• Autor
    Odp.
  • zxcvbnm
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Hmm….zrobił to poraz drugi.

I ale się wku…

A wypił tylko jedno piwo- kurde, czy już nawet jedno piwo działa na faceta….??? Boshe….

Napisałam mu, na gadu, że sobie tego nie życzę!!! 😀
    Na początku walił głupa, że nie wie o co chodzi, ale w końcu przeprosił 😈

A to jeden z ,,najlepszych” kumpli mojego chłopaka…Hmm….to ma być kumpel;/??

Pozdrawiam:)

Wspolczuje Twemu facetowi takiego przyjaciela…

meda11
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 33
    • Bywalec

*

Kwiatuszek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

No ja tez miałam sytułacje ze pewnien chłopak mi tak „posmyrkał” palcem po dloni w czasie żegnania się ale to naprawde znaczy ze ma ochote na seks? nie zwracałam uwagi napoczatku na to,ale tez byłam ciekawa co oznaczał ten gest gdy to przeczytałam dziwnie sie poczułam 😳

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

prawde mowiac to 1sze slysze o tym tajemniczym gescie ;p

Kwiatuszek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

no ja tez nie słyszalam dowiedziałam sie tu i jeszcze od znajomej ale myżlałam ze to jakies bajki 😆

Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

miszczu ja rowniez 😉

Przewaznie sciskalem mocniej dlon, ewentualnie dluzej ja trzymalem albo specyficznie patrzylem na kobiete. Nie mizialem jeszcze tak palcem wnetrza dloni ale chyba czas sprobowac 😉

Koles ma ochote na laske przyjaciela. Slaby przyjaciel. Jedna zasada ” kumpel przed laske ”. Jezeli sie tego przestrzega to jest pieknie i mozna mowic o przyjazni miedzy facetami.

Po pijaku wielu facetow zachowuje sie glupio. Normalne. Alkohol znosi pewne bariery i zahamowania nakladane przez spoleczenstwo na jednostke. M.in niesmialosc i to ze po alkoholu ludzie robia sie odwazni.

pussymagnet ladnie to odebralas. Za takie podejscie zabralbym Cie na romantyczna kolacje nad jezioro. Podoba mi sie.

Jak wolisz faceta swojego to olej typa. Jezeli dalej bedzie tak robil to powiedz ze powiesz dla swojego faceta i porozmawiaja jak przyjaciel z przyjacielem. Przestraszy sie i odpusci.

p.s a tak swoja droga to koles lekka c*** jest skoro robi tylko taki gest a nie idzie bardziej do przodu 🙂

Matylda562
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 10
    • Bywalec

witam cudownie ze założyłaż taki temat Monia694 :* 😛 dosyc nie dawno tez dostałam taki dziwny gest i nie wiedziałam o co mu chodziło teraz wiem no i powiem szczerze ze jestem zdziwiona i tez fajnie się czuje hehe 🙂 Jeszcze raz dzięki Monisiu694 🙂 a no i tym co odpowiedzieli 😉

Mariusz
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 49
    • Bywalec

na 100% oznacza to chęć na seks z osobą której się tak robi
    nigdy tak żadnej kobiecie nie robiłem podczas witania
    ale czasami jak mnie moje byłe partnerki trzymały za rękę nawet w towarzystwie lub imprezie to korzystałem z tego gestu i wiedziały o co chodzi

shanleenka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

ja się dowiedziałam o nim od księdza…
    no coment

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co oznacza ten gest…??? :/"

Przewiń na górę