- AutorOdp.
- 30 września 2005 at 21:08
Temat dzieci jest tematem rzeką.
Tyle czy można mówić o dzieciach jak sie ich nie ma???????
Kurcze mam wrażenie, że żadna z forumowiczek nie ma dzieci!!!!!
A gdzie tematy kaszek, pieluszek i narzekan??????7 października 2005 at 10:31[usunięto_link] wrote:
Temat dzieci jest tematem rzeką.
Tyle czy można mówić o dzieciach jak sie ich nie ma???????
Kurcze mam wrażenie, że żadna z forumowiczek nie ma dzieci!!!!!
A gdzie tematy kaszek, pieluszek i narzekan??????A ja myżlę że można mówić o dzieciach nie mając ich ❗
20 października 2005 at 07:34Oczywiżcie, że można choć mimo ze dożć często widzę się z dzieckiem mojego…..przyjaciela. to chyba i tak niewiele mogę powiedzieć.
Wiele rzeczy nie rozumiem, a wynika to z tego, że faktycznie sporadycznie uczestniczę w problemach.
Jeszcze niedorosłam do pozycji matki…….i teraz jak widzę ze jesli bedziemy razem to bedziemy miec dziecko juz wieksze to nie wiem czy czasem ten fakt mi nie wystarczy.
A moze to nie to???czego chce?
Moze jak znajde jakiegoż czarującego i troskliwego mężczyznę, to nagle zapragnę urodzić mu 5 dzieci?????22 października 2005 at 09:40[usunięto_link] wrote:
Oczywiżcie, że można choć mimo ze dożć często widzę się z dzieckiem mojego…..przyjaciela. to chyba i tak niewiele mogę powiedzieć.
Wiele rzeczy nie rozumiem, a wynika to z tego, że faktycznie sporadycznie uczestniczę w problemach.
Jeszcze niedorosłam do pozycji matki…….i teraz jak widzę ze jesli bedziemy razem to bedziemy miec dziecko juz wieksze to nie wiem czy czasem ten fakt mi nie wystarczy.
A moze to nie to???czego chce?
Moze jak znajde jakiegoż czarującego i troskliwego mężczyznę, to nagle zapragnę urodzić mu 5 dzieci?????Nie wiem Kosteczko czy piątke akurat ale włażnie wydaje mi się że jest to w dużej mierze uzależnione od partnera/ki
11 listopada 2005 at 17:48No to ja się pochwalę, mam dwoje dzieci (bliźniaki) – chłopca i dziewczynkę 😀
11 listopada 2005 at 22:03O jak ja Ci Latareczko zazdroszczę, zawsze chciałam mieć bliźniaki.
Może moje marzenie się spełni…..
A ile maja latek i jakie imiona?12 listopada 2005 at 13:27[usunięto_link] wrote:
No to ja się pochwalę, mam dwoje dzieci (bliźniaki) – chłopca i dziewczynkę 😀
Ale fajnie GRATULUJEMY 😆
12 listopada 2005 at 18:11Nazywają się Łucja i Łukasz i mają już … 15 lat 😆
17 listopada 2005 at 22:46O to juz prawie dorosłe;), tez chcialam kiedys miec blizniaki, ale jak pomyslę, że miałabym naraz takie dwa czpioty jak mam w domu jedno…….to nie dałabym rady;) Kiedy moja Ala będzie miała 15 lat……..echh
19 listopada 2005 at 13:32[usunięto_link] wrote:
O to juz prawie dorosłe;), tez chcialam kiedys miec blizniaki, ale jak pomyslę, że miałabym naraz takie dwa czpioty jak mam w domu jedno…….to nie dałabym rady;) Kiedy moja Ala będzie miała 15 lat……..echh
Oj Fifi już za niecałe 13 wiosenek hihihi
19 listopada 2005 at 17:23[usunięto_link] wrote:
O to juz prawie dorosłe;), tez chcialam kiedys miec blizniaki, ale jak pomyslę, że miałabym naraz takie dwa czpioty jak mam w domu jedno…….to nie dałabym rady;) Kiedy moja Ala będzie miała 15 lat……..echh
Miec bliźniaki to wcale nie jest tak strasznie. 😀
Na początku oczywiżcie było cięzko, (50 pieluch rano, 50 wieczorem, 8 butelek kaszy gotowałam na raz) później jak weszły na rynek pampersy to było lżej. Z jednego byłam zadowolona , w ciągu dnia zawsze bawiły się razem. Nie musiałam całej uwagi pożwięcać na zabawach z nimi. Pomimo że było ich dwoje to i tak miałam czas dla siebie.
Teraz za to wiek dorastania mam podwójnie i nie jest to łatwe.
Zaczynają chodzić na randki 👿1 kwietnia 2006 at 19:52Ja nie mam dzieci, ale już tak bardzo chciałabym miec, mysle ze to juz jest nie tylko chec ale i wielka potrzeba u mnie…..
24 kwietnia 2006 at 14:55A ja chyba zacznę prezerwatywy dziurawic beczy
Ostatnio powiedzialem ze jak zona sie nie zdecyduje w tym roku to w przyszlym zaczynam innej chetnej szukac
Ale sie wku……rzyła10 maja 2006 at 08:03Dla mnie dziecko to cel życia.
Jeszcze jestem za młoda, ale juz niedługo, tylko studia skończe…. 😀11 maja 2006 at 07:08A ja jeszce nie mam takiej potrzeby i moim celem nie jest dziecko choć chciałabym kiedyż mieć
- AutorOdp.