- AutorOdp.
- 19 marca 2008 at 13:24
kochałam sie z chłopakiem jakież 4 tygodnie temu na początku włożył bez prezerwatywy ale po chwili nałożył a prezerwatywa nie pękła wczeżniejsze stosunki tez takie były …mam zawroty głowy czuje zmęczenie czasem plecy mnie bolą….
miesiączkę mam nie regularna ale ostatnio dostałam 14 lutego i teraz dostałam 14 marca leciało ze mnie jak nigdy…i mam jeszcze takie brazowe plamienie czy to przez koniec okresu???
chcę tylko poznać wasza opinjez góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi….
19 marca 2008 at 13:38Nie sądzę, żeby to była ciąża.
19 marca 2008 at 18:45jeżli „leciało jak nigdy”, to nie może być ciąży, bo podczas ciąży można mieć plamienia co najwyżej, zatem nie am sie czym martwić
19 marca 2008 at 18:51Skoro masz okres,to nie jesteżw ciąży.
19 marca 2008 at 18:55No wiesz okres można mieć podobno do któegoż tam miesiąca ciąży 😕
Ale to tylko plamienie jak autorka tematu aż tak krwawi to raczej to ciążka nie jest.
19 marca 2008 at 19:08do apteki i kupić test 🙂 a na przyszłożć myżleć 😛
19 marca 2008 at 19:13Myżlę, że nie jestes w ciąży, ale pewnie nasze posty cie nie uspokoją, więc najlepiej idź do apteki po test.
20 marca 2008 at 07:39bardzo dziękuje za odpowiedzi:) teraz jestem chora to może od tego czułam się zmęczona itp…tylko na tym forum są tak miłe osoby:)
wiem , że trzeba myżleć to był mój błąd którego nie mam zamiaru drugi raz popełnić nie chcę skrzywdzić tej istotki która by mogła przyjżć na żwiat bo to była by tylko i wyłącznie moja głupota a dziecko by cierpiało….20 marca 2008 at 07:54a wracając do okresu.. to okres nie dożć,że topiłam się bardzo jak nigdy do tej pory to i przez cale 5 dni strasznie mnie brzuch bolał normalnie jak ktoż by mnie rozrywał czego nigdy nie miałam zawsze bolał mnie jeden dzień
20 marca 2008 at 09:03skoro „krwawisz” to nie jest ciąża
może coż w rodzaju przemęczenia organizmu
ale jeżeli chcesz być pewna to zrób test20 marca 2008 at 09:10A moze wzięłaż peralginę albo inny lek rozrzedzający krew i dlatego miałaż taki obfity okres?
20 marca 2008 at 18:10aspiryna, polopiryna…
20 marca 2008 at 18:26ja tylko i wyłącznie brałam ibuprom..i wapno więcej nic…a leciało mi tak obficie praktycznie do konca okresu..i strasznie brzucho mnie bolało….nigdy wczeżniej tak nie miałam….
20 marca 2008 at 18:33Jeżli następny okres też będzie aż tak obfity to proponuję iżć do ginekologa, ponieważ zbyt obfite okresy nie są dobrą oznaką…
20 marca 2008 at 18:40wiem ze już się kochałam ale dla mnie rozbieranie sie przed kimż to ciężka sprawa…no jak będzie dalej taki to pójdę ale ja dalej nie rozumiem z skąd były u mnie takie bóle..
- AutorOdp.