czy ma powod do zlosci??

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ashley0022
    Członek
    • Tematów: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

niewiem czy moj chlopak ma powody do zlosci w pewnej sprawie. odkad sie znamy, znam tez jego najblizszego przyjaciela michala. oni byli prawie nierozlaczni i to dzieki michalowi jestesmy razem. ale tomek od pewnego czasu sie zlosci i powiedzial mi ze to przez michala bo on zbyt czesto za nami lazi i niemamy chwili spokoju. michal jest tez teraz moim przyjacielem ale z PEWNOSCIA nikim wiecej. troche go rozumie bo w koncu ma prawo sie z nami zadawac. tomek jest tez zly bo michal powiedzial mu „wiesz uwazam ze anka jest bardzo ladna i gdyby tylko niebyla twoja dziewczyna…” czy uwazacie ze tomek ma racje i powinnismy troche ograniczyc kontakty z michalem czy nie????

lola
    Członek
    • Tematów: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

NIe. powinnas zaprzyjaznic sie z nim bardziej to moze bedzie z Was cos wiecej 😆

ashley0022
    Członek
    • Zapaleniec

haha boze ale smieszne noralnie pekam 😆 😆 😆 😆 😆

kajdaaa
    Członek
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Wydaje mi sie ze nie powinnas ograniczyc kontaktow z przyjacielem ale napewno nie mozesz pozwolic na sytuacje gdzie bedziecie sami. Wtedy u chlopaka wyjdzie zazdrosc. Ja tez mam przyjaciela plci przeciwnej ktorego poznalam przez mojego chlopaka ale nie ma tu zazdrosci.

ashley0022
    Członek
    • Zapaleniec

ale to nie jest mojh przyjaciel tylko mojego chlopaka 😕

kajdaaa
    Członek
    • Maniak

wiem ze to jest przyjaciel Twojego chlopaka i on tym bardziej jest o ciebie zazdrosny. Musisz ograniczac kontakt z nim tak aby Twoj chlopak poczul ze jestescie sami we dwoje a nie jeszcze ktos trzeci. Wspolne spacery czy wyjscie do kina z chlopakiem i przyjacielem nie wchodzi w gre.

ashley0022
    Członek
    • Zapaleniec

tylko ze tomek chyba nie jest ze mna do konca szczery i mowi ze poprostu niema czasu ale ja wiem ze ma! wydaje mi sie ze cos sie stalo. niewiem czy chodzi o to co powiedzial michal ale tTomek go zna i wie ze on ma takie glupie zarty. niewiem o co chodzi

kajdaaa
    Członek
    • Maniak

Ile jestescie ze soba? Widac ze jest strasznie zazdrosny o Ciebie. Jezeli go kochasz i chcesz z nim dalej byc pokaz mu to. Poswiec mu wiecej czasu a przezde wszystkim porozmawiajcie szczerze i wytlumacz mu ze on jest dla Ciebie najwaniejszy. Nie dawaj mu powodow do zazdrosci.

kajdaaa
    Członek
    • Maniak

Jezeli jestescie razem nie rozmawiajcie o sytuacjack gdzie byl Michal. On to moze odebrac jako zainteresowanie sie Michalem. np bo Michal na imprezie tanczyl z ta laska ( wtedy Tomek moze wyczuc ze Ty jestes o niego zazdrosna). Rozmawiajcie jak to bylo jak byliscie razem w kinie czy na spacerze i o innych wspolnych zainteresowanich.

ashley0022
    Członek
    • Zapaleniec

ale ja sie staram jak tylko moge. ale on nie jest ze mna szczery i niechce o tym gadac

kajdaaa
    Członek
    • Maniak

to nie wiem dlaczego unika z Toba rozmow. Moze chce w ten sposob sprawdzic czy bedziesz sie kontaktowala z Michalem Dla mnie zawsze rozmowa jest najwazniejsza w takich momentach ale wiem ze faceci unkija ich jak ognia. Moze daj mu troche czasu. Wiem ze latwo sie mowi ale moze on tego potrzebuje. To Ty go znasz najlepiej

farfalla
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 921
    • Zasłużony

ashley0022 czy możesz się wypowiedzieć w TYM temacie ? Czekamy z niecierpliwożcią ;)[/list]

ashley0022
    Członek
    • Zapaleniec

zadalam mu konkretne pytanie „czemu unika Michala jak ognia” a on sie jeszce tylko zdenerwowal i powiedzial „czy on naprawde jest tak wazny i niemamy innych tematow zeby o nim gadac??, skoncz to” wiec co mialam zrobic??

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę