Coż na poprawienie nastroju ;)

• Autor
    Odp.
  • baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Może któraż pozbędzie się niektórych kompleksów 😉
    [usunięto_link]

[usunięto_link]

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

to mi zawsze poprawia humor bo wychodzi na to, że lepiej wyglądam od gwiazd x D hiehiehie

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

ja nestety tego nie moglam ogladnąc a tak bym chciala:PP

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

czy ja wiem czy mi to poprawia humor.. w sumie jest mi ich żal.. że są takie
    „sztuczne”

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

czy ja wiem czy mi to poprawia humor.. w sumie jest mi ich żal.. że są takie
    „sztuczne”

Gdyby nie były gwiazdami nikt na nie uwagi by nie zwrócił i nie krytykował jak wyglądają. Na pewno tez wolałyby wychodzić bez makijażu czy z delikatnym ale jeżeli by się tak ukazały to zaraz słowa krytyki poszły by w ich stronę. Dla mnie jest to naturalnożć i nie wzbudza we mnie krytyki.
    To tak samo jak my wychodząc na imprezę szykujemy się, malujemy żeby jak najładniej wyglądać a siedząc w domu niczego nie planując też się nie malujemy albo delikatnie.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Są jak każdy człowiek, jakby każdą z nas umalował stylista uwier4zcie wyglądałybyżmy zjawiskowo. Nie leczę kompleksów na tym, że ktoż jest nieumalowany:)

moo
    Member
    • Zapaleniec

naturalnożć jest na pierwszym miejscu, a nie dobry makijaż i photoshop x / tak to każda może być piękna i szczupła.

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Mi to poprawia humor bo wiem że laski do których wzdychają kolesie w rzeczywistosci sąbrzydsze odemnie

moo
    Member
    • Zapaleniec

no dokładnie : D

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Dobrze tak się przekonac ze one też mają normalne twarze. Nie zawsze sa takie odstawione

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Może to i lepiej, że nie jesteżmy traktowane tak przedmiotowo:P

F.Blue
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Porazka!!! po obejrzeniu jestem zdania ze prawdziwe piekno zostalo jeszcze nie odkryte 😀 prawda Kobietki?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Coż na poprawienie nastroju ;)"

Przewiń na górę