- AutorOdp.
- 29 maja 2007 at 02:56
co robicie, zeby nie bylo czarnych kropek po depilacji maszynka ? i co robicie z tym, zeby wlosy nie wrastaly ?
4 czerwca 2007 at 10:48Kiedyż goliłam maszynką, ale mam ciemne włosy więc jak rano ogoliłam to wieczorem było już widać czarne włoski rosnące pod skórą, dlatego przeszłam na depilator i jestem bardzo zadowolona, ale marzenie to laser 🙂
mi po goleniu maszynką włosy nie wrastały w skórę, niestety na początku po depilatorze tak 😕 ale jak teraz robię to regularnie to już mniej
kremów nie polecam – przynajmniej w moim przypadku wcale się nie sprawdziły
pozdrawiam
28 lipca 2007 at 18:38ja chyba naprawde zaiwestuje wdepilator bo zniesc tych kropek juz nie moge
29 lipca 2007 at 09:12dziewczyny żeby sie włoski nie wrastały trzeba regularnie peelingować ciało[wiem że to trudne, ale sa efekty] no i nie zapominac o balsamowaniu.
9 sierpnia 2007 at 10:57wosk, wosk i jeszcze raz wosk! Cholernie boli, ale efekty są wspaniałe.
`Chcesz byż piękna -musisz cierpieć`.9 sierpnia 2007 at 12:17wcale nie sa piekne efekty woskiem ja probowałam i nic dalej były włosy nie wyrwały sie:/ moze ja nie umiem wyrywac ich :/
20 sierpnia 2007 at 21:14Żeby efekty były widoczne, włoski muszą mieć co najmniej 5 mm 🙂
27 grudnia 2007 at 20:08Tez mialam ten sam problem. Pozbylam sie go dopiero po przestawieniu sie na depilator. Caly proces jest na poczatku bolesny, ale efekty widac.
Polecam!30 czerwca 2008 at 16:58czarne kropki to jeszcze nic strasznego , ja jak stosowałam maszynkę miałam czerwone :/ to dopiero okropnie wyglądało..
14 lipca 2008 at 18:20u mnie tez robią się czerwone kropki pojawaiją się w okolicy bikini:/ włażnie inwestuje w depilator wiec problem powinien zniknąć 🙂
czarne kropeczki mozna zwalczyć tylko woskiem lub depilacją boli ale efekty są:))26 lipca 2008 at 07:15niestety po używaniu depilatora zaczęły mi wrastać w skórę włosy… zrobiły się z tego potem duże ropne pryszcze czy coż w tym rodzaju, przyszło lato i się wstydzę swoich nóg bo dopiero co się goi i są widoczne blizny :(:(
Nie wiem czy one w ogóle zejdą bo jakoż kiepsko im idzie gojenie mimo prawidłowej pielegnacji 🙁
Już nie wiem co jest lepsze czy zwykła maszynka czy depilator… a może jeszcze co innego 🙁7 sierpnia 2008 at 15:35Ja miałam podobnie po goleniu zwykłą maszynką… Kremy mnie uczulały, a wosk i depilator za bardzo bolesny.. Jak teraz opaliłam nogi,to już czarnych kropek nie widac:) Najgorzej jest jednak zimą, jak jestem blada:P
- AutorOdp.