- AutorOdp.
- 19 marca 2014 at 12:05
Ankieta jest raczej dendencyjnie napisana. Trochę jakby sugerowała, że kupno w sklepie podpasek/tamponów to wstyd.
29 kwietnia 2014 at 14:03To żaden wstyd,a wręcz przeciwnie: kupowanie tych typowo „”kobiecych” artykłów w dzisiejszych czasach juz chyba nikogo nie powinno dziwić.
4 listopada 2014 at 15:10A czym tu się krępować ? Po prostu idę i kupuję, to przecież normalne że tego się potrzebuje
17 listopada 2014 at 14:24Mimo wszystko czasem widzi się te skrępowane osoby w kolejce przy kasie,które po prostu wstydzą się co uważam za dziwne,głównie dotyczy to tego starszego pokolenia.
8 stycznia 2015 at 13:00Potrzeba takich rzeczy jest bardzo naturalna dla kobiety, więc nie ma powodu, żeby się czegokolwiek wstydzić. 😀
20 marca 2015 at 06:59Wstydzić się? A czego? 😀 Nie rozumiem, normalna kobieca sprawa… 🙂
26 marca 2015 at 11:17Mam takie samo zdanie w tej kwestii,nie uważam aby kupowanie kobiecych produktów było w jakiż sposób krępujące,a dla tych powiedzmy bardziej wstydliwych polecam zakupy online,to bardzo wygodna forma.
28 marca 2015 at 08:17Produkt jak produkt. Każda z nas stosuje. Nie dziwi mnie nawet jak kupuje je mężczyzna. Teraz człowiek wszędzie ma z tym stycznożć przez reklamy. To jak kupowanie pieczywa w osiedlowym sklepiku. Oczywiżcie nastolatki mogą się krępować, ale do czasu – szybko przywyknie.
2 kwietnia 2015 at 10:04W sumie to słuszne porównanie z kupowaniem pieczywa bo przecież każdy czy to kobieta czy mężczyzna,traktuje to jako coż zupełnie naturalnego,jako codziennożć.
17 lipca 2015 at 11:40dziewczyny, młode jesteżcie
pamiętajcie o tym, że wychowywałyżmy się w innych czasachWasze mamy też tak bez problemów to tego tematu podchodzą? pewnie większożć nie…..
17 czerwca 2017 at 13:13a czego tu sie wstydzic? Dla mnie to zaden wstyd, nawet moj facet nieraz wyskoczy po tampony i sie nie wstydzi niczego. Nic co ludzkie nie jest mi obce 🙂
22 sierpnia 2017 at 09:37Jak bylam mlodsza to sie wstydzilam, kiedys nawet brata wysylalam hahaha! Teraz dla mnie kupowanie podpasek i tampomnow to jak zakupy w piekarni.
- AutorOdp.