- AutorOdp.
- 8 września 2007 at 16:08
witam
potrzebuje jakies cwiczenia tylko na uda posladki i brzuch;p
pomozecie;>pozdrawiam
8 września 2007 at 19:10na brzuch sa chyb adobre brzuszki tylko ze tak do połowy skłony zeby nie do kolan brode podnosic tylko do połowy wtedy jest wieksze obciazenie miesni brzucha:)
9 września 2007 at 08:34są takie 8 min. cwiczenia[8 min na każdą partie ciała] są to filmiki. Wpisz sobie w gogle ” 8 minute abs”, „8minute burns”, „8 minute legs”. Są dosyć fajne czuć że miężnie pracują i swojego czasu troszkę ćwiczyłam nawet jak nie masz dobrej kondycji to i tak dotrwasz do końca
10 września 2007 at 21:21na brzuch dobre jest a6w. Kiedyż zaczęłam to cwiczyc. Wytrwałam tylko 9 dni, ale i tak widziałam już niewielkie efekty. A na uda i pożladki to jest bardzo dużo takich typowych cwiczeń. Nie umiem ich tylko nazwac… Wpisz na googlach czego szukasz i będziesz miała tego całe multum 😀
11 września 2007 at 21:32aerobiczna 6 weidera owszem ale nie dla osob otylych!!
12 września 2007 at 05:35a6w wielka lipa. Przeszłam przez te ćwiczenia (caluteńka kurcze seria) i efektów żadnych. Już lepiej włączyć muzykę i ćwiczyć każdą partię ciała
Np z za pomoc można mieć tę stronkę [usunięto_link]18 września 2007 at 19:16ja tez ciwcze malymi partiami codziennie, i naprawde widac efekty. nie jest to duzy wysilek, ale pomaga:)
18 września 2007 at 20:17niemozliwe ze A6W nie podzialala 😯 to musials miec albo otyly brzuszek albo zle wykonywalas cwiczenia..
13 października 2007 at 07:42ja robie brzuszki itp 😉
13 października 2007 at 08:08[usunięto_link] wrote:
ja robie brzuszki itp 😉
Ja jak miałam samozaparcie też:) Odstawiłam napoje gazowane i czekoladę i pomogło, a w sumie nie musiałam za bardzo się ograniczać.
13 października 2007 at 17:03brzuszki, grapefruity :P, hula hop- polecam
20 października 2007 at 12:35co nazywacie otylym brzuszkiem? 🙄 bo nie wiem czy brać się za a6w czy to bez sensu dla mnie :>
20 października 2007 at 14:15otyły brzuszek 💡 to taki, który źle wygląda… 😀
24 października 2007 at 12:10Chyba mają na myżli taki, że jest na nim dużo tłuszczyku. Chodzi o to, że najlepiej jest chudnąć 1 kg tłuszczu tygodniowo. W przypadku szybszej utraty wagi, tracisz wodę, która wróci w postaci jojo. Jeżeli już ćwiczyć brzuch to moim zdaniem a6w jest najlepsza. Dlaczego? Bo na brzuchu są różne miężnie, robiąc zwykłe brzuszki w ten sam sposób działasz tylko na jedną partię miężni. Wiadomo, że w tłuszczu organizm przechowuje energię, jak więcej miężni pracuje, to więcej energii będzie przetworzone, a co za tym idzie spali się więcej tłuszczu. Tak będzie oczywiżcie w przypadku, gdy będziesz spalała więcej kalorii niż dostarczasz do organizmu :). Widzisz to, co napisałam wyżej nie zadziała, gdy będzie się więcej jeżć niż potrzeba. A jeszcze jedną ważną rzeczą odnożnie spalania tłuszczyku, to ćwiczyć rano przed jedzeniem. Spalasz wtedy o 1/3 tłuszczu więcej.
- AutorOdp.