- AutorOdp.
- 10 lipca 2007 at 07:49
No prosze jakie zdania sa podzielone 馃槅
10 lipca 2007 at 14:22ja pochodze z Cz臋stochowy. jest to mistao sedniej wielkosci znane glownie z tego ,, ze jest tu klasztor jasno g贸rski. w okresie wakacyjnym przybywa do nas duzo pielgrzymow, ktorzy na dluzasza mete sa mecz膮cy bo ja mieszkam wlasciwie w centrum bardzo blisko Jasnej G贸ry i ciagle ich spiewy mog膮 czlowieka w koncu wkurzyc, no ale doceniam ich trud wiec trzeba byc wyrozumialaym:) w czestochowie nie dzieje sie za wiele jesli chodzi o imprezy terenowe, brakuje tez fajnych klubow bo te ktore sa szybko zamieniaja sie w miejsca podrywu mlodych dziewczyn prze duzo starszych panow. Ogolnie lubie swoje misto bo blisko jest olsztyn , gdzi emozna polazic po ruinach zamku i takze dlatego ze znam swoje miasto na wylot. Mam tu swoje miejsca i swoje wspomnienia ktorych nie zamienialabym z anic w swiecie:)
28 sierpnia 2007 at 12:20hmmm…. Szczecin czy Berlin?
oba te miasta uwielbiam i nie zamienilabym ich na zadne inne miejsce na ziemi 馃榾 zwlaszcza Berlin 馃槈 uwielbiam duze miasta 馃檪28 sierpnia 2007 at 13:12mieszkam w I艂awie. Kocham to miasto! i tak ju偶 zostanie..
- AutorOdp.