Człowiek z przeszłosci….

• Autor
    Odp.
  • Honey184
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Wszystko zaczelo sie 5 lat temu 5 lat temu poznalam swoja pierwsza milosc mojego pierwszego faceta z którym spałam. tylko jego scigala policja poszedł za kraty wczoraj szlam sobie do szkoly i nie wierzylam własnym oczą patrzylam na niego jak bym ducha zobaczyla on do mnie podszedł i zapytal czy to ja powiedzialam ze nie ale on wiedzial ze to ja zdobyl moj numer telefonu spotkalam sie z nim i nie wiem jak to sie stalo ze bylismy w lozku przepraszal mnie za to jaki byl kiedys ze teraz chce byc dla mnie lepszy chce zebym znowu byla jego zebym dala mu druga szanse. Dlaczego on pojawil sie własnie teraz teraz gdy poukladalam so bie zycie a on wrocil i namieszal mi w głowie;/ jeden plus to ze mieszka teraz we wrocławiu i tylko czasem tu przyjezdza bo ma tu syna ja nie wiem co robic własnie teraz gdy juz o nim zapomnialam gdyy mam nowe zycie wspanialego chlopaka mam z nim zamieszkac a tu Pojawia Sie Darek co zrobic?

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

ja bym sobie odpuscila takiego typa ;]

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Pojawiła się-ok.Ale nic nie piszesz o tym czy dalej cos do niego czujesz… wogóle źle zrobiłas idac z nim do łóżka 😕 masz chłopaka i poukładane zycie,to sie tego trzymaj i nie zawracaj sobie głowy tamtym podejrzanym facetem.Zapewne nic dobrego Cie przy nim nie spotka…

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Daj sobie spokój, nie warto

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

żmierdzaca sprawa daj sobie spokój

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Ludzie po wyjżciu z wiezienia bardzo sie zmieniają. Uwzględnij to, poobserwuj. Ja wierze, że moglby byc lepszy- kraty wiele uczą.

Honey184
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Obserwuje cały czas widzę że się stara chodzi za mną jest na kazde moje zawołanie itd… ale obawiam się ze jak już zdobył by mnie na nowo to przestanie sie starac i bedzie jak dawniej

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Pozwól mu zostawić przeszłożć za sobą.

zuza22
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 143
    • Zapaleniec

Wszystko zależy od tego,czy kochasz obecnego chlopaka,bo jeżli nie to pozwól sobie odpłynąć……..
    W życiu trzeba spróbować wszystkiego

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Człowiek z przeszłosci…."

Przewiń na górę