- AutorOdp.
- 27 lipca 2011 at 07:55
Hehe 🙂 Ja widzę, że moje podejżcie pod wpływem popluktury stopniowo się zmienia. Od postawy całkowicie anty… do takiej, że skóa faceta też od czasu do czasu powinna dostać zastrzyk energii… ale sama nie wiem co myżleć, widząć pękatą kosmetyczkę faceta 😀 Co wy na to? O… albo facet u dermatologa estetycznego, albo o! u kosmetyczki… przeszkadzałoby Wam to? 🙂 😈
29 lipca 2011 at 12:23kiedys zorientowałam się, że mój brat ma więcej kremów niż ja… no.. nie powiem… dziwnie się poczułam. 😈
4 marca 2012 at 20:08jestem tego zdania, że facet też powinien używać kremów(nawilżających), ale to chyba wystarczy, bo raczej głupio bym się czuła gdyby w kosmetyczce miał ich więcej niż ja.
5 marca 2012 at 17:40Moj maz uzywa kremu do twarzy i pod oczy, czasami tez do rak i do stop. Uwazam, ze jest to minimalny zestaw.Mowimy teraz tlyko o kremach, wiec tylko to podalam, ale generalnie ma inne kosmetyki tez.
9 marca 2012 at 08:16Pewnie, że tak! Powinni dbać o siebie tak samo jak kobiety.
25 marca 2012 at 17:09nie przepadam gdy facet stoi przed lustrem pół dnia, ale jakąż pielęgnacje ciała powinien stosować… jeżeli ma sucha skóre i wg. to czemu by nie miał stosować kremów, które pomogą mu mieć zdrową skórę. 😀
27 marca 2012 at 17:30Ja uważam, że jak potrzebują to niech używają, nie mam nic przeciwko. Swoją drogą mam wrażenie, że oni bez niczego mają lepszą cerę niż my…
27 marca 2012 at 17:43Darmowe kamerki internetowe zapreaszam wszystkie panie do rejestracji
showup.tv/ref/mort199328 marca 2012 at 16:50no pewnie, że powinni – równouprawnienie w kończu 😀
1 kwietnia 2012 at 18:05[usunięto_link]”]nie przepadam gdy facet stoi przed lustrem pół dnia, ale jakąż pielęgnacje ciała powinien stosować… jeżeli ma sucha skóre i wg. to czemu by nie miał stosować kremów, które pomogą mu mieć zdrową skórę.
a ilu znasz takich co stoja? nei wymieniaj gejow 🙂
ja raczej obserwowalam odwrotna tendencje u mezczyzn – zagnac takiego do lazienki zeby sie umyl to sukces. No chyba ze po studiach im przechodzi flejostwo.Moj ma kosmetyki do golenia, do kapieli, dezodorant i krem do twarzy. Te ostatnie zakupywane glownie przeze mnie i to panuje zasada – im mniej kolorowe opakowania tym lepiej Haha Dla swietego spokoju kupuje mu apteczny floslek, jakos dermo -apteko lepiej znosi 😀
4 kwietnia 2012 at 09:12oczywiżcie że powinni. a co facet to gorszy ? 😈
4 kwietnia 2012 at 11:16Uważam, że mężczyzna tak jak kobieta powinien dbac o siebie. Powinni używac kremów, oczszać skórę i co jest równie ważne dbac o swój ubiór. Ale niestety dla wielu z nich ubiór nie ma znaczenia a nałożenie maseczki jest babskie 🙂
11 kwietnia 2012 at 11:41Pewnie, że powinni używać kremów oraz innych kosmetyków. To miłe jak facet dba o siebie. Wiadomo, że nie może przesadzać i np co drugi dzień chodzić do kosmetyczki lub całymi godzinami siedzieć w łazience 😉 .
13 kwietnia 2012 at 10:14Jak mają taką potrzebę, jak nie wystarcza im np. krem po goleniu, to jasne, że powinni 🙂
17 maja 2012 at 12:32A co , facet to od macochy? Oczywiscie,że i jemu należą się kremy,o ile sam chce się nimi smarować.Ale każdy dbający mężczyzna ma ich w łazience parę sztuk.
- AutorOdp.