- AutorOdp.
- 10 lutego 2009 at 10:58
Tak przeglądam i przeglądam i zaczynam się zastanawiać czemu ma służyć ten dział?! Tematy typu naze fotki-ok,skąd jesteżmy-też super ale konkretnie to zastanawiają mnie tematy typu „witam”-wszystkie nazywaja się tak samo:dodać tylko użmieszek,różne znaczki graficzne,napisać z dużej,małej litery-jak kto woli! Odpowiedzi w tematach nie ma żadnej lub też są po jednej,dwie! Zauważyłam też taką tendencję,że pewne osobistożci z forum lubią nabijać sobie postów odpisując „czeżć” lub „witaj” we wszystkich tematach hurtowo!
Czy nie uważacie,że ten dział jest zbędny i zażmieca tylko to forum?!
10 lutego 2009 at 12:11Słusznie. A nie lepiej zrobić tak że użytkownicy będą mieli zablokowane pisanie NOWYCH TEMATÓW w tym dziale, tylko założyć jeden wielki „Witamy” i tam każdy będzie się przedstawiał… 🙂
10 lutego 2009 at 12:18Dokładnie-nie można by się przedstawiać w jednym temacie?! Niech już będzie jeden i niech się ciągnie nawet na te kilka stron a nie aż tyle i to wszystkich w zasadzie takich samych… Niepotrzrebne zażmiecanie!
10 lutego 2009 at 12:19Trzeba napisać do moderatorów/administratorów 🙂
10 lutego 2009 at 12:26Co racja to racja! Działam!
Jak myżlisz,umieżcić to w dziale tym technicznym (taki temat) czy walić prosto na PW?10 lutego 2009 at 12:56Może na PW, bo zaraz będą się sypać opinie innych… a tego nam nie trzeba 🙂
10 lutego 2009 at 13:22Poszłooo:p
Opinie innych zawsze mile widziane! Jestem ciekawa czy tylko mnie żmietnik na tym dziele doprowadza do szału?
10 lutego 2009 at 14:15Ale będzie tak lepiej gdy wszyscy w jednym temacie napiszą „hej”, „Witam”… a nie w każdym innym temacie to samo ( a jest ich sporo) i nie wiadomo tak szczerze kto jest nowy. Była taka sytuacja że osoba żwieżo zarejestrowana witała osobę która jest na forum już dwa miesiące !! Zdziwiło mnie, no ale cóż 🙂
10 lutego 2009 at 14:46Niestety-nabijanie postów rządzi i jest celem samym w sobie:| I co im ta iożć postów daje?! Nie ogarniam tego! Wystarczy przejrzeć te tematy-we wszystkich witają ci smai użytkownicy,wszędzie tymim samymi słowami kopiuj-wklej!
10 lutego 2009 at 15:35Trochę może i żmiesznawy, czy tam prymitywny ten dzialik, ale wydaje mi się, że pomaga lepiej zapoznać się nawzajem, choćby tak pobieżnie. Przecież każdy może się trochę wysilić i napisać więcej, mniej stereotypowo, zawrzeć bogatszą treżć “ zarówno przedstawiający, jak i witający lub pytający. W tym tkwi chyba problem.
Ja spróbowałem trochę odmiennie, choć niezbyt fortunnie, hehe, zaż wczoraj wypisałem kilkanażcie powitań i każde było inne z nawiązaniem do postu wstępnego. Można przecież co nieco porozmawiać o sobie, tyle, na ile sobie kto życzy, o zainteresowaniach, planach, nastrojach, czy też po prostu poplotkować o wszystkim i o niczym, na luzie. Nie wiem, czy istnieje taka potrzeba wżród forumowiczów, szczególnie u kobiet, bo to Wasze forum, ale czasem to nawet pożyteczne i fajne.
Natomiast ogólny dział, Mariolko, będzie kapustą z grochem “ po co w ogóle wtedy witać, gdy mało kto się tym zainteresuje. Będzie się komu chciało w tym stosie powitań wyszukiwać kolejne nowe postaci? Ale może nie do końca rozumiem, co o tym sądzisz? To tylko takie moje refleksje ˜na prędce kończąc obiad. Osobiżcie aż tak bardzo nie zależy mi na tym. Każdą opcję powitam pogodnie. Hehe, a są tu tacy, Lady Kala, którzy piszą tylko po to, by mieć większą cyferkę (liczbę) postów? Wow, to dopiero bomba!
10 lutego 2009 at 15:50A mało to takich? Co piszą,byleby tylko pisać-powiększać liczbę napisanych postów i przechodzić kolejne poziomy-żeby jak najszybciej zostac tym super obcasem czy jaka tam jest t aostatnia ranga!
Zauważyłam Twoją kreatywna twórczożć w tym dziale-natomiast jest to wyjątek! Zwróć uwagę jak bogatą treżć mają zazwyczaj te powitania,i na to,że można by na palcach jednej ręki policzyć litery z których składa się odpowiedź na takie przywitanie-uniwersalne oczywiżcie:kopiowane dalej we wszytskich innych tematach tego działu w celu ciągłego wzrostu liczby postów! Nie tak jest? Przejrzyj te tematy i z ręką na sercu odpowiedz!10 lutego 2009 at 20:02zdecydowanie głupota. nawet osoby zakładające wątek często niewiele piszą o sobie. 'czeżć, jestem tu nowa.’ to chyba każdy widzi, nie trzeba tego dodatkowo podkreżlać. dlatego na te wątki 'witam’ gdy patrze, co nowego się działo podczas mojej nieobecnożci, nie wchodzę.
10 lutego 2009 at 20:27No i dobra. Nie długo będzie po sprawie 🙂
Pewnie administrator się tym zajmie… będzie jeden wielki wątek 🙂10 lutego 2009 at 22:08Napisałam do Figi,w związku z tą propozycją 🙂
Aaa chciałam jeszcze zauważyć,ze jest tu kilka tematów,które z całą pewnożci powinny zostać,ale jakos tak w morzu tematów o tytule „witam” zaginęły… 😕 np temat o naszych imionach,znakach zodiaku i o tym ,co robimy na codzień 🙂 myslę,że do działu 'poznajmy się’ pasują jak ulał 🙂
10 lutego 2009 at 22:41Jak najbardziej… Natomiast te tematy „Witam” wszystkie w ten sam deseń tylko zapychają forum!
Te z fotkami forumowiczow,skąd jesteżmy i inne faktycznie służące wzajemnemu poznaniu się powinny zostać!Dzięki za interwencję:)
- AutorOdp.