• Autor
    Odp.
  • vancia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 10
    • Bywalec

lgm- Pytasz, czy on wróci? Czy on wróci – wg mnie, to naprawdę zależy od Waszego szczerego uczucia. Z moim partnerem sama wybrałam rozstanie po 16 latach bycia razem. Kierowałam sie rozsądkiem (nasz związek to osobna dożć długa historia) i jego dobrem. Po czężci tę decyzję podjęliżmy razem, niemniej sama siebie mocno dyscyplinowałam, bo nie ukrywam ból psychiczny był ogromny. Walczyłam ze słuchawką telefoniczną – tak bardzo chciałam chociaż jego usłyszeć. Po 2 miesiącach sam ponownie się odezwał, bo jak twierdzi tego uczucia i tych lat nie można tak po prostu wymazać. Jeszcze nie znam swojej decyzji, bo wciąż walczę z pytaniem – czy warto na nowo przeżywać. Wiem jedno – uczucia nie da się wygumkować.

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Miesiąc prawie minął a on mi się w kółko żni, dzisiaj też… Po prostu gdzie się nie zwrócę, wszystko jakoż się z nim wiąże…
    Myżlicie,że mimo wszystko to możliwe,że on był tym jedynem facetem dla mnie? No wiecie, „drugą połówką”?…

Nie wiem, chyba my tego nie osądzimy. Czasami tak jest, że myżlimy, że to był ten jedyny i innych już nie będzie. Cięzki czas po rozstaniu. 2 lata temu byłam w podobnym stanie. I cóż… teraz jestem w szczężliwym związku.

lgm_
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Zaczął się drugi miesiac, kontaktu już nie mamy, on nie odsyła mi nawet moich rzeczy, chociaż powiedział,że to zrobi, już nie mam nadziei na żadne wspaniałe zakończenie, bo rozumiem, że to po prostu niemożliwe, ale w żrodku czuję się pusta i zdezorientowana.

magda7
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

ja weszlam drugi raz do tej samej rzeki i nie zaluje,tylko,ze moj facet zaczal o mnie drugi raz sie starac w miesiac po calej sytuacji z zerwaniem i to bylo 2 lata temu i do tej pory z nim jestem.Nie bylam zwolenniczka powrotow i kiedys zarzekalam sie,ze nigdy nie wejde do tej samej rzeki,ale milosc robi swoje…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy on wróci… jak myżlicie?"

Przewiń na górę