- AutorOdp.
- 17 października 2007 at 06:46
Jakie są ideały męskiego faceta?
17 października 2007 at 06:49Tak naprawdę to on chce mieć dziewczynę, bo taka moda wg mnie. Jednak metoda autoprezentacji jest kiepska, może na żywo jest lepszy?:)
17 października 2007 at 06:52a co Ci się nie spodobało? oryginalny nastolatek hiiiii
17 października 2007 at 07:10Traktowanie dziewczyny jak by to był puchar. One chcą czegoż romantycznego.
17 października 2007 at 07:43Nie no dziewczyny.. Juz temat o slynnym Bartku jest w dziale „HUMOR” wiec prosze nie powtarzac teamtu bo to bez sensu 😉 Tak tylko lekko zwracam uwage.
A moje zdanie na temat tego dzieciaka?
-publicznie sie osmiesza w necie
-na sile dziewczyny sie nie szuka i napewno nie w taki sposob
-zal chlopaka17 października 2007 at 09:19tu się nie żmiejemy z niego tylko wyciągamy wnioski z jego postawy 😯 jest dobrym materiałem do pracy magisterskiej… fenomen nastolatka
17 października 2007 at 09:32Ja sie nie nabijam z niego ,tylko uwazam,ze siebie osmiesza a tak szukania milosci sie nie szuka! Wszyscy widza jego i speszony nawija no szok! :/ Lepiej jakby zalozyl sobie nie wiem zdjecie i dane np na ww.fotka.pl czy [usunięto_link] i tyle. A nie wielce filmiki . Takie jest moje zdanie.
17 października 2007 at 10:25aaa on chce być oryginalny bo fotke ma każdy a filmiku o sobie nikt 😀
17 października 2007 at 10:36Hehe, u mnie na uczelni pojawila sie kartka a4 napisana przez chlopaka szukajacego dziewczyny…. no txt byl niezly, gdyby nie to ze jestem zajeta moze bym na to poszla ;p
17 października 2007 at 10:44majeczka no niezle:D:D
dla mnie tez on troszkę sie ożmiesza przeciez wszyscy którzy widza ten filmik sie zNiego smieja ja bym czego s takiego wżyciu nie zrobiła:) hmm czy temat na prace magisterska , zawsze mozna polemizowac,
17 października 2007 at 12:09fakt ciekawsze są tematy od Bartka 😀
a co na tej kartce w uczelni było napisane?
- AutorOdp.