- AutorOdp.
- 13 grudnia 2012 at 20:49
Jestem na studiach i niestety nie mam żadnych znajomych, chciałabym to zmienić i np. wybrać się do jakiegoż klubu, żeby poznać nowych ludzi. Tylko że nie mam z kim iżć, a nie wiem, czy jak pójdę sama, to nie będzie to trochę głupio wyglądało. Niestety jestem trochę nieżmiała i nie umiem nawiązywać kontaktów, a nie wiem czy ktoż tam do mnie zagada, czy wszyscy będą siedzieli w grupkach. Ale mimo wszystko chciałabym pójżć i zaszaleć
14 grudnia 2012 at 08:47Nie możesz umówić się z kimż przez fejsa np.?
Albo po prostu już w klubie.28 grudnia 2012 at 12:34Figuż, czekaj zaraz koleżanka nam sprzeda jakiż fajny portal randkowy.
Koleżanko – piszesz na wallu swoim, że chcesz iżć i na bank ktoż się znajdzie a jak nie to wbijasz na… poczekaj muszę sprawdzić nazwę o już wiem na badu z seksi zdjęciem i w minute masz 100 chętnych.14 września 2013 at 22:22Też zwykle miewam takie dylematy. Ale to nie jest zasadą, że po 15 minutach się kogoż poznaje. To jeszcze zależy czy my chcemy kogoż poznać i w jakim celu 🙂
16 września 2013 at 02:09Według mnie jak najbardziej możesz się wybrać sama do klubu, to nic złego, jeżli się ładnie ubierzesz, a zapewne tak będzie to zaraz poznasz jakiegoż faceta, ale nawet paru.
16 września 2013 at 10:13Wybyierając się samemu do jakiegokolwiek klubu,narażamy się na pewnego rodzaju ryzyko, a zwłaszcza wtedy, kiedy dziewczyna jest nieżmiała. Ale jeżli ten klub to pewniak – to czemu nie, z tym, że nie jestem pewna czy to dobre rozwiązanie na zdobycie nowych znajomożci, pewnie będą ale czy na pewno będziemy z nich zadowoleni? W dzisiejszych czasach oczy trzeba mieć niestety naokoło głowy. A kiedy jest się nieżmiałych lepiej nie ryzykować takich „wypadów”.
16 września 2013 at 10:33Nie polecam samotnych wypadów po klubach- nigdy nie wiadomo na kogo trafimy. Skoro jesteż na studiach, masz sporo potencjalnych znajomych, którzy pewnie chętnie chcieliby Cię poznać podczas takiego wypadu. Także wydaje mi się, że powinnaż się przełamać i zaproponować takie spotkanie 🙂
19 września 2013 at 19:46Czasami nawet będziesz się lepiej bawić jak pójdziesz sama 🙂
21 września 2013 at 14:41Ja rozniez mialam kiedys taki dylemat czy isc sama do klubu, ale jakos sie przelamalam i nie bylo zle 🙂 jak sie nie ma akurat z kim isc to lepiej isc samej i nie przejmowac sie opinia innych 🙂
25 września 2013 at 06:19Ja bym jednak, jeżeli się da, poszła z koleżankami. Ogólnie pójżć samej do klubu to raczej nudno. Po za tym zawsze możesz kogoż znajomego spotkać i się po prostu dołączyć. Ja bym jednak mimo wszystko sama nie szła.
25 września 2013 at 11:47Ubierz seksi mini, zrób make up i nie potrzebujesz koleżanki 😀 Wejdź do klubu, idz tam gdzie tanczy największy tłum i doczep się do jakiejż grupki tańczących osób 🙂 Napewno jakiż chłopak cię zaczepi trzymam kciuki 😀
26 września 2013 at 15:56Samej nawet szybiciej kogoż pozna, będzie zmuszona żeby działać sama a nie trzymać się koleżanek 😉
9 października 2013 at 11:45Moim zdaniem także samotny wypad nie jest dobrym rozwiązaniem,lepiej i zdecydowanie raźniej będzie udac sie tam z kimż kogo znasz. Może z koleżankami? Taki pomysł wydaje się rozsądny.
10 października 2013 at 12:18A na studiach nikogo nie poznalas?
13 listopada 2013 at 10:34spróbuj poznać kogoż w grupie i wyciągnąć na impre 🙂
- AutorOdp.