• Autor
    Odp.
  • Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Podejdź do tego inaczej – to jest lekarz i tylko lekarz. Przecież on zna na pamięć kobiece ciało.
    Ja nawet przed pierwszą wizytą się nie stresowałam… I na dodatek poszłam sama. Nikt na mnie w poczekalni nie czekał.

To naprawdę nic strasznego a lepiej sprawdzić czy wszystko jest OK i spać spokojnie, prawda?

PS: Kobiety są podobno mniej delikatne. Ja wybrałam faceta i jestem zadowolona.

myszunia9
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

w moim mieżcie podobno kobieta wyzywa dziewczyny które nie mając ukończonych 18 lat współżyły wszystkie moje koleżanki na nią narzekają więc wizyta u mężczyzny ale gdy nieprawdę rozbieranie sie przychodzi mi z wielkim trudem …

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

nawet rozebranie sie przed lekarzem?? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Lekarz to lekarz dla niego chleb powszedni 😛 nie ma co sie wstydzić 😛

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Ja znam przypadek kiedy przed maturą pojechaliżmy na pielgrzymkę do Częstochowy i ksiądz nie wyspowiadał laski z naszej szkoły bo uprawiała seks przed żlubem. To dopiero skandal.
    Więc nie ma się co przejmować babsztylem.

Moje znajome narzekają na swoje panie ginekolog a każda chodzi do innej.

I tak jak napisała koleżanka wyżej: lekarz to lekarz…

ja mam często badanie USG i ciągle muszę się do majtek rozbierać. Nawet jak miałam EchoSerca to całą góre musiałam zdjąć i była pani i pan doktor nade mną…

Przełam się 🙂

myszunia9
    Member
    • Bywalec

siemka to znowu ja…kupiłam dziż test ciążowy ponieważ zaczęłam wymiotować…ale czy to możliwe ze to od ciąży? kochałam sie ostatni raz 4 tygodnie temu…
    wracając do testu kiedy ja mam go zrobić? jak miesiączka prawdopodobnie będzie 14 kwietnia ja nie mogę czekać aż tyle czy jak zrobię jutro rano to czy wynik będzie wiarygodny?
    błagam o szybka odpowiedz…nie wytrzymam długo przed kompem bo mnie mdli

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Jeżli jesteż przed miesiączką to test zrób rano pierwszym moczem

Wiedziemka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

najwiarygodniejszy wynik będzie jednak pierwszego dnia spodziewanej miesiączki, dokładnie jak napisano rano ze żrodkowego moczu, czyli troszkę siusiasz a potem nabierasz

ale skoro miałaż tak obfitą wczeżniejsza miesiaczkę – a jak mniemam, to była ta po ostatnim seksie, to jest zerowa mozliwożć na ciążę (przy plamieniu, ewentualnie niewielkim krwawieniu byłaby jakaż minimalna szansa, ale tak, to zwyczajnie zarodek by się nie utrzymał)

wymioty – moz esię zwyczajnie czymż podtrułaż?

myszunia9
    Member
    • Bywalec

więc tak:
    zrobiłam wczoraj test ciążowy..(wczoraj minęło 5 tygodni od stosunku) wynik wyszedł negatywny patrzyłam sie uważnie ale była tylko i wyłącznie jedna kreska….
    a test miał nazwę „pre-test”
    czy mogę być pewna ze nie będę miała dzidzi?
    nie mam żadnego plamienia i czuje się lepiej…
    z góry dziękuję za odpowiedz

taisa
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

skoro się wszystko uspokoiło w TWoim organizmie, to może było to wywołane stresem.
    Nie martw się i następnym razem uważaj.
    A jeżli nadal masz wątpliwożci to zostaje Ci już tylko wizyta u lekarza, która i tak bym Ci doradzała.

Pozdrawiam, powodzenia

myszunia9
    Member
    • Bywalec

siemka!
    Mam taki problem mój brzuch nadal jest twardy ale okres mam normalny i od lutego miałam już 3 okresy czy to możliwe że jestem w ciąży?
    podobno nie które kobiety maja okres do piątego miesiąca ciąży…

od czego mogę mieć taki twardy brzuch?
    i przez jaki czas się ma okres jak się jest w ciąży?

z góry dziękuje za odpowiedzi:)

komentarze tego typu jak :
    trzeba było myżleć wczeżniej za nim to zrobiłaż… nie są mi potrzebne

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

idź do lekarza… po co się tyle czasu stresować. lekarz cie zbada, bedziesz miała odpowiedź… a nie internetowe gdybanie.

myszunia9
    Member
    • Bywalec

o to chodzi ze nie mogę iżć bo nie mam nawet 16 lat jeszcze a tak podobno ginekolog może powiadomić rodzinę to ja w tedy się powieszę

będę dopiero mogła iżć w lipcu

myszunia9
    Member
    • Bywalec

Onione !!! umiesz czytać??

A kto pyta to nie błądzi!!! zanim pójdę to chce poznać zdanie innych a jak ci coż nie odpowiada to się wcale nie udzielaj..

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Onione !!! umiesz czytać??

A kto pyta to nie błądzi!!! zanim pójdę to chce poznać zdanie innych a jak ci coż nie odpowiada to się wcale nie udzielaj..

Onione ma rację, jeżli na tyle byłaż dorosła, to teraz też bądź dorosła…
    Najłatwiej iżć do łóżka, ale trzeba o wszystkim myżleć od początku do końca.

myszunia9
    Member
    • Bywalec

Onione! sama jestes ta dziecinka!! a nie ja ! i die nie udzielaj

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czy to moze byc ciaza?"

Przewiń na górę