- AutorOdp.
- 22 grudnia 2008 at 13:44
ale z takim duzym zezem ? podam rozne fotki dla przykladu
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]22 grudnia 2008 at 17:33czyzby panowie tu nie zagladali?
23 grudnia 2008 at 19:47U mnie jak najbardziej. Dlaczego skreżlać człowieka z tego powodu?
29 grudnia 2008 at 20:01moze jeszcze sie wypowiedza jacys mezczyzni?
30 grudnia 2008 at 08:39Nie jestem facetem ale… kazdy ma szanse. nie ma gorszych i lepszych. ludzie niepelnospranie na wozkach stwarzaja szczesliwe zwiazki…
mi sie wydaje ze problem z tym zeby wlasnie ten zwiazek stworzyc lezy w samych osobach z jakas wada. zamykaja sie one w sobie i z gory przekreslaja swoje szanse.
30 grudnia 2008 at 09:59oj uwierz mi ze nie zawsze tak. niestety takie osoby bardzo czesto wogole nie sa brane pod uwage przez plec przeciwna jak partner czy partnerka na cale zycie. owszem kolezenstwo, przyjazn i to wszystko
30 grudnia 2008 at 12:54Jeżli ktoż jest chory to nie znaczy że ma sie go przesto dyskriminować i wogól ja czuje duży respekt dla ludzi upożledzonych co robią to co kochają dam przykład !!!
[usunięto_link] koles rzadzi !!!
30 grudnia 2008 at 15:55[usunięto_link] wrote:
oj uwierz mi ze nie zawsze tak. niestety takie osoby bardzo czesto wogole nie sa brane pod uwage przez plec przeciwna jak partner czy partnerka na cale zycie. owszem kolezenstwo, przyjazn i to wszystko
Zgadzam sie. Sama przeciez tez przy doborze partnera zwaracam uwage na to jak wyglada itd. I szczerze to nie chcialabym zeby mial wlasnie zeza czy vos w tym stylu. Ale wiem tez ze rozne sa historie i niekiedy czlowiek niepelnosprawny czy z jakoas powazna wada lepiej i szczesliwiej sobie uklada zycie od czlowieka „normalnego”.
30 grudnia 2008 at 16:00abi dzieki za szczera wypowiedz. bolesna ale szczera i prawdziwa
30 grudnia 2008 at 20:29Moze i ma racjie ale jak znajdziesz kogos szczegolnego to jemu to nie bedzie przeszkadzac !!!
31 grudnia 2008 at 11:51MA bardzo duże szanse jeżli zaprzysięgnie i obieca uroczyżcie pod groźbą sankcji karnej np w postaci żmierci , że po 5 latach bycia razem
nie będzie robiła mi awantur, nie będzie pozwalać sobie na krytykowanie mnie w towarzystwie, nie będzie wymagać żebym był zimnym draniem i grał kogoż kim nie jestem, zaakceptuje fakt , że jestem dobry i okazuje jej miłożć również tym , że jej pomagam w czym się da, zazwyczaj mówię ok niech tak będzie kochanie jeżli chcesz…2 stycznia 2009 at 08:12nowa76
A powiedz czy zalozylas ten temat w swojej sprawie? Sama masz taka wade?2 stycznia 2009 at 10:19tak w swojej sprawie ale zdjecia nie sa moje tylko podobne do mojego zeza. no moze moj jest ciut mniejszy bo okulary troche prostuja oko
2 stycznia 2009 at 12:07Nie boj nic ja tam chetni bym z toba sobie pogadal tak o po przyjacielsku 🙂 nie boj sie znajdziesz kogo !
3 stycznia 2009 at 18:38Nie bede tu pisac ze na pewno gdzies czeka ktos na ciebie ze kazdy ma gdzies swojo polowe itd bo takie pisanie nic nie daje.
Wazne zebys byla soba i akceptowala siebie(cala ze wszystkimi wadami). Sama napisalas cos ze w przyjazni np taka wada nie przeszkadza. I tego sie trzymaj. A milosc, mezczyzna? Nigdy nie wiadomo. Skad wiesz czy nie spotkasz kogos czy juz nie spotkalas?
Moze to i marne pocieszenie ale znam jedna dziewczyne z dosc duzym zezem. Moze nie takim jak ten na zalaczonych zdjeciach ale i tak nie jest maly. Zawsze byla towarzyska osoba, lubiana, chodzila ze znjomymi na dyskoteki itp. Po prostu byla soba. I ma teraz meza, ma dziecko.
Zycze powodzenia 🙂
- AutorOdp.