- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 7 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
madziula18.
- AutorWpisy
- 27 stycznia 2007 o 08:17 #637
czesc dziewczyny!mam pytanie, nie wiem,moze glupie:)) CO ROBIC?
a sytuacja jest taka: bralam leki, bylam mocno chora, a wczOraj lekarz powiedzial ze jestem zdrowa i my z chlopakiem chcielismy sie wybrac do knajpy na piwko. A potem on mi wysyla radosnego smsa, ze koledzy z pracy zapraszaja go na mini-imprezke, ze bedzie tylko meska imprezka. Ja napisalam, ze bede zla. A on po szkole pojechal od razu na impreze. Caly wieczor sppedzilam przy telewizorze i komputerze. Przyszedl pozno pijany. Dzis od rana mowi, ze nie rozumie, o co mi chodzi, pprzeciez mnie uprzedzil. A przypadkiem powiedzial, ze kolezanka odeszla z pracy i robila impreze. Czyli,kolezanki byly. A on mowi, ze wyolbrzymiam, i zaczynam mu wierzyc. Co sadzicie na ten temat???
pozdrawiam, JULIA[/b]27 stycznia 2007 o 10:04 #30176może chciał trochę odetchnąć ? w sumie powiedział Ci prawdę, lae nie całóą co do tej imprezy…. Ja proponuje byż spotkała się z przyjaciółkami i poszła z nimi poszaleć do jakiegoż klubu. Bez niego oczywiżcie 😉 Nie zobaczy jak się czułaż kiedy on wyszedł bez Ciebie na impreze 😀
27 stycznia 2007 o 10:39 #30177no wlasnie, tez tak pomyslalam. Nawet napisalam dzis od rana do kolezanek, zeby sie umowic na biljarda i piwo. Zobaczymy, czy sie odezwa i co z tego wyjdzie:)
a co do tego, ze chcial pobawic sie z kolegami – nie widze w tym nic zlego. Moze spokojnie wyskoczyc z nimi na miasto, ale nie psuc NASZYCH z nim planow!27 stycznia 2007 o 12:28 #30178powiem ci szczerze ze jak bym moj facet sie najpierw umowil ze mna a potem bym sie dowiedziala ze idzie na mala imprezke…
poprostu zrobilabym tak samo.. 🙂
i napewno bym robila „focha” co on sobie mysli? pozegnanie kolezanki aha.. to ona byla waznejsza.. eh… jak ja nie lubie facetow…
mysle ze moj facet by tak nie postapil bo wie ze bym zrobila tak samo 😀27 stycznia 2007 o 13:35 #30179no tez bym była zła gdyby facet sie ze mna umówił a potem z kolegami gdzies poszedł. Ale ja bym sobie to odegrała i wyszła gdzież z kolezankami. No i jeszcze cie okłamał niby impreza miała byc w męskim towarzystwie a tu pożegnanie koleżanki z pracy[gdyby facet mi powiedział że idzie na pozegnalną imprezę pewnie nie byłabym taka zła jakoż bym to zrozumiała… ale ja bardzo nie lubie kłamstwa]
27 stycznia 2007 o 15:03 #30180Tez bym walnęła focha, a co! Mysle ze po prostu nie pomyslał
. Dobrze ze pokazałas ze ci sie to nie spodobało, mysle ze nastepny razem sie zastanowi zanim tak zrobi raz jeszcze. Bedzie dobrze 😉 27 stycznia 2007 o 19:18 #30181dzieki wszystkim!!! My z nim juz pogodzilismy sie, bo ja mu wytlumaczylam, czemu sie obrazilam, i on dlugo mnie przepraszal,ze po prostu nie zrozumial ze cos zlego zrobil, ze jakby wiedzial, to nigdy w zyciu itp:)i caly czas byl taki kochaniutki, slodziutki:))
po prostu my z nim jestesmy razem od dwoch lat i po raz pierwszy cos takiego sie zdarzylo.
Pozdrawiam wszystkich!
p.s. zobaczymy,co bedzie dalej…:))23 października 2010 o 18:16 #30182a co sie zdarzylo dalej:)rozstalismy sie 1,5 roku temu, bo znalazl sobie nowa dziewczyne z pracy:)a ja teraz jestem w nowym zwiazku
28 października 2010 o 12:55 #30183o proszę, odpis po 3 latach 🙂
30 października 2010 o 06:54 #30184no:) ciekawe bylo przeczytac to, co pisalam 3 lata temu, i jakie mialam smieszne problemy:)
1 listopada 2010 o 12:28 #30185No wiesz dobrze to nie wygląda, ale ja bym nic z tego nie robiła i poszła na imprezę bez niego np. do jakiegoż kolegi.
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.