- AutorOdp.
- 3 marca 2007 at 18:03
jak o tym pomysle ze ta dziewucha bierze po raz drugi slub i wokol tego tematu jest cisza to szlak mnie trafia!
jak bralam slub z mezem (jestem jego druga zona) to juz sie krzywo patrzono. urodzil sie syn i chcielismy go ochrzcic. tyle wyzwisk co uslyszalam od proboszcza i ksiedza ze swojej parafii to nigdy nie uslyszalam. maz wyszedl pierwszy bo nie wytrzymal ja chwile po nim z placzem! dziecko dostalo chrzest w innej parafii.
przy kazdej wizycie duszpasterskiej ksiadz przypomina w jakim to ja grzechu zyje i wogole 馃槬
a tu prosze cisza. radio maryja nie ma nic przeciwko? czemu nie ma odwaznego co by sie za ta sprawe wzial. kosciol tez milczy? dlaczego?jakie jest wasze zdanie na ten temat? ja uwazam ze to kolejne przegiecie
3 marca 2007 at 18:12Bo to jest corka prezydenta…….. 馃檮 Co do wyzwisk ze strony ksiedza, to chyba jest to mozliwe tylko w Polsce. Wspolczuje Ci tego co przeszlas i pozdrawiam serdecznie.
4 marca 2007 at 00:03W艂asnie…c贸rka prezydenta czyli wszyscy maja byc cicho,coby skandalu nie by艂o 馃槙 A Ty si臋 nie przejmuj,bo z tego co zauwa偶y艂am duchowni s膮 jacys dziwni i teraz naprawde trudno o ksiedza z prawdziwego zda偶enia 馃槙 C贸rka prezydenta…pamietam jak o mnie m贸wili „c贸rka prezydenta”… 馃槅
4 marca 2007 at 09:07Wiadomo, c贸rka prezydenta. Tam cisza musi by膰 bo kaczory nad wszystkim panuj膮. A my zwykli szaracy ? Nam juz mo偶na walic po nosie jak sie tylko da ! Gdy cz艂owiek sobie o tym pomysli to od razu szlag mo偶e trafi膰. A co do ksi臋zy to faktycznie, niekt贸rzy to by tylko k艂ody pod nogi rzucali, ale na szcz臋偶cie s膮 i tacy, kt贸rzy ch臋tnie pomog膮 w ka偶dej sytuacji i oby takich by艂o jak najwi臋cej.
6 marca 2007 at 11:03To jest w艂a偶nie tragedja dlaczego Ci ksi臋偶a tak si臋 wtr膮caj膮 oni nie s膮 Bogiem i nie maj膮 prawa nas os膮dza膰 B贸g nas os膮dzi …
A Ci dziennikasrze to nie maja chyba o czym pisa膰 i pisz膮 o tej „paskudzie” wielkie mi wydarzenie… Szkoda s艂贸w…6 marca 2007 at 11:16Mam tak膮 jedn膮 kole偶anke ona ma rocznego 偶licznego synka i mieszka z ojcem swojego dziecka lecz bez 偶lubu kochaj膮 to dziecko najbardziej jak chyba potrafi膮 ,a ksi膮dz gdy przyszed艂 rok temu po kol臋dzie i ch艂opczyk sie rozp艂aka艂 ksi膮dz powiedzia艂 ze dziecko jest niedobre i p艂acze po ma szatana w sobie kt贸rego ssie z mlekiem matki bo ona ma szatana gdy偶 偶yje w grzechu.Przykre prawda?
Z sakramentem chrztu r贸wnie偶 by艂 k艂opot i chrzest odby艂 sie w parafi w Radomiu gdzie mieszka mama mojej kolezanki w Warszawie nie chcieli ochrzcic dziecka w 3 parafiach.Skandal….6 marca 2007 at 12:15[usuni臋to_link] wrote:
Mam tak膮 jedn膮 kole偶anke ona ma rocznego 偶licznego synka i mieszka z ojcem swojego dziecka lecz bez 偶lubu kochaj膮 to dziecko najbardziej jak chyba potrafi膮 ,a ksi膮dz gdy przyszed艂 rok temu po kol臋dzie i ch艂opczyk sie rozp艂aka艂 ksi膮dz powiedzia艂 ze dziecko jest niedobre i p艂acze po ma szatana w sobie kt贸rego ssie z mlekiem matki bo ona ma szatana gdy偶 偶yje w grzechu.Przykre prawda?
Z sakramentem chrztu r贸wnie偶 by艂 k艂opot i chrzest odby艂 sie w parafi w Radomiu gdzie mieszka mama mojej kolezanki w Warszawie nie chcieli ochrzcic dziecka w 3 parafiach.Skandal….Je偶li chodzi o takie w艂asnie sytuacje, to bardzo cz臋sto si臋 one zdarzaja. Wsr贸d moich znajomych tez by艂y problemy z ochrzczeniem dziecka. Bardzo przykre!
6 marca 2007 at 15:07bede brutalna
jakby mi tak jakis ksi膮dz wpad艂 do domu i dziecko oraz mnie obraza艂 to bym go na butach wynios艂a i nie patrzy艂abym czy to ksi膮dz czy nie ksi膮dz. A co ten kretyn moze wiedziec w ogole o zyciu w rodzinie jak nigdy nie mia艂 i nie bedzie mia艂 swojejaz sie powiem Wam zdenerwowa艂am, chory kraj! 6 marca 2007 at 17:02Tak przykro si臋 robi gdy si臋 s艂yszy o takich przypadkach.Kole偶anka w tym roku klsi臋dza nie przyje艂a.
6 marca 2007 at 18:02i dobrze zrobi艂a, prawdziwy ksi膮dz zauwa偶y艂 by ze tworz膮 zgrany zespo艂 ze s膮 rodzin膮, pogratulowa艂by i po prostu namawial i zach臋ca艂 do 偶lubu a nie gani艂 i od razu ocenia艂, dla mnie to on zaden zakonnik, moze i teraz grzesze ale przyznaje sie robie to z pe艂na swiadomo偶cia 馃槅
7 marca 2007 at 06:40moj stosunek do religii do kosciola a przede wszystkim do ksiezy bardzo sie zmienil.
jednak jesli odbywa sie wizyta duszpastreska to ksiedza przyjmuje. dziecko tez staram sie uczyc religii, pacieza. ale latwo nie jest jesli ma sie przeciwko sobie tak wiele - AutorOdp.