Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 556 do 570 (z 1,662 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Myszka19
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

@xyz wrote:

Myszka u mnie te偶, ale ostatnio mia艂am konika polnego takiego wielkiego zielonego i szkoda by艂o mi go zat艂uc wi臋c delikatnie chcia艂am go usun膮膰.. niestety gdy skoczy艂 tak sie przestraszy艂am 偶e go za艂atwi艂am na amen

hihihi te偶 ostatnio mia艂am takiego ogromnego zielonego konika.. na tv sobie siedzia艂.. zawo艂a艂am siostre ja uciek艂am i ona go u偶mierci艂a.. 馃槢

Przegl膮dam sobie forum i ogl膮dam tv 馃檪

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A ja odk膮d wsta艂am ju偶 z telefonem w r臋ce,za艂atwiam,przekazuj臋 informacje i z b贸lem serca sprawdzam stan konta 馃槅 Robi si臋 coraz dziwaczniej,a ja nawet nie wiedzia艂am,ze mam taki dar przekonaywania…tzn w sensie,ze nie przypuszcza艂am,i偶 moje niewinne pro偶by zostan膮 spe艂nione ot tak 馃槸 absolutnie nie widze zwi膮zku z tym,偶e osoby kt贸rych prosze to m臋偶czyzni… 馃槈 Ok-za艂atwiam dalej 馃榾

Magdus
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

Jem kanapki z pomidorkiem 馃榾 zimno mi, nic mi si臋 nie chce, a trzeba i偶膰 zrobi膰 zakupy na jutrzejszy obiad, bo pewnie znowu b臋d臋 spa艂a do po艂udnia 馃槅

sylwia7811
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

dziewczynki zegnam sie na 2 tygodnie !!!
    zaraz sie zbieram na samolot do anglii ale wracam 27 wrzesnia .
    juz boli mnie brzuch na sama mysl o locie.
    nie lubie rzeczy ktorych nie znam!!!trzymajcie kciuki za nas. buziaczki

Jeffany
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

Psuj臋 oczy przed komputerem. Padam ze zm臋czenia ;F

Myszka19
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

chwila odpoczynku.. robi臋 spaghetti na jutro 馃槢 oczywi偶cie ca艂y sosik sama.. 馃槢 a dzi偶 偶eby wszystko si臋 艂adnie przegryz艂o.. 馃槢

minia
    Cz艂onek
    • Odp.: 66
    • Sta艂y bywalec

a ja leze pod kolderka i czytam sobie forum 馃檪 mam ochote cos zjesc i zaraz zrobie sobie cos am :)..
    zastanawiam sie jeszcze jak czesac (ukladac)sobie wlosy bo niewychodzi mi to 馃槙 ..
    i pozdrawiam was goraco 馃榾

Jeffany
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

Maluj臋 pazurki i pr贸buj臋 pogoni膰 z g艂owy moje beznadziejne my偶li…

xyz
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

M膮偶 u mechanika, syn u babci. A ja…a ja sprz膮tam

basia23
    Cz艂onek
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

a ja pr贸buje skupi膰 si臋 na czytaniu ksi膮偶ki ale co偶 ci臋偶ko…

xyz
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Ale b艂ysk w domciu, nawet kwiatki such膮 偶ciereczk膮 wytar艂am z kurzu – bosko, a jak panele l偶ni膮 馃槸

kajdaaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

@xyz wrote:

Ale b艂ysk w domciu, nawet kwiatki such膮 偶ciereczk膮 wytar艂am z kurzu – bosko, a jak panele l偶ni膮 馃槸

xyz zapraszam do mnie troszk臋 posprz膮ta膰 jak masz tak膮 wen臋. Przyje偶d偶aj膮 do mnie te偶cie na 10 dni na urlop i musia艂am bym troch臋 ogarn膮膰 ale mi si臋 nie chce. Na sam膮 my偶l o nich robi mi si臋… 馃懣 馃懣

Magdus
    Cz艂onek
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

A ja robi臋 obiad….. i te偶 by si臋 przyda艂o posprz膮ta膰….. ale nie chce mi si臋…. 馃槙

tigerka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Wrocilam z zakupow ,czyli odpoczywam po lazeniu po sklepach z ciuchami itp. Pije sobie teraz herbatke bo wiejeeeeee jak nie wiem 馃槙 ,klikam na forum i na gg ,no i czekam na moje kochanie. 馃檪

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

W艂a偶nie zgrywam ostatnie kawa艂ki na impreze 馃榾 Normalnie urwanie g艂owy od rana.Ale jak ja sie po偶wi臋cam… pobieg艂am bez makija偶u po mikrofon(dobrze,偶e s艂o艅ce 偶wieci,to zakamuflowa艂am si臋 za wielkimi okularami przeciws艂onecznymi 馃榾 ) i dzi臋ki mojemu po偶wi臋ceniu b臋dzie do czego spiewa膰 馃槅 Yeraz czekam az m贸j brat sko艅czy irokeza uk艂ada膰 w 艂azience i ide pod prysznic,bo jak zwykle nie zorganizowa艂am sobie czasu jak nalezy i mam 75 min do wyj偶cia 馃槅 Dam rad臋,bywa艂am w gorszych sytuacjach 馃槈

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 556 do 570 (z 1,662 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋