- AutorOdp.
- 29 listopada 2007 at 16:00
Czy ktoż może mi coż powiedzieć o Naturhouse?
Słyszałam, że tam można bezpłatnie zasięgnąć porady w jaki sposób skutecznie się odchudzić, ale nie znam szczegółów.
Pozdrawiam.1 grudnia 2007 at 18:04ja słyszałam 😀 , to jest centrum dietetyczne, w którym pod okiem fachowca mozesz zgubic zbędne kilogramy, dostaniesz dietkę i co tydzień będziesz miała sprawdzanie efektów 😉
2 grudnia 2007 at 10:39[usunięto_link] wrote:
ja słyszałam 😀 , to jest centrum dietetyczne, w którym pod okiem fachowca mozesz zgubic zbędne kilogramy, dostaniesz dietkę i co tydzień będziesz miała sprawdzanie efektów 😉
A co to za dieta. Ja na diecie ciągle chodzę głodna. Jak słyszę słowo dieta, to już mi burczy w brzuchu 😆 A po co mam tam chodzić co tydzień?
3 grudnia 2007 at 08:16dieta dieta, po prostu inne odzywianie jak wolisz takie sformułowanie, nie chodzisz głodna bo masz 4-5 posiłków a kontrole co tydzień są niezłą motywacją 😀 noi widzisz ze twoje wysiłki procentują 😉
1 kwietnia 2008 at 13:50jest u mnie w mieżcie i zastanawiam się czy nie iżć.. 😀
15 czerwca 2008 at 17:18@myżka wrote:
Czy ktoż może mi coż powiedzieć o Naturhouse?
Słyszałam, że tam można bezpłatnie zasięgnąć porady w jaki sposób skutecznie się odchudzić, ale nie znam szczegółów.
Pozdrawiam.zapewniają tam:
* badania antropometryczne
* analizę zawartożci tkanki tłuszczowej i wody metabolicznej w organizmie
* opracowanie indywidualnego planu dietetycznego ustalanego co tydzień
* motywację w okresie odchudzania
* dobór bio-suplementów
* zmianę nawyków żywieniowych poprzez cotygodniowe wizyty kontrolne u Twojego dietetyka
* pro zdrowotna reedukację
* porady dietetyczne w zakresie innych chorób, zaburzeń i niedoborów11 listopada 2008 at 10:17Odchudzam się w NH od ponad roku, przez pierwsze 7 miesięcy było super schudłam 12 kg. Potem zaczęły się problemy w ciągu następnych 8 miesięcy mimo stosowania sie do zalecanych diet, brania polecanych żrodków przytyłam 7 kilo i niestety ciągle tyję. Pani dietetyczka rozkłada ręce i mówi, że to wszystko zatrzymywanie wody w organizmie, bo się za bardzo denerwuję. Nigdy w życiu nie przytyłam w takim tempie tak dużo!!! Nie wiem czy to te ich specyfiki mi tak rozregulowały organizm, czy to rzeczywiżcie tylko woda, czy pani mi próbuje coż wciskać dla ratowania dobrego wizerunku firmy. Chodzę tam jeszcze tylko dlatego, aby zobaczyć minę pani na kolejne pół kilo, które mi przybyło. A najbardziej mnie przeraża wizja, że będę tak tyć w nieskończonożć 🙁
29 czerwca 2009 at 11:16Ja słyszałem o Naturhouse tyle, że odpalili swoją nową stronę > [usunięto_link] Sporo się można dowiedzieć o odchudzaniu, jest także wykaz ich placówek.
9 lipca 2009 at 18:12a jakie są ceny? ja się zastanawiam nad wizytą u dietetyka. rozumiem, że u nich ważna jest suplementacja? trochę nie lubię takiego naciągania na siłę. ale może nie mam racji.
25 lipca 2009 at 13:08dziewczyny, które korzystały niech napiszą coż więcej.
Jakie są ceny? i czy faktycznie warto?25 lipca 2009 at 15:41popieram! 🙂
- AutorOdp.