- AutorOdp.
- 26 grudnia 2007 at 16:27
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
siedzę i rozmyżlam nad tym czemu mój związek z M się rozpadł? czy może to moja wina? czy może to on nie był tak naprawdę dojrzały? 🙄 szkoda, że tak to wszystko się skończyło.. mam nadzieję, że w nowym roku w końcu będę z kimż na stałe, z kimż, kto naprawdę będzie mnie szanował do końca życia..
Tego życzę Wam wszystkim kochani na nowy rok!! 😉 😉co sie stalo??
M, zerwał ze mną od tak sobie, bez żadnego słowa wyjażnienia, mało tego, ja w tym związku się starałam, a on nie, nie dał od siebie nic, nawet szasunku do mojej osoby. A teraz.. dzwoni i esemesuje do mnie i prosi mnie o przebaczenie i, co ja mam niby zrobić..?
Ale od początku..
Na początku było cudownie, jak to w każdym związku bywa… potem zaczęło się coż psuć, spóźniał się na spotkania, jak byłam u niego to już nie pożwięcał mi czas, tylko kumplom na forum, potrafił przy komputerze przesiadywać godzinami nie raz nawet ponad 10 godzin a ja oczywiżcie z nudów, to albo w sufit patrzyłam, albo w telewizor, w którym nic nie było ciekawego.. pokazał mi, że koledzy są ważniejsi a teraz w żwięta zaczął mnie bombardować esemesami przepraszając i prosząc o szansę.
I, co ja mam teraz zrobić..? 😕26 grudnia 2007 at 17:10Masz teraz przewagę- to dobrze. 🙂
Wykorzystaj to, bądz ostrożna, porozmawiaj z nim.A czujesz jeszcze coż do niego? Bo jeżli nie, to nie wchodz już w to, tylko znajdz sobie kogoż innego.
26 grudnia 2007 at 18:42wcinam jajecznice 😈
26 grudnia 2007 at 18:57zjadłam sałatkę i zaraz sie szykuje do wyjazdu na Litwe 🙂
26 grudnia 2007 at 19:03[usunięto_link] wrote:
zjadłam sałatkę i zaraz sie szykuje do wyjazdu na Litwe 🙂
Litwa? Ale Ci fajnie 🙂
A ja zaraz się idę na dyskotekę szykowac 😉
26 grudnia 2007 at 19:36nio wlasnie juz jestem spakowana 🙂 i w drogę… papapa do uklikania bo ponad 800 km drogi :* :*
26 grudnia 2007 at 20:16Nadrabiam forum 😀 tak dawno mnie tu nie 🙁 było brak czasu…
26 grudnia 2007 at 20:19[usunięto_link] wrote:
zjadłam sałatkę i zaraz sie szykuje do wyjazdu na Litwe 🙂
Mhhh.. Litwa, naprawdę fajnie.. miałam kiedyż faceta z Litwy i fajny był 😉
26 grudnia 2007 at 21:55Denerwuje się 😡
27 grudnia 2007 at 11:55Zabrałam się za sprzątanie swojego pokoju, trochę czasu mi to zajmie. 😛
27 grudnia 2007 at 12:55bawię się photoshopem i archicadem, w koncu projekt czas zacząć:)
27 grudnia 2007 at 13:03wcinam obiadek 😛
27 grudnia 2007 at 16:39Słucham muzyki:) Balsam dla duszy…
Frank Sinatra, Staszek Soyka i może Cranberries 🙂27 grudnia 2007 at 17:40[usunięto_link] wrote:
Masz teraz przewagę- to dobrze. 🙂
Wykorzystaj to, bądz ostrożna, porozmawiaj z nim.A czujesz jeszcze coż do niego? Bo jeżli nie, to nie wchodz już w to, tylko znajdz sobie kogoż innego.
Problem z tym, że nadal coż czuję do niego! 😕 ❗ wielkie dzięki, za podpowiedź..
A ja dziż zaliczyłam długi i cudowny samotny spacerek… wrrr!! było cudownie!! 😀
27 grudnia 2007 at 19:01pije ciepłą herbatę,podciągam nosem a tak poza tym się nudzę 😕
- AutorOdp.