Czego on włażciwie ode mnie chce?? Pomóżcie

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    olafasolaa
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Hej, w skrócie sytuacja wygląda tak:

Ja 23 lata, on 34. Spotykamy się służbowo od paru miesięcy, zdobył mój numer podstępem i zaczął pisać. Na początku sceptycznie do tego podchodziłam, ale umówiliżmy się. Po spotkaniu zmieniłam zdanie i pomyżlałam, że jednak może się to udać. Fajny, miły, nie nachalny. Po 2 dniach widzieliżmy się znowu służbowo i wszystko wskazywało na to, że jest chętny na kontynuowanie spotkań. Nie mógł oderwać ode mnie wzroku, robił przy ludziach różne aluzje odnożnie naszego wyjżcia jakby chciał się pochwalić całemu żwiatu, że się spotykamy, troszczył się. Po 3 dniach napisał smsa, więc utwierdziło mnie to w fakcie, że chce czegoż więcej. Gdyby mu się odwidziało po spotkaniu to chyba wcale by się nie odezwał?

Nagle coż się zmieniło- od tygodnia nie zaproponował kolejnego wyjżcia, na smsy zaczął odpisywać następnego dnia lub wcale, teraz nie odpisuje mi już od 3 dni. Wiem, że ma bardzo dużo pracy i w ciągu ostatniego tygodnia był tylko 1 dzień w domu, ale dla mnie to nie jest wymówka do nieodpisywania.

Macie pomysły o co mu chodzi? Czemu przestał się odzywać? I co włażciwie powinnam zrobić? Nasze kolejne służbowe spotkanie będzie dopiero za miesiąc..

Katie45
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja jeżli zależałoby mi na spotkaniu nie wysyłałbym sms-a tylko po prostu zadzwoniła. Takie czekanie w zawieszeniu jak nie wiadomo co się dzieje byłoby dla mnie nieznożne.

Mania12
    Członek
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Skoro nie szuka kontaktu to najwidoczniej go nie chce. Nie wierzę, że ktoż jest aż tak zajęty, że nie znalazłby 30 sekund na sklecenie jednego smsa 🙂

Radosna
    Członek
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Zgadzam się – sms można pisać robiąc sobie herbatę a nawet w toalecie. A czy wiesz czy jest wolny tzn. nie ma żony?

fasoi
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Nie wiesz czego chce? Jeżli nie, to wiadomo o co chodzi.

sargall
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Odpużć sobie, dobrze Ci to wyjdzie

doradca
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Sprawdź czy mu się podobasz jeszcze wiesz? i już będziesz wiedzieć co jest grane…

doradca
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący
Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę