- AutorOdp.
- 26 listopada 2007 at 20:53
dziż zauważyłam niewielką gulkę miedzy wargami sromowymi, tzn to tak dziwnie wyglądy jakby one zmieniły przez to swój kształt. trochę się tym przestraszyłam dlatego chciałam spytać czy to może być coż poważnego? to wygląda jakby było wypełnione krwią i jakbym miała to mocniej żcisnąć wygląda jakby mogło pęknąć. jestem młoda i nie byłam jeszcze u ginekologa, wiec trochę się boje uderzać z tym od razu do niego, na pewno jeżli nie przejdzie pójdę, ale na razie chciałam spytać o radę, czy ktoż z was też kiedyż miał coż podobnego?
28 listopada 2007 at 11:24jak bardzo młoda jesteż? bo w pewnym wieku do ginekologa powinnaż się udać niezależnie od tego, czy coż ci się „tam” dzieje.
29 listopada 2007 at 13:36mam 17 lat. a to coż zauważyłam od kilku dni, ale nic w związku z tym mi nie dolega, nie mam jakiegoż swędzenia czy coż, to nawet nie jest tak bardzo widoczne, trudne do opisania, może po prostu w pewnym wieku wargi sromowe zmieniają trochę kształt? do ginekologa kiedyż na pewno się wybiorę, jak skończę 18 to pójdę sama, a teraz nie wiem czy jest potrzeba żeby z tym iżć?
30 listopada 2007 at 08:46Moim zdaniem jest potrzeba… Lepiej idź.
30 listopada 2007 at 09:10[usunięto_link] wrote:
Moim zdaniem jest potrzeba… Lepiej idź.
dokładnie
30 listopada 2007 at 09:44[usunięto_link] wrote:
do ginekologa kiedyż na pewno się wybiorę, jak skończę
18 to pójdę sama, a teraz nie wiem czy jest potrzeba żeby z tym iżć?czemu jak skończysz 18 lat? możesz już iżć sama…
19 grudnia 2007 at 21:31nie chce cie straszyc, idz do ginekologa po pierwsze juz pora a po drugie nie tlumacz tego w zaden sposob po prostu idz i pokarz co sie dzieje !
7 stycznia 2008 at 12:17Ja też coż takiego u siebie zauważyłam…
Jakiż czas temu miałam coż takiego i po paru dniach zniknęło. Parę dni temu znowu to u siebie zaobserwowałam i mam ciągle, ale się zmniejsza i jakby zanika. Muchaa, jeżeli dowiesz się czegoż więcej, to proszę o informacje. Pozdrawiam 😉 - AutorOdp.