czego my kobiety nie lubimy u mężczyzn

• Autor
    Odp.
  • angela1
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 5
    • Bywalec

czego my kobiety nie lubimy u mężczyzn? co u nich nas wnerwia?

hmm mnie wnerwia to że faceci są nierozumni, kiedy kobieta mówi NIE to najczężciej (może w skrajnych przypadkach oznaczać odwrotnożć to znaczy NIE, no ale u nich NIE tzn TAK, denerwuje mnie też to że są czasami obojętni i czasami bardzo zaborczy

raptor
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

hmm mnie wnerwia to że faceci są nierozumni, kiedy kobieta mówi NIE to najczężciej (może w skrajnych przypadkach oznaczać odwrotnożć to znaczy NIE, no ale u nich NIE tzn TAK, ……

Halo, jest tu jakiż tłumacz ❓

faranek22
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

ja nie lubię jak nie podnoszą deski klozetowej

EDIT:kowal2

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Ja nie lubię jak kobiety opuszczają i trzeba podnosić 🙄

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

a ja uwielbiam facetow poprostu jesli na swiecie by ich zabraklo umarlabym z rozpaczy…

uwielbiam kiedy wpadam posrod nich i tlumacze im ze widzialam boskie auto bylo biale i takie no wiecie plaskie i zaje…ste poprostu a oni na to ze o lamborgini ci chodzi…a ja ze tak

albo kiedy sprawiaja ze jestem najpiekniejsza kobieta pod sloncem mimo ze obok przechodzi panna jak angelina jolie…..

albo kiedy otwieraja mi drzwi podaja reke kiedy mam wsiasc do pociagu albo nosza torby albo wstaja kiedy podchodze do stolika

albo kiedy rycze i wycieram smarki w ich rekaw a oni mi mowia ze wstawaj malenka bedzie dobrze pier…ol to i tak dasz rade

cokolwiek by ktokolwiek powiedzial ja tam was kocham wszystkich….

PS a za co kocham kobiety ? za to ze zawsze przypomnaja mi ze kocham mezczyzn bardziej…

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

zaraz nie na temat to riposta do tematu u mnie nie ma czegos takiego jak nie lubie tego u facetow…ja lubie u nich wszystko…………

red_heels
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Nie można wszystkich facetów wsadzać do jednego worka. Jeżli czegoż nie lubię, to w konkretnej osobie…niezależnie od tego czy to facet czy dziewczyna 😉
    A podniesiona deska klozetowa mi nie przeszkadza.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Nie można wszystkich facetów wsadzać do jednego worka. Jeżli czegoż nie lubię, to w konkretnej osobie…niezależnie od tego czy to facet czy dziewczyna 😉

No w końcu jakaż odpowiedź, która mi odpowiada 8)

czerwony_kwiat
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

mnie bardziej irytuje zachowanie kobiet niż mężczyzn.. naprawdę!!!

Co hmm.. tak się zastanawiam co mnie denerwuje chyba to jak chcą się popisać… taki kozak itp..Nie wiem może myżlą,że imponuje kobieta bycie na kozaka…:) 🙄

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

mnie bardziej irytuje zachowanie kobiet niż mężczyzn.. naprawdę!!!

Co hmm.. tak się zastanawiam co mnie denerwuje chyba to jak chcą się popisać… taki kozak itp..Nie wiem może myżlą, że imponuje kobieta bycie na kozaka…:) 🙄

włażnie 😀 Czerwony Kwiatku, ugodziłaż w samo sedno, Kochanie 😉

a u mnie, powiem bez kamuflażu, moje Dziewczę odkryło, że za bardzo staram się być sobą… hehe… czy to minus? – myżlę, że warto czsaem kobiecie dać luzik… Panowie… jak na razie się dopasowujemy :}}

czerwony_kwiat
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

[/quote]
    włażnie 😀 Czerwony Kwiatku, ugodziłaż w samo sedno, Kochanie 😉
    :}}[/quote]

wiem:)
    Ale taka jest prawda niestety..:/
    Chociaż to jak zwykle działa w obie str ale osobiżcie denerwuje zachowanie kobiet!
    robienie awantur o byle co.. co z tego,ze odwróci się za inna.. robi tylko dlatego, żeby cię wkurzyć i wzbudzić zazdrożć..:)
    ja czasami też odwracam się za kobietami.. bo ma np ładne buty hehe:P 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czego my kobiety nie lubimy u mężczyzn"

Przewiń na górę