Czy mam iżć sama do klubu?

• Autor
    Odp.
  • kwiateg
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Jestem na studiach i niestety nie mam żadnych znajomych, chciałabym to zmienić i np. wybrać się do jakiegoż klubu, żeby poznać nowych ludzi. Tylko że nie mam z kim iżć, a nie wiem, czy jak pójdę sama, to nie będzie to trochę głupio wyglądało. Niestety jestem trochę nieżmiała i nie umiem nawiązywać kontaktów, a nie wiem czy ktoż tam do mnie zagada, czy wszyscy będą siedzieli w grupkach. Ale mimo wszystko chciałabym pójżć i zaszaleć :mrgreen:

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Nie możesz umówić się z kimż przez fejsa np.?
    Albo po prostu już w klubie.

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Figuż, czekaj zaraz koleżanka nam sprzeda jakiż fajny portal randkowy.
    Koleżanko – piszesz na wallu swoim, że chcesz iżć i na bank ktoż się znajdzie a jak nie to wbijasz na… poczekaj muszę sprawdzić nazwę o już wiem na badu z seksi zdjęciem i w minute masz 100 chętnych.

szpilunia
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Też zwykle miewam takie dylematy. Ale to nie jest zasadą, że po 15 minutach się kogoż poznaje. To jeszcze zależy czy my chcemy kogoż poznać i w jakim celu 🙂

mireklakowski22
    Member
    • Tematów: 0
    • Początkujący

Według mnie jak najbardziej możesz się wybrać sama do klubu, to nic złego, jeżli się ładnie ubierzesz, a zapewne tak będzie to zaraz poznasz jakiegoż faceta, ale nawet paru.

Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Wybyierając się samemu do jakiegokolwiek klubu,narażamy się na pewnego rodzaju ryzyko, a zwłaszcza wtedy, kiedy dziewczyna jest nieżmiała. Ale jeżli ten klub to pewniak – to czemu nie, z tym, że nie jestem pewna czy to dobre rozwiązanie na zdobycie nowych znajomożci, pewnie będą ale czy na pewno będziemy z nich zadowoleni? W dzisiejszych czasach oczy trzeba mieć niestety naokoło głowy. A kiedy jest się nieżmiałych lepiej nie ryzykować takich „wypadów”.

kudlaty7
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Nie polecam samotnych wypadów po klubach- nigdy nie wiadomo na kogo trafimy. Skoro jesteż na studiach, masz sporo potencjalnych znajomych, którzy pewnie chętnie chcieliby Cię poznać podczas takiego wypadu. Także wydaje mi się, że powinnaż się przełamać i zaproponować takie spotkanie 🙂

sad10
    Member
    • Początkujący

Czasami nawet będziesz się lepiej bawić jak pójdziesz sama 🙂

bubus
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja rozniez mialam kiedys taki dylemat czy isc sama do klubu, ale jakos sie przelamalam i nie bylo zle 🙂 jak sie nie ma akurat z kim isc to lepiej isc samej i nie przejmowac sie opinia innych 🙂

Margerita80
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Ja bym jednak, jeżeli się da, poszła z koleżankami. Ogólnie pójżć samej do klubu to raczej nudno. Po za tym zawsze możesz kogoż znajomego spotkać i się po prostu dołączyć. Ja bym jednak mimo wszystko sama nie szła.

Anna_N
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Ubierz seksi mini, zrób make up i nie potrzebujesz koleżanki 😀 Wejdź do klubu, idz tam gdzie tanczy największy tłum i doczep się do jakiejż grupki tańczących osób 🙂 Napewno jakiż chłopak cię zaczepi trzymam kciuki 😀

borowka10
    Member
    • Początkujący

Samej nawet szybiciej kogoż pozna, będzie zmuszona żeby działać sama a nie trzymać się koleżanek 😉

StudioDobregoStylu
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Moim zdaniem także samotny wypad nie jest dobrym rozwiązaniem,lepiej i zdecydowanie raźniej będzie udac sie tam z kimż kogo znasz. Może z koleżankami? Taki pomysł wydaje się rozsądny.

patuja6
    Member
    • Początkujący

A na studiach nikogo nie poznalas?

lol25
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

spróbuj poznać kogoż w grupie i wyciągnąć na impre 🙂