Czy powinnam się martwić? sen

• Autor
    Odp.
  • Ewelka22
    Participant
    • Tematów: 16
    • Odp.: 34
    • Stały bywalec

Czy bierzecie do siebie to co Wam się przyżni? sprawdzacie znaczenie snów? żniło mi się już parę razy w ostatnim czasie, że ktoż mnie napada, goni, albo do mnie strzela, jakoż się nie przejmowałam, ale szłam dzisiaj ciemną uliczką, przypomniały mi się te sny i się wystraszyłam nie na żarty, nie wiem czy już odważę się sama po ciemku iżć tą trasą… myżlicie, że bez potrzeby się nakręcam? niby mama mi tłumaczy, że to zawsze na odwrót jest niż w snach, no ale ja raczej na nikogo napadać nie będę…

katrine1
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Ja strasznie biorę do siebie,to co mi się przyżni.Przez pewien czas żniło mi się jak spadałam z mostu….za każdym razem budziłam się z krzykiem…A jak przechodzę przez most,bądź koło niego…ogarnia mnie niepokój.Może powinnam sprawdzić co oznacza ten sen,ale boję się:)

electra
    Member
    • Tematów: 1
    • Bywalec

A ja wierzę w sny i w ich znaczenie. W Końcu sen bierze sie z naszej podżwiadomożci i czasem pokazuje nam coż ważnego. Wystarczy odpowiednia interpretacja snu, chętnie napiszę do tej Pani, która za darmo wyjażnia sny.

krzyzak
    Member
    • Tematów: 1
    • Bywalec

Czasem ciężko jest się nie p****ąć tym, co wytworzy nasz mózg podczas snu. Staram się jednak nie przejmować i nie sprawdzać w senniku znaczenia poszczególnych symboli.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy powinnam się martwić? sen"

Przewiń na górę