Czy status finansowy wpływa na ocenę atrakcynożci mężczyzny?

• Autor
    Odp.
  • piootrek.
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Witajcie!
    Od jakiegoż czas bardzo zastanawia mnie jedna rzecz. Jakie znaczenie dla oceny atrakcyjnożci faceta ma jego status finansowy? Pytam nie tylko o wasze zdanie ale także obserwacje otoczenia. Na pewno za chwilę przeczytam, że jestem kolejnym frustratem, który nie potrafi poznać kobiety i jej sobą zaciekawić i wini za to brak pieniędzy. Dlatego wyjażnię skąd to pytanie. Od jakiż dwóch lat zauważyłem, że zmieniło się podejżcie kobiet do mojej osoby. Nigdy nie miałem problemów z ich poznawaniem ale teraz jest dużo łatwiej, chyba momentami nawet za łatwo choć dla wyjażnienia zaznaczę, że nie chwale się zarobkami. Przez ten czas nie zmieniłem się jako facet (nawet specjalnie zapytałem o to kilka osób) ale zmieniły się znacznie na korzyżć moje zarobki. Więc czy naprawdę to ma to teraz takie wielkie znaczenie dla kobiet? Jaki procent kobiet według Was zwraca na to dużą uwagę? Przecież nie żyjemy w XIX wieku i obecnie kobieta może się sama realizować i równie dobrze jeżli tylko chce zarabiać. Na pewno ktoż może stwierdzić, że dobre zarobki żwiadczą o zaradnożci i pomyżle na życie, czyli o tym że facet ma potencjał i zapewni byt rodzinie. Ale przecież 2 lata temu też taki byłem tylko znajdowałem się w innym miejscu realizacji planów na życie. Proszę o szczere odpowiedzi.
    Z góry dziękuję.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Oczywiżcie ,że wpływa,a myżlisz skąd się powiedzenia wzięły na ten temat ;)Nie wiem czy wszystkie ,ale znaczna czężć zwraca na to uwagę , jak chcesz to poszukam Ci nawet o tym dokument hehe 😉

piootrek.
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Jeżli masz jakież opracowanie na ten temat to chętnie je przeczytam.

Anonymous
    Member
    • Guru

Musisz sobie poszukać całożć na necie, tak w ogóle sporo o tym jest w przeróżnych programach i artykułach.
    [usunięto_link]

Idealna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Niestety tak….tak uważam.

Sama poznałam męża w biedzie..że tak powiem:D
    Razem doszliżmy do naszego majątku, ale…..

Tak jak widzę faktycznie sytuacja materialna człowieka ma duży wpływ na otaczających go ludzi.

Mając za dużo stracisz przyjaciół z zazdrożci, zyskasz tych co nie trzeba…

Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie….takie powiedzenie:P
    I pewnie tak samo jest kiedy szukasz partnera…nigdy nie wiesz czy leci na kasę, czy na ciebie…

Idealna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 36
    • Bywalec

A kobiety po prostu chcą czuć się bezpiecznie, czy kiedy będą chciały założyć rodzinę Ty będziesz w stanie ją utrzymać….brutalne to.

Najlepiej nie mieć za dużo…:)

Anonymous
    Member
    • Guru

Jeżli pieniądze mają żwiadczyć o bezpieczeństwie niech sama wchodzi do związku z pełnym portfelem,a nie szuka go u innej osoby 😉 Za to wszelakie badania i eksperymenty pokazują mówią iż wpływa to na samą atrakcyjnożć (i teraz niech ktoż mi powie ,że różnimy się od zwierząt hehe). A partnera poznałaż pewnie w latach studiów bądź szkolnych,ale mogę się mylić 🙂 ,ale i tak takie osoby jak Ty ,przynajmniej jak się przedstawiłaż, jak dla mnie na plus co nie patrzą na kasę ,a oceniają człowieka.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

jakbym miał tak na chybił trafił stwierdzić jak to wygląda procentowo, to myżlę że:
    80% – dla tylu kobiet status finansowy ma wielkie znaczenie
    15% – dla tylu ma „jakież tam” znaczenie
    5% – dla tylu nie ma znaczenia

tak mi wychodzi z obserwacji ;p

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

nie uważam że ktos kto kase jest zarówno ambitny, pracowity itd.
    jest masa ludzi ktorzy maja wszystko bez zadnego wysilku

osobiscie z chlopakiem wszystko realizujemy wspolnie. bywalo ze nie mielismy kasy, bywalo że było przyzwoicie i tak że było super. zawsze byłam i jestem szczesliwa. obecnie powoli zaczyna sie wszystko normować, układać. oboje mamy stała prace i satysfakcjonujace zarobki. ale cokolwiek by sie nie stalo bede z nim a on ze mna

poza tym popieram statystyki miszcza 😀

monika72
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 10
    • Bywalec

TAK to się porobiło , a może zawsze tak było że wiele kobiet zwraca uwagę wyłącznie na zawartożć portfela i w tym nie ma nic dobrego ale cóż… Pytanie jak rozpoznać intencje , na to potrzeba czasu bo i tak szydło wyjdzie z worka [byle nie za póżno]Jestem kobietą jak mówią bardzo atrakcyjną i obserwuję że mężczużni jako atut traktują swoją zamożnożć i tak jest pod warunkiem że idzie za tym coż jeszcze kultura osobista, wrażliwożć itp. My kobiety dbamy o siebie wykonując przeróżne zabiegi na ciele aby być atrakcyjnymi co panom podoba się a, a mężczyżni są między innymi atrakcyjni poprzez swoją zasobnożć.Nie popadajmy jednak w paranoję jest wiele pań jakie cenią człowieka nie jego wypchany portfel. 😀

Anonymous
    Member
    • Guru

To,że kobiety dbają o siebie w tym przypadku nie ma znaczenia ,mężczyźni też ,ale co z tego. Poznawanie to dalszy etap ,a tu chodzi o ocenianie i kasa zwyczajnie w przypadku większożci kobiet ma znaczenie ,bardzo fajnie na tym filmie to pokazano ,szczególnie w pełnej wersji. Jak się zmienia atrakcyjnożć mężczyzny postrzeganego wyłącznie na podstawie informacji o majętnożci.

Anonymous
    Member
    • Guru

Czyli zwyczajnie leci na kasę, jak chce się w tym kontekżcie pobawić to cóż blachara 😈

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy status finansowy wpływa na ocenę atrakcynożci mężczyzny?"

Przewiń na górę