- AutorOdp.
- 19 października 2013 at 00:11
zbliżają się chłodne wieczory, czasem fajnie usiążć ze znajomymi przy kominku a z kubka sączyć pysznego grzańca 🙂
polecie jakiż godny trunek, wino/piwo itd., dodatki, co warto wrzucić, co psuje smak? podgrzewać trunki czy zagotować, bo opinie też różne słyszałam23 października 2013 at 15:22Ja niespecjalnie przepadam za grzańcami.
Wiem,że są specjalne przyprawy do ciepłych trunków, takie, że np. wrzucasz do gorącego piwa całą gotową już saszetkę 🙂
Amatorom grzańców życzę smacznego! 😀23 listopada 2013 at 21:55[usunięto_link] wrote:
Ja niespecjalnie przepadam za grzańcami.
Wiem,że są specjalne przyprawy do ciepłych trunków, takie, że np. wrzucasz do gorącego piwa całą gotową już saszetkę 🙂
Amatorom grzańców życzę smacznego! 😀mniam:) już mam za soba udane grzańcowanie 🙂
25 listopada 2013 at 10:03Karolcia82 no to super! 🙂
Napisz jak zrobiłeż swojego grzańca? Z gotową przyprawą?25 listopada 2013 at 13:09[usunięto_link] wrote:
Karolcia82 no to super! 🙂
Napisz jak zrobiłeż swojego grzańca? Z gotową przyprawą?bardzo proszę Olusia 🙂
kupiłam grzańca w butelce, jest ich mnóstwo do wyboru
ładuje plasterki pomarańczy, gożdziki, można też imbir i wsypuję odrobinę curku dla smaku,można też limonkę ale to kwestia smaku
najlepiej smakuje w ceramicznych kubkach
gotowe przyprawy też są fajne ale ja jednak sama sobie dozuje co chce mieć w swoim autorskim grzańcu
smacznego 🙂
7 grudnia 2013 at 06:36Fajnie, że nie bazujesz na samym grzańcu ze sklepu, tylko dodajesz swoje składniki 🙂
sama go piłaż czy miałaż towarzystwo?? 😉7 grudnia 2013 at 19:36Super…
13 grudnia 2013 at 21:15[usunięto_link] wrote:
Fajnie, że nie bazujesz na samym grzańcu ze sklepu, tylko dodajesz swoje składniki 🙂
sama go piłaż czy miałaż towarzystwo?? 😉sama nie pije, to już totalna desperacja, zawsze w doborowym towarzystwiem, zapraszam do Poznania na pysznego grzańca, pewnie jesteż tuż przed rozwiązaniem albo już po???? 🙂
5 stycznia 2014 at 10:04No jestem już po 🙂 ale wyszłam dopiero w piątek ze szpitala.. ciesze się z tego ogromnie 🙂
na grzańca to może niekoniecznie, ale z miłą chęcią na rogala w sezonie wiosennym lub letnim 😀7 stycznia 2014 at 01:30[usunięto_link] wrote:
No jestem już po 🙂 ale wyszłam dopiero w piątek ze szpitala.. ciesze się z tego ogromnie 🙂
na grzańca to może niekoniecznie, ale z miłą chęcią na rogala w sezonie wiosennym lub letnim 😀gratulacje serdeczne!!!,niech Dzieciątko rożnie zdrowo 🙂 synuż? córeczka?, koziołki są fajne, sama mam wkrótce urodzinki 🙂 zimowa pora rodzą się ci którzy będą mieć spory hart ducha 🙂
zapraszam zatem na rogala a wczeżniej na pyszne należniki na deptak poznański
pozdrowienia! 🙂9 stycznia 2014 at 09:09córka 🙂 dziękujemy za życzenia 🙂 oby się spełniły 😉
[usunięto_link] wrote:
sama mam wkrótce urodzinki 🙂
kiedy dokładnie?? 🙂
[usunięto_link] wrote:
już nabrałam ochoty! 🙂 jak ja dawno należniki jadłam..
9 stycznia 2014 at 23:09[usunięto_link] wrote:
córka 🙂 dziękujemy za życzenia 🙂 oby się spełniły 😉
[usunięto_link] wrote:
sama mam wkrótce urodzinki 🙂
kiedy dokładnie?? 🙂
[usunięto_link] wrote:
już nabrałam ochoty! 🙂 jak ja dawno należniki jadłam..
spełnią się! tego Wam życzę Dziewczyny 🙂
córeczki są cudne, i można ubierać je i czesać i jakież takie są bliższe mamom, ja również mam córcie, choć teraz to istny diabełek, licze na to że wkrótce to się zmieni 🙂
a dokładnie dziż, bo ja stara baba jestem i starzeje się na początku roku, tak mnie mama załatwiła 😉 a tak serio to choć przekroczyłam już magiczną 30 tkę dwa lata temu, nie narzekam i mam się dobrze 🙂a na należniki koniecznie musisz się wybrać do Poznania, na które zapraszam 🙂
13 stycznia 2014 at 09:18[usunięto_link] wrote:
ja również mam córcie
w jakim jest wieku??
[usunięto_link] wrote:
ja stara baba jestem
ale młoda duchem 😀
[usunięto_link] wrote:
starzeje się na początku roku
nie martw się, każdy z nas się wtedy starzeje 🙂 Jeżli urodzinki już były to wszystkiego Dobrego życzymy z Małą 🙂
[usunięto_link] wrote:
a na należniki koniecznie musisz się wybrać do Poznania, na które zapraszam 🙂
jestem za! 😀
- AutorOdp.