- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 5 miesięcy temu przez
dziewucha.
- AutorWpisy
- 31 grudnia 2008 o 15:11 #4473
Zwracam się z pytaniem 🙂 bardzo miłym głównie do damskiej czężci forum.Ponieważ wg badań statystycznych to więcej kobiet głosowało na PO.Ale również i panów proszę o wypowiedzi . Dlaczego tak się dziwnie porobiło w naszym kraju ,że ludziska nie tylko nie mają własnego zdania ale powtarzają gorzej niż małpy to co mówi się w mediach. Na przykładzie sporu Kaczyńskiego z Niesiołowskim i Komorowskim odnoszę wrażenie , że NIEWAŻNE CO SIĘ MÓWI , WAŻNE KTO MÓWI.I tak idąc tym tropem całe media RP okrzyczały Kaczorów jak zwykle zresztą strasznymi zbrodniarzami dlatego , że powiedzieli prawdę Niesiołowi – że sypał.Nikt nie rozpacza jednak a wrecz bardzo chetnie sie mowi bez zadnego komentarza o wyczynach Palikota. Nie jestem zwolennikiem PO ani Pisu także ,ale nie mogę pojąć tego jak stronnicze są media w Polsce co zakrawa na Białoruż niekiedy.O ile domyżlając się o co chodzi i kto się boji Pisu PYTAM panie dlaczego często można usłyszeć w ich wypowiedziach : głosuję na PO bo PIS to ciągłe żledztwa , sprawdzanie , ludzi i oskarzanie jak to się w ogóle ma do nas do szarych ludzi .Was sprawdzają ??? was oskarzaja ?? Po co to powtarzacie po tych PO -owcach ubabranych post AWS owcach po pachy takie bzdury . Skoro ich sprawdzali? Czy lepiej może nic nie robić ? niech będzie cicho .Jak jest cicho to jest dobrze a kolesie i tak juz zarobieni niech sie dalej dorabiają.CZemu oni tak bardzo bali się lustracji ???
Ktoż może odnieżć mylne wrażenie ze jestem za PISEM nie nie jestem nie lubie ich tak samo jak i żwiszczącego TUSKA, Pytam tylko narodu :D:D
Dlaczego powtarzacie to co jest w mediach czy to moda ?? Jestem nowoczesna głosuję na PO !! ?? i powtrzać bzdury Tomasza Lisa ;/31 grudnia 2008 o 15:23 #135026Głosując na PO wybiera się jedynie mniejsze zło.Tusk jest modny bo jest bardziej nowoczesny i sympatyczny niz Kaczyńscy.Ani PO ani PiS nie są moim zdaniem odpowiednimi partiami,ale cóż poradzić.Ja będę w przyszłych wyborach głosować na partie niszowe,typu UPR.Myżlę,że ich sukces jest możliwy,wystarczy spojrzeć na obecne wyniki sondażów w Szwecji i Partie Piratów.
31 grudnia 2008 o 15:47 #135027glosowalam na po i ie wybieralam mniejszego zla. glosowalam zgodnie ze swoimi pzekonaniami.
ale…w nastepnych wyborach nie mam na kogo zaglosowac.
31 grudnia 2008 o 16:00 #135028@Czersi wrote:
Głosując na PO wybiera się jedynie mniejsze zło.Tusk jest modny bo jest bardziej nowoczesny i sympatyczny niz Kaczyńscy.Ani PO ani PiS nie są moim zdaniem odpowiednimi partiami,ale cóż poradzić.Ja będę w przyszłych wyborach głosować na partie niszowe,typu UPR.Myżlę,że ich sukces jest możliwy,wystarczy spojrzeć na obecne wyniki sondażów w Szwecji i Partie Piratów.
Jeżli głosowałaż na Tuska bo jest bardziej nowoczesny i sympatyczny to szczerze Ci współczuję. A co do mniejszego zła to co jest takiego złego
a czego nie ma w PO? przecież to wszystko to jest ta sama piaskownica tylko PO I PIS pokłócili się o zabawki. W Polsce nie ma prawicy , poza Korwinem JEST tylko centrum .1 stycznia 2009 o 15:31 #135029@luftwaffe wrote:
Jeżli głosowałaż na Tuska bo jest bardziej nowoczesny i sympatyczny to szczerze Ci współczuję. A co do mniejszego zła to co jest takiego złego
a czego nie ma w PO? przecież to wszystko to jest ta sama piaskownica tylko PO I PIS pokłócili się o zabawki. W Polsce nie ma prawicy , poza Korwinem JEST tylko centrum .Heh,wystarczy,żebyż spojrzał na mój wiek i byłoby jasne,że nie głosowałam w ostatnich wyborach,chyba,że nie wiesz kiedy one były 😆 Zadałeż pytanie dlaczego ludzie uwazają,że modniej jest głosować na PO,więc odpisałam jakim moim zdaniem są tego powody biorąc pod uwagę własnie tych ludzi(których znam,bo skąd mogę wiedzieć co mysleli inni)Sama jak napisałam popieram partie mniejszosciowe.
A co do tego złego to wystarczy popatrzeć na ciągłe kłotnie naszego prezydenta,jego strzelanie fochów,nieustanne weta i blokowanie chociażby traktatu lizbońskiego,homofobie,a czasem nawet nieumiejętnożć wypowiedzenia się z sensem i przekręcania jak się da zagranicznych nazwisk 😆
I w ogóle jak można nazwać sie „luftwaffe”.Zalatuje mi tu jakimż moherem… 🙄
6 stycznia 2009 o 01:56 #135030@Czersi wrote:
@luftwaffe wrote:
a czego nie ma w PO? przecież to wszystko to jest ta sama piaskownica tylko PO I PIS pokłócili się o zabawki. W Polsce nie ma prawicy , poza Korwinem JEST tylko centrum .Heh,wystarczy,żebyż spojrzał na mój wiek i byłoby jasne,że nie głosowałam w ostatnich wyborach,chyba,że nie wiesz kiedy one były 😆 Zadałeż pytanie dlaczego ludzie uwazają,że modniej jest głosować na PO,więc odpisałam jakim moim zdaniem są tego powody biorąc pod uwagę własnie tych ludzi(których znam,bo skąd mogę wiedzieć co mysleli inni)Sama jak napisałam popieram partie mniejszosciowe.
A co do tego złego to wystarczy popatrzeć na ciągłe kłotnie naszego prezydenta,jego strzelanie fochów,nieustanne weta i blokowanie chociażby traktatu lizbońskiego,homofobie,a czasem nawet nieumiejętnożć wypowiedzenia się z sensem i przekręcania jak się da zagranicznych nazwisk 😆
I w ogóle jak można nazwać sie „luftwaffe”.Zalatuje mi tu jakimż moherem… 🙄
zalatuje moherem a co moze miec moher do luftwaffe ?
No coments.jak bedziesz miała 20 pare lat to inaczej bedziesz patrzyla na polityke
albo i nie , w kazdym razie pozdrawiam .7 stycznia 2009 o 10:40 #135031ja mam 35 lat i też głosowałam na PO i głosowałam wedle swoich przekonań.
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.