Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 35 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Ejoanna_pl
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Przychylam się do powyższej opinii,nic nie stawia na nogi ta jak mocna kawa,lub też ewentualnie poranny prysznic. Każda z nas ma swoje sposoby i przyzwyczajenia,to normalna sprawa. Jednak we wszystkich wypowiedziach przewija się wątek kawy 🙂

aisoglam
    Członek
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Prysznic naprzemienny bo kąpiel to mnie rozleniwia. Kawa z dodatkiem koniaku,ale jak ktoż ma problem z sercem to nie polecam

anita
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

Muzyka mnie pobudza, choć przyznam, że nie mam problemu ze wczesnym wstawaniem, a wręcz bardzo lubię wstać rano, aby cieszyć się dłuższym dniem, do tego po długi okresie, kiedy jestem zmęczona najlepiej stawia mnie na nogi urlop, wyjazd za granicę, kiedy mogę oderwać się od codziennych stresów.

ewissimo
    Członek
    • Odp.: 45
    • Bywalec

dobre sniadanie, dobra kawa i dobra muzyka, brak jednego z nich zaburza caly dzien.. ewentualnie jeszcze dobre towarzystwo

Natka13
    Członek
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Prysznic i żniadanie 🙂 No i aspiryna jak jestem chora :p

denilson
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

jak jestem padnięty tak fest, to mi nic nie pomoże – i może być to kawa, dwa litry red bulla, 5 litrów powerade`a i nic…

Ustalenie_Ojcostwa
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Powerade akurat dobrze nawadnia organizm,więc nie postawi Cię na nogi,lepiej red bull,ale też nie polecam dla ciżnieniowców i tych którzy maja problemy z sercem. Rano tylko dobra,mocna kawa,natomiast wieczorem prysznic 🙂

djlevine
    Członek
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Dobre mocne espresso 🙂

Filigranowa
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Yerba jest cudowna. Stawia mnie na nogi i nie mam po niej skurczy w łydkach. Bardzo jestem zadowolona z yerby od kiedy się na nią przerzuciłam 🙂

marta1985
    Członek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Z rana kawa, później zielona herbata a najbardziej to jak mój kochany psiak coż zbroi :mrgreen:

Filigranowa
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Znalazłam fajną encyklopedię w Internecie. Jestem w kropce nie wiem na jaki rodzaj herbaty się zdecydować 🙂 http://www.yerbafreaks.pl/o-yerba-mate.html

monia_mia1
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Słońce, zdecydowanie stawia na nogi:) Spacer, kawa! herbata z miodem cytryną i imbirem, energetyczna muzyka i ruch.

pinecha
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Dobra mocna muzyka. Nie ma jak szykować się rano przy dobrej muzyce mmmmmm 🙂

Lika
    Członek
    • Odp.: 49
    • Bywalec

Prysznic i poranna kawa 😀

mako82
    Członek
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja lubię i mnie pobudza rano mięta z miodem 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 35 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę