, ze to zainteresowanie plynie ze strony faceta ktory dla Was tez jest atrakcyjny…
15 grudnia 2007 at 14:15dla mnie na przykład kumpel faceta jest aseksualny. tak samo jak mój kumpel. za komplement (chociaż takiego gestu komplementem bym nie nazwała…) można podziękować i ucieszyć się. ale gest bądź słowa będące nie komplementem, ale jawnym zaproszeniem do „zabawy”… puszczam mimo uszu. a „taki” kumpel dla mojego faceta przestaje być kumplem…
6 stycznia 2008 at 17:37Fajny kumpel nie ma co. 🙄 Ja bym na miejscu Twojego faceta chciał o czymż takim wiedzieć…
21 maja 2008 at 12:07cóż, jeżli jesteż szczężliwa ze swoim chłopakiem, to faktycznie zapomnij o incydencie ;D
- AutorOdp.