- Ten temat ma 24 odpowiedzi, 14 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 18 lat, 7 miesi臋cy temu przez
Niebo86.
- AutorWpisy
- 16 wrze艣nia 2007 o 21:05 #82994
justinedre na moje oko mimo ze stan[nowa] to wyglada na uzywan膮. Jesli masz ja zamiar kupic to przyjrzyj sie na prawy rekaw na dole troche wyswiechtane[nie wiem czy brudne czy wytarte] no i przy tym samym rekawie na ramieniu tez jakas podejrzana plamka. No i zastanawiaj膮ce sa jeszcze dolne kieszenie, jakies takie wypchane jakby r臋ce ktos tam nosi艂. No ale by膰 moze sie myl臋, ale jesli chcesz kupi膰 to poogl膮daj ja dok艂adnie.
16 wrze艣nia 2007 o 21:32 #82995@justineDre wrote:
A sk膮d jeste偶, 偶e na gie艂dzioche je藕dzisz :p ?:)
S膮 tanie ale takich nie ma ;p Wi臋c pozostaje allegro…
no „takich niema tyko na allegro sa i wcale niesadze ze sa brzydkie bo mi tez sie podoba 馃槅
jestem z lubelskiego i jest tam tez gielda tylko nie taka jak np w wawie 馃槈
ale jak ci sie podoba to kupuj jakbym miala duuuzo sarki tez bym taka kupila 8) 馃檪16 wrze艣nia 2007 o 22:23 #82996Ojjj mia1980, masz b艂臋dne podejrzenia…
Poniewa偶 czyta艂am opis tej kurtki na stronie producenta…
I tam gdzie wymieni艂a偶 te spostrze偶enia, to tak ma BY膰 馃榾
Jest to firma, kt贸ra stylizuje swoje ubrania na tak jakby lekko znoszone… One s膮 w 100% NOWE poniewa偶 moja kuzynka z innego miasta kupi艂a sobie j膮 i napisa艂a mi ,偶e dosta艂a NOWIUTK膭 pachn膮c膮 kurteczk臋… Z wszystkimi metkami…
Kupi臋 i opisz臋 jej wygl膮d… Poza tym dosta艂am realne fotki robione cyfr贸wka od niego i s膮 po prostu boskie :*
Bu偶ka :*[/b]
16 wrze艣nia 2007 o 23:12 #82997ehh mo偶liwe…. wi臋c skoro wszystko z ni膮 ok i co najwazniejsze bardzo ci sie podoba wiec nie ma si臋 nad czym zastanawia膰
17 wrze艣nia 2007 o 16:36 #82998Exactly… 馃榾
Ja juz kupi艂am osobi偶cie za 470 z艂
馃檪 Jest po prostu boska… 馃檪
Wi臋c 偶mia艂o zamawiajcie bo ju偶 tylko 3 zosta艂y… a moja 2 kuzyneczka chce te偶 tak膮…
Bu偶ka :*
17 wrze艣nia 2007 o 22:17 #82999Kupilam taka w tamtym roku, tylko zamiast futra jest jasny baranek. Po prostu swietna. Potrzebna mi byla czekoladowa kurtka i nosze ja zawsze do brazowych rzeczy. Milego noszenia… 馃榾
23 wrze艣nia 2007 o 21:30 #83000Kobity sprzedawca da艂
NI呕SZ膭 CENE !!!
Ja ju偶 mam swoj膮 i jestem bosko zadowolona, tak samo kuzyneczka ju偶 kupi艂a… 馃檪
Czekam, a偶 b臋dzie mia艂 inne rzeczy… wtedy co偶 innego kupie od niego…
艣wietny Sprzedawca…Naprawd臋 Polecam…
31 pa藕dziernika 2007 o 21:12 #83001Mi sie ta kurtka podoba, owszem jest fajna i pewnie bardzo ladnie lezy, ale… cena jest za wysoka!
Najbardziej mi sie podoba ten futrzany kaptur, wiec szukalam podobnych, ale w nizszej cenie. I nawet znalazlam kilka bardzo ladnych, np. http://www.sklep.dlaurody.pl/product_info.php?cPath=12&products_id=1132 listopada 2007 o 12:33 #83002jak kiedy偶 za偶artowa艂a moja kumpela: ” za nia to bym si臋 pocie艂a…”
osobi偶cie tak偶e bardzo mi sie podoba, miodzio:)
ale c贸z nie stac mnie na ni膮.rzadko chodz臋 ubrana na sportowo, a jakos nie widz臋 sie w kozaczkach i tej kurtce 馃槢
ale jest cudna, serio serio …:P
2 listopada 2007 o 13:01 #83003kurteczka ok, ale w zyciu nie dalabym za nia tyle kasy 馃槙
sama mam plaszczyk w podobnym stylu 馃榾
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.