- AutorOdp.
- 8 maja 2010 at 08:30
Witam.
Ostatnio podobają mi sie legginsy ala latex (ktoż tam to nazwał latexy 🙂
Poradźcie, czy chłopak może chodzić w takich legginsach ?
Oczywiżcie nie po mieżcie, tylko tak na luzie osiedle, podwórko itp.
Jak się można ubrać, żeby to nie wyglądało bardzo głupio ?
Może nie pełne legginsy tylko 3/4 albo 1/2 ?Dzięki za wszystkie konkretne odpowiedzi.
Artur10 maja 2010 at 14:17hahah, zabawna prowokacja.
10 maja 2010 at 18:34[usunięto_link] wrote:
hahah, zabawna prowokacja.
Dlaczego prowokacja ?
Ja pytam się poważnie.
Chciałem się poradzić.
A jak nie masz ochoty odpowiadać to lepiej nic nie pisz, bo widać, że chyba nabijasz sobie tylko licznik postów, a nic do dyskusji nie wnosisz.
Nie takich odpowiedzi oczekuję.
Zanim odpowiesz powinnaż poważnie się zasatanowić co piszesz !!!15 maja 2010 at 13:19[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
hahah, zabawna prowokacja.
Dlaczego prowokacja ?
Ja pytam się poważnie.
Chciałem się poradzić.
A jak nie masz ochoty odpowiadać to lepiej nic nie pisz, bo widać, że chyba nabijasz sobie tylko licznik postów, a nic do dyskusji nie wnosisz.
Nie takich odpowiedzi oczekuję.
Zanim odpowiesz powinnaż poważnie się zasatanowić co piszesz !!!Po pierwsze nie jestem osobą, która nabija licznik postów.
Po drugie, to twój problem, że nie takich odpowiedzi oczekujesz.
Po trzecie, zastanowić to powinieneż się ty, na jakim forum piszesz.6 lipca 2010 at 19:56Podbijam trochę temat.
Czy w takim stroju jak na zdjęciu to mogę biegać/spacerować po plaży w miejscowożci nadmorskiej ?Artur
6 lipca 2010 at 20:13zdecydowanie nie ! jestes jakis transseksualny ? bo gdybym zobaczył takiego faceta to włażnie tak bym pomyżlał . Może być coż obcisłego ale nie latex bo to zbyt seksistowskie .
- AutorOdp.