czy to moze byc ciaza?

• Autor
    Odp.
  • myszunia9
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

kochałam sie z chłopakiem jakież 4 tygodnie temu na początku włożył bez prezerwatywy ale po chwili nałożył a prezerwatywa nie pękła wczeżniejsze stosunki tez takie były …mam zawroty głowy czuje zmęczenie czasem plecy mnie bolą….
    miesiączkę mam nie regularna ale ostatnio dostałam 14 lutego i teraz dostałam 14 marca leciało ze mnie jak nigdy…i mam jeszcze takie brazowe plamienie czy to przez koniec okresu???
    chcę tylko poznać wasza opinje

z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi….

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Nie sądzę, żeby to była ciąża.

Wiedziemka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

jeżli „leciało jak nigdy”, to nie może być ciąży, bo podczas ciąży można mieć plamienia co najwyżej, zatem nie am sie czym martwić

nohemi306
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Skoro masz okres,to nie jesteżw ciąży.

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

No wiesz okres można mieć podobno do któegoż tam miesiąca ciąży 😕

Ale to tylko plamienie jak autorka tematu aż tak krwawi to raczej to ciążka nie jest.

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

do apteki i kupić test 🙂 a na przyszłożć myżleć 😛

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Myżlę, że nie jestes w ciąży, ale pewnie nasze posty cie nie uspokoją, więc najlepiej idź do apteki po test.

myszunia9
    Member
    • Bywalec

bardzo dziękuje za odpowiedzi:) teraz jestem chora to może od tego czułam się zmęczona itp…tylko na tym forum są tak miłe osoby:)
    wiem , że trzeba myżleć to był mój błąd którego nie mam zamiaru drugi raz popełnić nie chcę skrzywdzić tej istotki która by mogła przyjżć na żwiat bo to była by tylko i wyłącznie moja głupota a dziecko by cierpiało….

myszunia9
    Member
    • Bywalec

a wracając do okresu.. to okres nie dożć,że topiłam się bardzo jak nigdy do tej pory to i przez cale 5 dni strasznie mnie brzuch bolał normalnie jak ktoż by mnie rozrywał czego nigdy nie miałam zawsze bolał mnie jeden dzień

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

skoro „krwawisz” to nie jest ciąża
    może coż w rodzaju przemęczenia organizmu
    ale jeżeli chcesz być pewna to zrób test

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

A moze wzięłaż peralginę albo inny lek rozrzedzający krew i dlatego miałaż taki obfity okres?

Wiedziemka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

aspiryna, polopiryna…

myszunia9
    Member
    • Bywalec

ja tylko i wyłącznie brałam ibuprom..i wapno więcej nic…a leciało mi tak obficie praktycznie do konca okresu..i strasznie brzucho mnie bolało….nigdy wczeżniej tak nie miałam….

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

Jeżli następny okres też będzie aż tak obfity to proponuję iżć do ginekologa, ponieważ zbyt obfite okresy nie są dobrą oznaką…

myszunia9
    Member
    • Bywalec

wiem ze już się kochałam ale dla mnie rozbieranie sie przed kimż to ciężka sprawa…no jak będzie dalej taki to pójdę ale ja dalej nie rozumiem z skąd były u mnie takie bóle..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czy to moze byc ciaza?"

Przewiń na górę