- AutorOdp.
- 23 maja 2008 at 07:48
Hej
pewnie wiele z Was ma ten problem, bądź miało – jeżli macie jakież sprawdzone metody, to dawajcie znać, bo jestem w kropce.
Ja aktualnie znam tylko niesprawdzone sposoby, ale nie chce eksperymentować na razie, żeby nie pogorszyć sprawy.
Dzięki z góry za pomoc.
24 maja 2008 at 16:09Bardzo dobrym sposobem jest kuracja wzmacniajaca wlosy i przy okazjii paznokcie, polecam preparat Bellissa dostepny w aptece, jest to wyciag ze skrzypu polnego + wszelkie mozliwe witaminy. Kuracja trwa miesiac codzienie bierzesz jedna tabletke, potem trzeba zrobic przerwe okolo 3 tyg i jesli trzeba dalej kontynuowac kuracje. Ja efekty odczulam juz po tygodniu, wiec szczerze polecam 😀
12 czerwca 2008 at 00:09zgadzam się z Tobą warto wziąć pod uwagę to, że przyda się wsparcie medyczne 🙂 ja uważam że w tym wypadku najlepszym rozwiązaniem są jakież tabletki ziołowe typu Vitapil. Myżlę, że warto spróbować!
15 czerwca 2008 at 16:39Ja stosuje płukankę ze skrzypem polnym, tu [usunięto_link] w dziale Uroda masz przepis jak ja zrobic. Ja stosuje od jakiegos miesiaca i widze poprawę.
17 czerwca 2008 at 09:27ja stosuję suplement diety Maxi Krzem .Przeznaczony jest do pielęgnacji skóry, włosów, paznokci, o najwyższej zawartożci przyswajalnego krzemu którego źródłem jest ekstrakt z pędów bambusa ,polecam naprawdę wzmacnia włosy
tu można więcej przeczytać
*****************Linki podawaj na priv., jeżeli kto bedzie zainteresowany
I. 😕 - AutorOdp.