- AutorOdp.
- 30 marca 2008 at 11:18
Witam wszystkich !!
mam dożć spory problem…
ostatnio byłam u fryzjera.. wczesniej mialam włosy troche za ramiona.. była trochę rzadsze (wynik usunięcia kilkunastu dreadow) ale nie było tak targicznie.. ale cóż stwierdziłam ze pojde sie obciąć moze bedą szyybciej rosły i zgęstnieją… Pani fryzjerka spitoliła sprawe obcięła zupełnie nie tak jak chcialam mam teraz dożć krotkie.. bardzo wycieniowanie a na gorze głowy mam tak jakby.. kopułę.. 😥 poniewaz wycieniowała mi tam do ok 5-6 cm teraz strasznie to wygląda..
Dlatego jak najszybciej chcialabym zapuscic wlosy zebym w miare dobrze wygladal i dobrze sie w nich czuła..
czy skrzyp byłby dobry ?? znacie jakież inne sposoby ??
POZDRAWIAM I DZIĘKI Z GÓRY ZA RADY
7 kwietnia 2008 at 12:03myżlę, że włażnie skrzyp najlepiej
szampon z trichogenem lub subrina recept
ew. olejek rycynowy22 grudnia 2014 at 21:07Możesz zaopatrzyć się w preparaty wzmacniające cebulki włosów, np. z wyciągiem ze skrzypu polnego, pokrzywy, rzepy, kapsułki z witaminą H – biotyną.
8 stycznia 2015 at 12:57Ja słyszałam, że pomaga picie drożdży rozpuszczonych w wodzie lub mleku. 😀
23 stycznia 2015 at 10:06Preparaty z wyciągiem ze skrzypu, wcierki – olej rycynowy,olej arganowy . Dobre są też olejki do włosów, które przyspieszają ich wzrost. W składzie same dobroci dla włosów. No i regularnie podcinaj końcówki 🙂
24 stycznia 2015 at 13:00Polecam także wcierki do skóry głowy i picie naparu z pokrzywy.
9 maja 2015 at 10:20Serio wierzycie w te bzdury?
13 maja 2015 at 11:53Czemu bzdury? Ja np, od miesiąca używam kapsułek na wzrost włosów z Vichy Dercos – Neogenic. Co wieczór aplikuję je na skórę i widzę u siebie więcej nowych włosów 😉
16 maja 2015 at 10:43reddragon, włażnie zastaniawiam się nad zakupem tych kapsułek. Po misiącu widzisz już jakież różnice?
20 maja 2015 at 08:42Wiesz co, przede wszystkim widzę masę nowych takich malutkich włosów, widać że rosną.
A to dla mnie ważne 😉 Z resztą jak zawsze włosy dla kobiety 🙂
Jeszcze 2 miesiące kuracji , więc jestem dobrej mysli 😀20 maja 2015 at 13:08Olejek rycynowy jest dobry, tylko nie nakładaj go samego, bo może wysuszyć włosy, dobrze jest go z czymż połączyć, przepisów jest dużo, ja preferuję z żółtkiem jajka, sokiem z cytryny i olejem zwykłym;) stosowałam jak zauważyłam, że robi mi się zakole koło przedziałka, po kilku razach zauważyłam, że włoski zaczęły rosnąć;)
20 maja 2015 at 18:50Naturalne składniki bardzo lubię i chętnie je stosuje, ale teraz chcę zastosować taką prawdziwą bombę wzrostową na moje włosy i czytałam pozytywne recenzje nt vichy Neogenic, dlatego chciałam usłyszeć coż bezpożrednio od użytkownika. Kilka ważnych okazji przede mną i chcę żeby moje włosy wyglądały pięknie 🙂
26 maja 2015 at 10:12Mały imbryczek, ale np jajko czy tam żółtko nie jest wskazane przy przetłuszczających sie włosach 😉
Toti, coż jeszcze chcesz wiedzieć 🙂3 czerwca 2015 at 06:42Dobra jest także odzywka z pasty jajecznej nakładana 2 razy w tygodniu,ale raczej nie sprawi że nasze włosy będą szybciej rosły,pomoże w odbudowie ich struktury oraz wzmocni cebulki.
16 czerwca 2015 at 20:10.
.
Szybki sposów na zmianę wizerunku i zarobek.
Ja poszłam na wizytę do mojej fryzjerki, która zaproponowała mi sprzedaż moich włosów. Początkowo się zastanawiałam, ale przekonała mnie do tego pomysłu.
Zarobiłam ponad 1500 zł i cieszę się nową fryzurą! Warto. Jeżli chcecie więcej się dowiedzieć, poszukajcie Beauty for You.
Pozdrawiam
- AutorOdp.