Czy to naprawdę marzenie żciętej głowy ???

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 20 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    KOJAKO
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Witam jestem nowy na tym forum więc proszę o wyrozumiałożć 🙂
    A więc do rzeczy … Mam 16 lat i mam spory „problem”
    Zakochałem się w starszej od siebie dziewczynie o 4 lata 🙁
    Dosyć dobrze mi się z nią dogaduje . Ona jest na luzie nie jakaż tam poważna pani 🙂 Rozmawiając z nią zachowuję się najdojrzalej jak potrafię .
    Zaprosiła mnie nawet do siebie na jakąż tam małą imprezkę czy coż i tak zastanawiam się czy coż kupić , coż zrobić żeby ją mile zaskoczyć , zaimponować jej czymż 🙂 Macie jakież pomysły ? ?? (tak myżlałem o jakimż dobrym winku z wyższej półki )

I mam w ogóle pytanie do pań czy to jest możliwe żeby chłopak w moim wieku zdobył dziewczynę o tyle starszą ?? ( Jednym moim plusem jest to że mam już jakież 190cm wzrostu i może wyglądam trochę na starszego faceta 🙂 )

Dzięki i przepraszam jeżeli napisałem tego posta niezrozumiale 🙂

Ayyo
    Członek
    • Tematów: 19
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Hehe..ładnie powiedziane „zdobyć”:)
    Może będę mało zasadnicza ale osobiżcie uważam,że jesli między dwoma osobami jest to Coż to nie ma znaczenia żadna różnica wieku!!
    A tak w ogóle to jak piszesz to ty się zakochałeż,więc teraz musisz poznać jej stanowisko.Hm..z tym winem…tez uważam,że jakoż tak nie teges,w końcu nie jestes jeszcze pełnoletni,ale to tak tylko jesli chodzi o zasady savoir-vivru.Jednak omijając ten pomysł z winem nie znam jakoż lepszego..

KOJAKO
    Członek
    • Bywalec

Ayyo a dla Ciebie nie byłoby przeszkodą jakbyż np pokochała (z wzajemnożcią) jakiegoż młodszego od siebie chłopaka o co najmniej 4 lata ?? Tak tylko pytam 😆

Zauroczona
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Znam pary, gdzie różnica wieku jest jeszcze większa (i to własnie kobieta jest starsza) i wszystko u nich OK 🙂
    jesli jesteżcie na podobnym poziomie, macie podobne cele, dobrze sie dogadujecie to metryka nie ma tu znaczenia.

KOJAKO
    Członek
    • Bywalec

Zauroczona mam nadzieję że jest tak jak mówisz 🙂 Narazie to taka bardziej przyjaźń jest … Ale od czegoż trzeba zacząć 🙂 I cały czas szukam sposobu żeby jej jakoż zaimponować :

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

Nie znam tej laski, więc ciężko mi cokolwiek poradzić.
    Nie wiem, co mogłoby ja ucieszyc.

KOJAKO
    Członek
    • Bywalec

A Tobie w jaki sposób chłopak by musiał zaimponować ? 🙂

TrancEye
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

@KOJAKO wrote:

A Tobie w jaki sposób chłopak by musiał zaimponować ? 🙂

Uważaj, odpowiedź może być straszna… 😉

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

25 cm…….. (w obwodzie oczywiżcie) 😆

Ja jestem trochę inna partia, więc się nie porównuję.
    Inaczej zaimponujesz nieopierzonej 20-latce, a inaczej ustawionej, dorosłej kobiecie 🙂

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

A teraz na poważnie:

Pamiętaj, że zwykle najskuteczniejsze są te najprostsze sposoby.
    Wbrew pozorom (zakładając oczywiżcie, że trafiłeż na w miarę fajną, porządna dziewczynę, która ma w głowie trochę rozumu) nie drogie prezenty, a małe gesty mogą zmiękczyć jej serce 🙂
    Bądź miły, uprzejmy, kulturalny. Pokazuj jej, że jest dla Ciebie kimż wyjątkowym (ale się nie narzucaj i nie bądź natrętny).
    Zakładam, że jesteż interesującym, ambitnym młodym chłopakiem. Pokaż jej, że masz jakież zainteresowania, pasje. Opowiedz o nich. Zapytaj ją o to, co ją interesuje. Domyżlam się, że te rozmowy macie już za sobą…ale kto powiedział, że nie należy ich kontynuować. Zresztą, jak ktos jest interesujący, to każdy temat przez niego poruszany potrafi zafascynować.

KOJAKO
    Członek
    • Bywalec

Zauroczona dziękuję 🙂 zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce i co ona na to ..

KOJAKO
    Członek
    • Bywalec

@Zauroczona wrote:

Pokazuj jej, że jest dla Ciebie kimż wyjątkowym

Mam to pokazywać w mniej więcej taki sposób mówiąc jej komplementy czy cuż ??? 😆 Bo co jakiż czas to robię 🙂

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

Na przykład komplementy 🙂
    Albo….Będąc w towarzystwie jej i innych koleżanek, patrz na nią, interesuj się nią, tak aby odczuła, że traktujesz ją INACZEJ niz pozostałe kobiety, pozwól jej odczuć, że ona jest dla Ciebie ważniejsza niż reszta 🙂
    I takie tam…… 😉

KOJAKO
    Członek
    • Bywalec

Ooo dobry pomysł 🙂 kiedyż już jak u niej byłem (ale nie było żadnych jej koleżanek) to i tak byłem cały czas w nią wpatrzony i się do niej użmiechałem i z wzajemnożcią 🙂

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

No widzisz. Oby tak dalej. 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 20 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę