• Autor
    Odp.
  • xyz
    Member
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

uwielbiam pizze. zreszta widac po mnie ze ja polubilam od roku sie tyc przytylo:) pizza knora i moja reszta i zamawiana 5 z frytkami. normalnie miod malina.mniam mniam

ide zrobic sobie drinka z zielonej wodki 馃檪

Specter
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

A ja w艂a偶nie wr贸ci艂em z si艂owni 馃榾 i wcinam kolacj臋. Praca lic. ju偶 prawie sko艅czona, do zaliczenia zosta艂 jeszcze jeden egzamin… i to by by艂o na tyle. 馃槈

xyz
    Member
    • Maniak

kiedys ktoras z dziewczyn napisala swoj grafik. zlapalam sie za glowe bo zrozumialam ze nie ma w moim zyciu czasu dla samej siebie. poszlam na silownie dowiedzialam sie co i jak. bylam chyba 7 razy i na tym sie skonczylo. jakos za daleko ta silownia i pod gorke 馃檨

peronowa mysz
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Pasjonat

Nie martw si臋 ja te偶 jestem wielki le艅 i na 偶adn膮 si艂ownie chodzi膰 mi si臋 nie chce, od czasu do czasu wyci膮gana jestem przez w艂asnego ch艂opaka na rower 馃榾 ale na tym koniec 馃榾 hehe

Specter
    Member
    • Pasjonat

Xyz Ja uparty po prostu jestem. 馃榾 Czasem po 10 godzinach pracy, wracaj膮c do domu po 18.00 id臋 na si艂ownie i 膰wicz臋 od 19 – 21, a na nast臋pny dzie艅 zn贸w pobudka o 5.30 馃榾 . A w pracy przy biurku nie siedz臋 馃槈
    No i zawsz臋 wykupuj臋 karnecik na miesi膮c coby si臋 zmobilizowa膰 馃榾
    No a faktycznie dzi偶 by艂o tylko kilka os贸b wi臋c nie ka偶dy jest taki uparty 馃槈

xyz
    Member
    • Maniak

ja karneciku nie wykupowywalam bo silownia zalezala od tego czy ktos zajmie sie dzieckiem. a rower o jaciez jak najbardziej. z mezusiem moim kochaniutkim pojechalismy w weekend a ze zmeczenie wzielo gore to chcielismy skrocic droge i zle skrecilismy. oj dlugo bladzilismy 馃檪 dupcia od zelowej nakladki (kupe warta) boli do dzis

iga
    Member
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 835
    • Zas艂u偶ony

A ja…Hmmm…Niom w艂asnie teraz siedze przed komputerkiem, przegladam nasz forum i klikam z takim jednym Czekoladowym Ch艂opakiem na GG 馃槈

A przed chwilk膮 skonczy艂am piec bu艂eczki cynamonowe…Przepis w necie znalaz艂am i na eksperymenta mnie nasz艂o…Heh

xyz
    Member
    • Maniak

iga81 ja jak zawsze robie cos pierwszy raz z jakiegos kosmicznego przepisu to wychodz PYSZNE, gorzej jest kolejnym razem 馃槼

zrobilam zbyt mocnego drinka i jest mi bardzo goraco

Kwiat we wlosach
    Member
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 514
    • Zas艂u偶ony

xyz popi艂o si臋:D:D:D

xyz
    Member
    • Maniak

ech cos ty. synus dopiero zasnal. kto by do niego wstal w nocy. ale nie ukrywam ze jestem wesola 馃檪

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A ja sobie w艂asnie wr贸ci艂am z odreagowania ci臋zkich stres贸w dnia dzisiejszego 馃榾 wypi艂am drineczka i za chwil臋 k艂ad臋 si臋 spac 馃榾

xyz
    Member
    • Maniak

synek odziwo jeszcze spi. maz po nocy wlasnie zasnal. a ja umylam wlosy i pije kawke

Specter
    Member
    • Pasjonat

Ja w艂a偶nie wr贸ci艂em z pracy 馃槙 i jem obiadek. potem chyba polegn臋 馃榾 .
    Iga cynamonowe bu艂eczki, czekoladowy ch艂opak… hmmm to nawet do siebie pasuje 馃槈

tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Nie!!! Wlasnie sobie teraz zrobilam przerwe i odpoczywam od tej nauki wrrrrr Taka pogoda do bani spac mi sie chce 馃檮 Chyba sie wczesniej poloze spac! Wczoraj upal nie do wytrzymania dzisiaj chlodniej…. ale robi sie znowu ciepelko.Ok na dzisiaj koniec z nauka, ogladne tv i zjem kolacyjke i … sie walne do lozeczka:)

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Wr贸ci艂am niedawno z pracy i jem sp贸藕niony obiad… mro偶on膮 pizze 馃槙

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Co teraz robicie?"

Przewi艅 na g贸r臋