• Autor
    Odp.
  • izzzka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

witam
    potrzebuje jakies cwiczenia tylko na uda posladki i brzuch;p
    pomozecie;>

pozdrawiam

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

na brzuch sa chyb adobre brzuszki tylko ze tak do połowy skłony zeby nie do kolan brode podnosic tylko do połowy wtedy jest wieksze obciazenie miesni brzucha:)

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

są takie 8 min. cwiczenia[8 min na każdą partie ciała] są to filmiki. Wpisz sobie w gogle ” 8 minute abs”, „8minute burns”, „8 minute legs”. Są dosyć fajne czuć że miężnie pracują i swojego czasu troszkę ćwiczyłam nawet jak nie masz dobrej kondycji to i tak dotrwasz do końca

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

na brzuch dobre jest a6w. Kiedyż zaczęłam to cwiczyc. Wytrwałam tylko 9 dni, ale i tak widziałam już niewielkie efekty. A na uda i pożladki to jest bardzo dużo takich typowych cwiczeń. Nie umiem ich tylko nazwac… Wpisz na googlach czego szukasz i będziesz miała tego całe multum 😀

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

aerobiczna 6 weidera owszem ale nie dla osob otylych!!

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

a6w wielka lipa. Przeszłam przez te ćwiczenia (caluteńka kurcze seria) i efektów żadnych. Już lepiej włączyć muzykę i ćwiczyć każdą partię ciała
    Np z za pomoc można mieć tę stronkę [usunięto_link]

estera
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

ja tez ciwcze malymi partiami codziennie, i naprawde widac efekty. nie jest to duzy wysilek, ale pomaga:)

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

niemozliwe ze A6W nie podzialala 😯 to musials miec albo otyly brzuszek albo zle wykonywalas cwiczenia..

Ewusiek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ja robie brzuszki itp 😉

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

ja robie brzuszki itp 😉

Ja jak miałam samozaparcie też:) Odstawiłam napoje gazowane i czekoladę i pomogło, a w sumie nie musiałam za bardzo się ograniczać.

zuza_130
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

brzuszki, grapefruity :P, hula hop- polecam

Aloha
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

co nazywacie otylym brzuszkiem? 🙄 bo nie wiem czy brać się za a6w czy to bez sensu dla mnie :>

basia23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

otyły brzuszek 💡 to taki, który źle wygląda… 😀

Ewa27
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Chyba mają na myżli taki, że jest na nim dużo tłuszczyku. Chodzi o to, że najlepiej jest chudnąć 1 kg tłuszczu tygodniowo. W przypadku szybszej utraty wagi, tracisz wodę, która wróci w postaci jojo. Jeżeli już ćwiczyć brzuch to moim zdaniem a6w jest najlepsza. Dlaczego? Bo na brzuchu są różne miężnie, robiąc zwykłe brzuszki w ten sam sposób działasz tylko na jedną partię miężni. Wiadomo, że w tłuszczu organizm przechowuje energię, jak więcej miężni pracuje, to więcej energii będzie przetworzone, a co za tym idzie spali się więcej tłuszczu. Tak będzie oczywiżcie w przypadku, gdy będziesz spalała więcej kalorii niż dostarczasz do organizmu :). Widzisz to, co napisałam wyżej nie zadziała, gdy będzie się więcej jeżć niż potrzeba. A jeszcze jedną ważną rzeczą odnożnie spalania tłuszczyku, to ćwiczyć rano przed jedzeniem. Spalasz wtedy o 1/3 tłuszczu więcej.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " cwiczenia?"

Przewiń na górę