czy na solarium mozna…??

• Autor
    Odp.
  • madonna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 4
    • Początkujący

czy mozna na solarium opalac sie bez stanika?? kolezanka powiedziala mi ze to niebezpieczne. JAKIE JEST WASZE ZDANIE NA TEN TEMAT??

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

ja się opalam na golasa dla mnie to bez sensu pakować się tam w odziezy

madonna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja mam wlasnie taka jakos obawe ze to jednak nie jest zdrowe. kolezanka powiedziala ze to nie jest bezpieczne na sutki 🙄

mia1980
    Member
    • Maniak

solarium w ogóle nie jest zdrowe ale ja jak już idę to cała sie opalam przy czym z solarki korzystam bardzo rzadko. A co do piersi to racja nie powinno sie ich opalać czy to na solarce czy słońcu. Kiedys opaliłam sobie na słońcu i miałam takie czerwone 'niteczki’ a po solarce nie miałam tego efektu z tym że jak już tam idę na pierwszy raz 6-7min potem nie dłużej niż 10min[delikatna opalenizna] ze 2 razy na tydz ale tylko wtedy jak mi zalezy na opaleniźnie 😉

lola
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

BEZ STANIKA? a w zyciu!!
    ja sie nie rozbieram wogole a do tego zakladam jeszcze rekawiczki i kominarke 😉

Na solarium mozesz sie opalac cała, to jest nie zdrowe na sutki-jasne, ze tak, ale tak samo źle działa jak na inne czesci ciala. Z tym,ze sutki sa bardziej wrazliwe. Ja np ostanio sobei przypieklam troche piersi i twarz ( bo skora tam jest najdelikatniejsza) i sutki mam troche „Wyschnięte”:D hehe smieszne w dotyku są. jesli sie bardzo boisz to posmaruj wrażliwsze miejsca balsamikiem jakims tam, tylkonie przyspieszajacym opalanie:D

no ja tez nago sie opalam.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

nie wiem ale gdzies obilo mi sie o ucho ze jesli kobieta bierze tabletki antykoncepcyjne i korzysta z solarium to jest bardziej narazona na raka.

co do opalania 😳 dzien przed matura byla sliczna pogoda. poszlam z przyjaciolka na dzialke sie uczyc i przy okazji poopalac. postanowilam troszke zaszalec i ze zlyklych majtek zrobic choc troszke stringi. fajnie sie opalilam 🙂
    wieczorem taki bol (bo dupcia slonka nie widziala wczesniej) ze mama oklad z zimnej smietany robila 🙂
    na maturze blagala o wygodne krzeslo – nie moglam wysiedziec 🙂

co do tematu to opalac sie w solarium wole na golasa

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

no tez slyszlam to z tymi sutaki.. ale je opalam… 😳
    ale pupy nie nie.. tzn jestem w stringach… na gołego nie wejde.. tzn na lezace na stojace predzej ale tez nie… wiec moja pupa jest… no jak by to powiedziec… smieszna 😈

xyz
    Member
    • Maniak

eta prosze wytlumacz mi
    jak wyglada „smieszna pupa”?

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

no jak mam jasne paski… jak jestem na go.. czyli mam stringi „zawsze” na sobie 🙂

xyz
    Member
    • Maniak

ach nie doczytalam sie ze to przez stringi 🙂
    zrozumialam ze poniewaz masz smieszna pupe to sie nie rozbierasz 😳
    bardzo cie przepraszam 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja opalam się zawsze bez stanika,ale za to w majtkach.Uważam,ze leżenie na tych łóżkach bez bielizny jest niechigieniczne…taki moje małe zboczenie 😀

xyz
    Member
    • Maniak

po kazdej klijentce lozko powinno byc wymyte.
    solaria ktore znam maja kolo lozka recznik papierowy i „psik psik” 🙂
    mysle ze tak jest wszedzie wiec mozesz zawsze sama przygotowac sobie loze 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Wiem,wiem,że łóżka są wycierane po każdym uzytkowniku 🙂 ale niemniej jednak jets to dla mnie niechigieniczne jakież… 😉

mia1980
    Member
    • Maniak

dla mnie tez to jest nieco nichigieniczne zwłaszcza że człowiek na solarce sie poci a wiadomo to co one maja tam za płyn w tym psik psik moze to być jakiż zwykły nie zabijający bakterii.

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

ja tam na golasa 🙂 skoro juz inwestuje w to solarium to po to zeby miec jasniejsze slady od bielizny 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czy na solarium mozna…??"

Przewiń na górę