- AutorOdp.
- 11 listopada 2009 at 16:34
Teraz nawet nie mam się kiedy z nią spotkać 🙁 w tygodniu ja niebardzo mam czas a w weekendy ona jest na studiach . Latem to jeszcze po szkole mogłem skuterem wyskoczyć a teraz jest ciemno i zimno 🙁 Ona mieszka 10km od mojej miejscowożci .
13 listopada 2009 at 23:54oleble witaj w klubie 🙂 jesteżmy praktycznie w tej samej sytuacji
14 listopada 2009 at 22:29Autorze tematu, jeżli sama z siebie zaprosiła Cię na imprezę, to jest to bardzo dobry sygnał; 20-latki nie zapraszają na imprezy 16-latków ot, tak, jak znajomego z grupy, więc musi Cię przynajmniej mocno lubić, a to już bardzo dużo; nie mów, że nie masz jak się z nią spotkać, teraz jest pora, by być kreatywnym i zrobić jej miłą niespodziankę, czymż ją zaskoczyć; przemyżl jednak, co i jak zrobic, kierując się również tym, żeby ta niespodzianka nie okazała sie niezręcznym ciężarem. Powodzenia, i daj znać, jak poszło – ciekaw jestem, bo zawsze w tej grupie wiekowej uważałem poderwanie starszej dziewczyny za spory wyczyn:)
14 listopada 2009 at 23:15Fury dziękuje bardzo 😀 Bardzo mądra odpowiedź i ja też jestem ciekawy czy coż z tego będzie 😀
4 stycznia 2010 at 20:34Zdaję relację z moich podbojów miłosnych :
Według mnie narazie wszystko stoi w miejscu 🙁Nie mam pojęcia co mam robić dalej
Miłe teksty i komplementy zaczynają już się robić tak jakby nudne i brakuje mi tematów do rozmowy …Hmm ferie …. muszę za wszelką cenę się do niej wybrać …
- AutorOdp.