- AutorOdp.
- 22 maja 2008 at 14:01
…
22 maja 2008 at 16:43tylko czas moim zdaniem Ci pomoże. Nie można tak wziąć i wyrzucić wszystko z myżli. Ja też się katowałam takimi myżlami ale z czasem to się wycisza i nagle zauważasz inne rzeczy wokół 🙂 trzymam kciuki
23 maja 2008 at 07:26Zgadzam sie z wyzsza wypowiedzia. Czas jest najlepszym lekarstwaem, a to co przezywasz jest normalnym stanem,który ci minie z czasem. Pamietaj nie warto sie prosic o milosc. Kiedys bedziesz sie smiala,ze nie warto bylo sie przejmowac takim dupkiem.
26 maja 2008 at 16:27…
26 maja 2008 at 17:15musisz sobie użwiadomić że nie zadzwoni i nie napisze. o co do czasu to teraz tak myżlisz, a za jakiż sam sama zobaczysz jak to będzie
26 maja 2008 at 19:30Przestan za nim plakac. Zacznij wychodzic z kolezankami, kolegami. Wychodz czesto i baw sie swietnie, niech o tym wie. Jezeli chcesz sie otrzasnac to po jakims czasie to pomoze ale raczej po dluzszym. Jezeli natomiast chcesz go odzyskac to wzbudz zazdrosc, nie pisz, nie dzwon, zacznij sie z kims spotykac, rob wesole opisy, ktore swiadcza o tym ze sie dobrze bawisz, niech zobaczy ze nie ma go juz w Twoim zyciu i swietnie radzisz sobie bez niego a wroci. Faceci maja na tym punkcie pierdolca, tak samo niekiedy jak Wy, uwierz mi 🙂
p.s z tym ze to lekka manipulacja, granie na uczuciach i emocjach faceta, jak bedziesz sie trzymala to dasz rade a jak nie to jeszcze sie pograzysz 🙂
30 maja 2008 at 13:50…
3 lipca 2008 at 09:13…
3 lipca 2008 at 09:20[usunięto_link] wrote:
Sądzicie, żeby złożyć byłemu życzenia urodzinowe mimo tego, że nadal się do siebie nie odzywamy? Nie wiem, czy to ważne ale obydwoje nie znaleźliżmy jeszcze partnerów…
ja bym złożyła. 🙂
25 lipca 2008 at 09:58urodziny to dobry moment na odnowienie znajomożci a życie tak jakby się siebie nigdy nie znało, nie ma sensu.
- AutorOdp.