- AutorOdp.
- 16 lipca 2009 at 14:22
widziałam niedawno film stylizowany na lata 20te . wszystkie aktorki miały tam usta krwistoczerwone i to bez wzgledu na kolor sukienek. wygladaly ekstra. I tu mam pytanie. zakupilam sliczna niebieska sukienke na wesele kuzynki (jest taka turkusowo-niebieska) i zastanawiam sie (ba! kupilam juz heh) do tego czerwona szminke (diva red rimmel). jak myslicie, czy to polaczenie da rade? wiem, ze jest odwazne i sie nie wstydze wyrozniac, ale nie chce tez zeby to wygladalo jakbym zwariowala hehh
21 lipca 2009 at 08:03kurcze niebiski i krwista czerwień mocno mi nie gra ze sobą…
Aleee,przecież może to wyglądać szalenie ciekawie: spróbuj,oceń,spytaj kogoż o opinię-napewno wyglądąłabyż inaczej niż wszystkie inne na weselu a to się ceni!
Poza tym-co jak co-ale szminkę zawsze mozna zetrzeć jakby co:)21 lipca 2009 at 08:25czerwien czerwieni nierowna.
ale prawda jest, ze kazdy moze sobie odpowiednia czerwien dobrac.
jesli to zrobilas, to juz polowa sukcesu:)))
ale…tak szczerze…watpie, zeby ci sie to tak odrazu udalo. pewnie po prostu kupilas „jakas czerwien”.wazne jest, aby wiedziec, ze jesli malujesz usta na czerwo, to musisz bardzo delikatnie umalowac oczy.
swoja droga…latem w makijazu tendencje sa nieco inne…raczej w kierunku blyszczykow.
30 lipca 2009 at 15:17może wrzuć zdjęcie tej sukienki to będzie łatwiej ; )
6 sierpnia 2009 at 19:41dziewczyna z No Doubt w teledysku do Don’t speak! ma niebieską sukienkę i usta mocno czerwone, nawet pasuje
… tak mi się przypomniało 😉7 września 2009 at 15:55Ja tak robię. Uważam, że pasuję. Ale jestem bladą brunetką mnie prawie wszystko pasuję.
23 września 2010 at 09:17Jak dla mnie połączenie-bomba!
30 listopada 2010 at 11:42Fajne połączenie kolorystyczne tylko niestety niełatwe. Po pierwsze musisz najpierw dobrać odpowiedni kolor czerwieni do swojej cery (na pewno nie każdy Ci pasuje, a większożć kobiet wybiera po prostu krwistą czerwień co często jest błędem),a później jeszcze do sukienki
11 lipca 2011 at 11:16Czerwony i niebieski to dobre połączenie. Strój supermana taki był 😉 Powinno byc ok ale nie za dużo tej szminki.
12 lipca 2011 at 11:49Kolory jak najbardziej do siebie pasują. Najlepiej jak szminka będzie bardzo wyrazista.
27 lipca 2011 at 23:38[usunięto_link] wrote:
Kolory jak najbardziej do siebie pasują. Najlepiej jak szminka będzie bardzo wyrazista.
włażnie to chciałem powiedzieć :-
4 marca 2012 at 16:17pasuje, wszytsko zalezy od odcieni i tego jak sie w tym czujesz oraz twojej urody. ja bym skorzystala z takiego zestawu 🙂
15 sierpnia 2013 at 11:52Teraz w modzie są kontrastujące ze sobą dodatki, a w tym przypadku, jedno z drugim wyraźnie doda takiego efektu.
22 października 2013 at 13:09No nie wiem, jakoż mi się to gryzie ta czerwień z niebieskim, osobiżcie ja bym nie połączyła tych kolorów, ale co kto lubi 😀
3 grudnia 2013 at 19:14Za bardzo sie gryzie….no ale malo mamy klownów na ulicy?
- AutorOdp.