- AutorOdp.
- 21 sierpnia 2007 at 06:29
Witam.Mam malenki problem i chcialam sie Was poradzic…
Za miesiac moja przyjaciolka wychodzi za maz.
Czy wypada mi jako swiadkowej ubrac sie w dluga,czerwona suknie na kole z gorsetem na slub koscielny i potem na wesele? 馃槸
Suknia jest sliczna ale nie wiem czy kolor czerwony bedzie odpowiednim na taka uroczystosc 馃檮
co o tym myslicie?ps.nie mam kasy na nowa sukienke bo ta byla dosc droga 馃槼
21 sierpnia 2007 at 08:46Hmm, nikt nie powinien Ci dyktowa膰 w co masz sie ubrac, jednak偶e oczywi偶cie ludzie „m贸wi膮” i czasem Im mo偶e to przeszkadza膰, 偶e nie ubra艂a偶 si臋 tak jak powinno.
Wydaje mi si臋, 偶e czerwona sukienka to nic zlego, bardzo 艂adny kolor – KOLOR MI艁O艣CI;). Gdybym mia艂a tak膮 suknie pewnie bym j膮 ubra艂a.
Jednak, mo偶e b臋dziesz bardziej widoczna ni偶 Pani M艂oda :x, a to ju偶 zastanawiaj膮ce;).
Jak dla mnie czerwie艅 ok
21 sierpnia 2007 at 08:48Ech i zn贸w odpowiedzia艂am jako Go偶膰:/. No c贸偶 zdarza si臋.
Ciekawie by艂oby gdyby Tw贸j Partner r贸wnie偶 mia艂 co偶 czerwonego.
21 sierpnia 2007 at 09:38Swiadek zawsze pyta sie panny mlodej jaka bedzie mila suknie slubna i czy jej sukienka bedzie pasowala. Sama juz sie zorientujesz, Jest zelazna zasada: Nie mozesz wygladac ladniej i szykowniej od panny mlodej. Ja na przyklad nie cierpie czerwonego koloru i chyba nie chcialabym, aby moj swiadek mial na sobie akurat sukienke w takim kolorze. Porozmawiaj z panna mloda i pokaz jej suliennke.
21 sierpnia 2007 at 10:12Mysle ze czerwona kiecka moze byc 馃槢 Byle by nie byla biala, bo goscie mogli by cie pomylic z panna mloda 馃槈 馃槅
21 sierpnia 2007 at 11:13Qrde,ta sukienka jest przesliczna,no co ja zrobie 馃槅
bede rownie ladnie wygladac jak panna mloda 馃槈
pamietam jak na moj slub kolezanka przyszla w… jeansach wsadzonych w kozaki 馃槸 (tak jak jej partner w jeansach i sportowej bluzie!) i powiedziala ze tak sie specjalnie ubrala zeby nie wygladac ladniej ode mnie.to chyba juz przesada…21 sierpnia 2007 at 14:21Jeansy to juz przesada 馃槸 …..
21 sierpnia 2007 at 14:46czerwona sukienka jasne ze moze byc nie ma zadnych przeciwskazan !!! czerwona spokojnie moze byc!!!! teraz to nawet panny mlode ubieraja czerwone suknie slubne..
21 sierpnia 2007 at 16:26Ja nie widz臋 problemu.Jednak z tego co piszesz,wynika,偶e suknia jest piekna i hmmm roz艂ozysta.Wcze偶niej wi臋c powinnas sie upewni膰 czy panna m艂oda b臋dzie mia艂a r贸wnie pi臋kna sunki臋,bo pono膰 gaf膮 jest wygl膮da膰 lepiej od panny m艂odej,wi臋c bardziej strojna suknia chyba r贸wniez podlega pod gaf臋 馃槈 Ale wg mnie czerwona sukniajest jak najbardziej na miejscu 馃榾
21 sierpnia 2007 at 16:43czerwony jak najbardziej no chyba ze panna mloda ma czerwona suknie;) nie powinno sie wystepowac w sukni w takim kolorze, jak ma panna mloda, to chyba jedyna znana mi zasada w tym temacie
21 sierpnia 2007 at 19:54Mi te偶 si臋 wydaje 偶e nie powinno by膰 problemu…
A mo偶e jakie偶 zdj臋cie? 馃檪
22 sierpnia 2007 at 07:59No wlasnie, wklej jakies zdjecie, to ocenimy ta kiece 馃槢
22 sierpnia 2007 at 11:40Swiadkowa mojej kuzynki mia艂a czerwon膮 sukni臋 z gorsetem i na kole, rodzinka konserwatywna troche jest, ale po 偶lubie to ciotki czepia艂y sie kuzynki 偶e nie mia艂a welonu, a nie jej 偶wiadkowej!艣mia艂o zak艂adaj, je偶li nie pok艂贸ci si臋 z sukni膮 panny m艂odej(kuzynka mia艂a ca艂膮 bia艂膮) 馃檪
23 sierpnia 2007 at 06:06[usuni臋to_link] wrote:
Swiadkowa mojej kuzynki mia艂a czerwon膮 sukni臋 z gorsetem i na kole, rodzinka konserwatywna troche jest, ale po 偶lubie to ciotki czepia艂y sie kuzynki 偶e nie mia艂a welonu, a nie jej 偶wiadkowej!艣mia艂o zak艂adaj, je偶li nie pok艂贸ci si臋 z sukni膮 panny m艂odej(kuzynka mia艂a ca艂膮 bia艂膮) 馃檪
no to super 馃檪 kolezanka bedzie miala kremowa sukienke.
a zdjec sukni na razie nie mam jak zrobic,bo zostala u mojej mamy,daleko 馃檪26 sierpnia 2007 at 11:100czywiscie ze pasuje 馃檪 nie raz widzialam jak swiadkowa miala czerwona sukienke. wr臋cz bardzo 艂adnie to sie prezentuje 馃檪 wi臋c nie zmieniaj krecji … mi艂ej zabawy :*
- AutorOdp.