- AutorOdp.
- 30 sierpnia 2007 at 07:52
Ja by艂am 偶wiadkiem u swojego brata na 偶lubie. Mia艂am czerwone sukienke. Co to za problem kolor czerwony? Je偶li Ci sie podoba, to czemu nie?
10 wrze艣nia 2007 at 08:18[usuni臋to_link] wrote:
Ja by艂am 偶wiadkiem u swojego brata na 偶lubie. Mia艂am czerwone sukienke. Co to za problem kolor czerwony? Je偶li Ci sie podoba, to czemu nie?
no kolor – kolorem ,ale jak juz pisalam ,sukienka jest przesliczna i sie boje ze bede ladniej wygladala od panny mlodej 馃檮
27 sierpnia 2010 at 20:30pewnie, czerwony kolor fajnie kontrastuje z biel膮, b臋dziecie idealnie sie razem prezentowa膰.
17 grudnia 2010 at 15:45Ja r贸wnie偶 uwa偶am, 偶e czerwona jest jak najbardziej na miejscu, chyba 偶e pani m艂oda ma jakie偶 szczeg贸lne 偶yczenia, 偶eby druhny i 偶wiadkowa ubra艂y sie tak a nie inaczej. Ja by艂am jedn膮 z druhen, wszystkie mia艂y偶my czerwone sukienki na 偶lubie.
9 lutego 2011 at 15:30No teraz jak to czytam, to nie wyobra偶am sobie czerwonej , d艂ugiej kiecki na kole na wesele;) Jak ten czas si臋 zmienia:)
22 czerwca 2011 at 17:37ale rozumiem 偶e czerwona suknia dla go偶cia , nie dla panny m艂odej – tak przynajmniej mi tu wychodzi. Ja lubi臋 czerwony, to twarzowy kolor.
31 marca 2012 at 14:46[usuni臋to_link] wrote:
No teraz jak to czytam, to nie wyobra偶am sobie czerwonej , d艂ugiej kiecki na kole na wesele;) Jak ten czas si臋 zmienia:)
Na kole to raczej nie… czy przypadkiem suknie na kole w wi臋kszo偶ci s膮 raczej obciachowe? ://
10 grudnia 2012 at 16:47wydawa艂o mi sie, 偶e suknie z ko艂em to juz relikt minionej epoki. bardziej skromnie trzeba sie ubrac,a nie w tafty, jedwabie, b艂yszczace tandetnie do kamery.
sukienka przed kolanko bedzie w sam raz. w sklepach jest pe艂no opcji i na pewno za 200 zl cos znajdziesz
5 lutego 2013 at 13:57Jasne 偶e pasuje. Bardzo fajna sukienka 馃槈
23 marca 2014 at 08:29Mi si臋 nie podobaj膮 takie pomys艂y
- AutorOdp.