Co sadzicie o tej kurteczce firmy Abercrombie & Fitch ?

• Autor
    Odp.
  • mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

justinedre na moje oko mimo ze stan[nowa] to wyglada na uzywan膮. Jesli masz ja zamiar kupic to przyjrzyj sie na prawy rekaw na dole troche wyswiechtane[nie wiem czy brudne czy wytarte] no i przy tym samym rekawie na ramieniu tez jakas podejrzana plamka. No i zastanawiaj膮ce sa jeszcze dolne kieszenie, jakies takie wypchane jakby r臋ce ktos tam nosi艂. No ale by膰 moze sie myl臋, ale jesli chcesz kupi膰 to poogl膮daj ja dok艂adnie.

minia
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 66
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

A sk膮d jeste偶, 偶e na gie艂dzioche je藕dzisz :p ?:)

S膮 tanie ale takich nie ma ;p Wi臋c pozostaje allegro…

no „takich niema tyko na allegro sa i wcale niesadze ze sa brzydkie bo mi tez sie podoba 馃槅
    jestem z lubelskiego i jest tam tez gielda tylko nie taka jak np w wawie 馃槈
    ale jak ci sie podoba to kupuj jakbym miala duuuzo sarki tez bym taka kupila 8) 馃檪

justineDre
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ojjj mia1980, masz b艂臋dne podejrzenia…

Poniewa偶 czyta艂am opis tej kurtki na stronie producenta…

I tam gdzie wymieni艂a偶 te spostrze偶enia, to tak ma BY膰 馃榾

Jest to firma, kt贸ra stylizuje swoje ubrania na tak jakby lekko znoszone… One s膮 w 100% NOWE poniewa偶 moja kuzynka z innego miasta kupi艂a sobie j膮 i napisa艂a mi ,偶e dosta艂a NOWIUTK膭 pachn膮c膮 kurteczk臋… Z wszystkimi metkami…

Kupi臋 i opisz臋 jej wygl膮d… Poza tym dosta艂am realne fotki robione cyfr贸wka od niego i s膮 po prostu boskie :*

Bu偶ka :*[/b]

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

ehh mo偶liwe…. wi臋c skoro wszystko z ni膮 ok i co najwazniejsze bardzo ci sie podoba wiec nie ma si臋 nad czym zastanawia膰

justineDre
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

Exactly… 馃榾

Ja juz kupi艂am osobi偶cie za 470 z艂 馃檪

Jest po prostu boska… 馃檪

Wi臋c 偶mia艂o zamawiajcie bo ju偶 tylko 3 zosta艂y… a moja 2 kuzyneczka chce te偶 tak膮…

Bu偶ka :*

Nela
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Kupilam taka w tamtym roku, tylko zamiast futra jest jasny baranek. Po prostu swietna. Potrzebna mi byla czekoladowa kurtka i nosze ja zawsze do brazowych rzeczy. Milego noszenia… 馃榾

justineDre
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

Kobity sprzedawca da艂

NI呕SZ膭 CENE !!!

Ja ju偶 mam swoj膮 i jestem bosko zadowolona, tak samo kuzyneczka ju偶 kupi艂a… 馃檪

Czekam, a偶 b臋dzie mia艂 inne rzeczy… wtedy co偶 innego kupie od niego…

艣wietny Sprzedawca…Naprawd臋 Polecam…

kluska
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Mi sie ta kurtka podoba, owszem jest fajna i pewnie bardzo ladnie lezy, ale… cena jest za wysoka!
    Najbardziej mi sie podoba ten futrzany kaptur, wiec szukalam podobnych, ale w nizszej cenie. I nawet znalazlam kilka bardzo ladnych, np. [usuni臋to_link]

Croppa
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

jak kiedy偶 za偶artowa艂a moja kumpela: ” za nia to bym si臋 pocie艂a…”
    osobi偶cie tak偶e bardzo mi sie podoba, miodzio:)
    ale c贸z nie stac mnie na ni膮.

rzadko chodz臋 ubrana na sportowo, a jakos nie widz臋 sie w kozaczkach i tej kurtce 馃槢

ale jest cudna, serio serio …:P

Niebo86
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 589
    • Zas艂u偶ony

kurteczka ok, ale w zyciu nie dalabym za nia tyle kasy 馃槙

sama mam plaszczyk w podobnym stylu 馃榾

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Co sadzicie o tej kurteczce firmy Abercrombie & Fitch ?"

Przewi艅 na g贸r臋