• Autor
    Odp.
  • aneczka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja by艂am 偶wiadkiem u swojego brata na 偶lubie. Mia艂am czerwone sukienke. Co to za problem kolor czerwony? Je偶li Ci sie podoba, to czemu nie?

Sandy
    Member
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

Ja by艂am 偶wiadkiem u swojego brata na 偶lubie. Mia艂am czerwone sukienke. Co to za problem kolor czerwony? Je偶li Ci sie podoba, to czemu nie?

no kolor – kolorem ,ale jak juz pisalam ,sukienka jest przesliczna i sie boje ze bede ladniej wygladala od panny mlodej 馃檮

bbasia22
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

pewnie, czerwony kolor fajnie kontrastuje z biel膮, b臋dziecie idealnie sie razem prezentowa膰.

tiankam
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 53
    • Sta艂y bywalec

Ja r贸wnie偶 uwa偶am, 偶e czerwona jest jak najbardziej na miejscu, chyba 偶e pani m艂oda ma jakie偶 szczeg贸lne 偶yczenia, 偶eby druhny i 偶wiadkowa ubra艂y sie tak a nie inaczej. Ja by艂am jedn膮 z druhen, wszystkie mia艂y偶my czerwone sukienki na 偶lubie.

Aleksandra44
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

No teraz jak to czytam, to nie wyobra偶am sobie czerwonej , d艂ugiej kiecki na kole na wesele;) Jak ten czas si臋 zmienia:)

Ulka89
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

ale rozumiem 偶e czerwona suknia dla go偶cia , nie dla panny m艂odej – tak przynajmniej mi tu wychodzi. Ja lubi臋 czerwony, to twarzowy kolor.

Laluna
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

No teraz jak to czytam, to nie wyobra偶am sobie czerwonej , d艂ugiej kiecki na kole na wesele;) Jak ten czas si臋 zmienia:)

Na kole to raczej nie… czy przypadkiem suknie na kole w wi臋kszo偶ci s膮 raczej obciachowe? ://

michalina92
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

wydawa艂o mi sie, 偶e suknie z ko艂em to juz relikt minionej epoki. bardziej skromnie trzeba sie ubrac,a nie w tafty, jedwabie, b艂yszczace tandetnie do kamery.

sukienka przed kolanko bedzie w sam raz. w sklepach jest pe艂no opcji i na pewno za 200 zl cos znajdziesz

ksowa1
    Member
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Jasne 偶e pasuje. Bardzo fajna sukienka 馃槈

weronika560
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Mi si臋 nie podobaj膮 takie pomys艂y