- AutorOdp.
- 29 czerwca 2007 at 09:35
jestem tu nowa i mam pytanko bo zaczelo denerwowac mnie to ze uzywam kilku balsamow kazdego dnia po kapieli tzn na celuit na biust,nawilzajacy ,ale kazdy w inne miejsce.a nie prosciej bylo by kupic jeden i na wszsytko?prosze jesli znaci 馃檨 e taki balsam to dajcie znac [/b]
2 lipca 2007 at 13:54Chyba nie ma jednego do wszystkiego bo na przyk艂ad takim na cellulit nie mo偶na smarowa膰 piersi..bo wyszczupla, ja tez u偶ywam kilku balsam贸w.
Ostatni u偶ywam Dove Summer Glow kt贸ry zast臋puje mi samoopalacz i balsam nawil偶aj膮cy bo 艂膮czy w sobie te dwie rzeczy. Do tego 艂adnie pachnie i jest na prawd臋 dobry.2 lipca 2007 at 17:24no ale czy sie nie sciera?bo np kupilam z garniera samoopalajacy i nawilzajacy i jest do d*** sciera sie i starsznie widac mi az glupio bylo wyjsc na miasto.
4 lipca 2007 at 08:25ja tez polecam Dove Summer Glow. swietnie nawilza, daje szybki efekt, no i dobrze pachnie jak na tego typu balsamy. co do scierania to ja polecam uzywanie go na noc. ja tak zawsze robie i rano mam efekt (a jako ze mam jasna karnacje to tym bardziej to cieszy 馃榾 馃榾 najwazniejsze, ze nie zostawia smug bo ja poprzednio mialam Johnsona i rano sie budzilam z pieknie ciemnymi kostkami 馃懣 馃懣
5 lipca 2007 at 06:44S膮 balsamy nawil偶aj膮ce do ca艂ego cia艂a. Sk贸ra b臋dzie delikatna i nawil偶ona, ale je偶li potrzebujesz jakiego偶 konkretnego rozwi膮zania musisz si臋 liczyc z kilkoma s艂oiczkami na p贸艂ce.
- AutorOdp.