- AutorOdp.
- 16 wrze艣nia 2007 at 21:05
justinedre na moje oko mimo ze stan[nowa] to wyglada na uzywan膮. Jesli masz ja zamiar kupic to przyjrzyj sie na prawy rekaw na dole troche wyswiechtane[nie wiem czy brudne czy wytarte] no i przy tym samym rekawie na ramieniu tez jakas podejrzana plamka. No i zastanawiaj膮ce sa jeszcze dolne kieszenie, jakies takie wypchane jakby r臋ce ktos tam nosi艂. No ale by膰 moze sie myl臋, ale jesli chcesz kupi膰 to poogl膮daj ja dok艂adnie.
16 wrze艣nia 2007 at 21:32[usuni臋to_link] wrote:
A sk膮d jeste偶, 偶e na gie艂dzioche je藕dzisz :p ?:)
S膮 tanie ale takich nie ma ;p Wi臋c pozostaje allegro…
no „takich niema tyko na allegro sa i wcale niesadze ze sa brzydkie bo mi tez sie podoba 馃槅
jestem z lubelskiego i jest tam tez gielda tylko nie taka jak np w wawie 馃槈
ale jak ci sie podoba to kupuj jakbym miala duuuzo sarki tez bym taka kupila 8) 馃檪16 wrze艣nia 2007 at 22:23Ojjj mia1980, masz b艂臋dne podejrzenia…
Poniewa偶 czyta艂am opis tej kurtki na stronie producenta…
I tam gdzie wymieni艂a偶 te spostrze偶enia, to tak ma BY膰 馃榾
Jest to firma, kt贸ra stylizuje swoje ubrania na tak jakby lekko znoszone… One s膮 w 100% NOWE poniewa偶 moja kuzynka z innego miasta kupi艂a sobie j膮 i napisa艂a mi ,偶e dosta艂a NOWIUTK膭 pachn膮c膮 kurteczk臋… Z wszystkimi metkami…
Kupi臋 i opisz臋 jej wygl膮d… Poza tym dosta艂am realne fotki robione cyfr贸wka od niego i s膮 po prostu boskie :*
Bu偶ka :*[/b]
16 wrze艣nia 2007 at 23:12ehh mo偶liwe…. wi臋c skoro wszystko z ni膮 ok i co najwazniejsze bardzo ci sie podoba wiec nie ma si臋 nad czym zastanawia膰
17 wrze艣nia 2007 at 16:36Exactly… 馃榾
Ja juz kupi艂am osobi偶cie za 470 z艂
馃檪 Jest po prostu boska… 馃檪
Wi臋c 偶mia艂o zamawiajcie bo ju偶 tylko 3 zosta艂y… a moja 2 kuzyneczka chce te偶 tak膮…
Bu偶ka :*
17 wrze艣nia 2007 at 22:17Kupilam taka w tamtym roku, tylko zamiast futra jest jasny baranek. Po prostu swietna. Potrzebna mi byla czekoladowa kurtka i nosze ja zawsze do brazowych rzeczy. Milego noszenia… 馃榾
23 wrze艣nia 2007 at 21:30Kobity sprzedawca da艂
NI呕SZ膭 CENE !!!
Ja ju偶 mam swoj膮 i jestem bosko zadowolona, tak samo kuzyneczka ju偶 kupi艂a… 馃檪
Czekam, a偶 b臋dzie mia艂 inne rzeczy… wtedy co偶 innego kupie od niego…
艣wietny Sprzedawca…Naprawd臋 Polecam…
31 pa藕dziernika 2007 at 21:12Mi sie ta kurtka podoba, owszem jest fajna i pewnie bardzo ladnie lezy, ale… cena jest za wysoka!
Najbardziej mi sie podoba ten futrzany kaptur, wiec szukalam podobnych, ale w nizszej cenie. I nawet znalazlam kilka bardzo ladnych, np. [usuni臋to_link]2 listopada 2007 at 12:33jak kiedy偶 za偶artowa艂a moja kumpela: ” za nia to bym si臋 pocie艂a…”
osobi偶cie tak偶e bardzo mi sie podoba, miodzio:)
ale c贸z nie stac mnie na ni膮.rzadko chodz臋 ubrana na sportowo, a jakos nie widz臋 sie w kozaczkach i tej kurtce 馃槢
ale jest cudna, serio serio …:P
2 listopada 2007 at 13:01kurteczka ok, ale w zyciu nie dalabym za nia tyle kasy 馃槙
sama mam plaszczyk w podobnym stylu 馃榾
- AutorOdp.