- AutorOdp.
- 13 września 2007 at 12:47
Dziewczyny NIE PIJCIE tego!!!
Mówię to na swoim przykładzie. Bo piłam Figurę, Xennę i Normosan. Do tego jeszcze Xenna w tabletkach i Radirex. Fakt, że schudłam, ale jakim kosztem. Nie mówię już, że trzeba się z tym namęczyc. Bo to przecież nic przyjemnego odwiedzac toaletę 6 razy w ciągu nocy. Chodzi o względy zdrowotne. Przestałam tego używac bo bywało tak, że czasami już prawie mdlałam. Porządnie z tym swiństwem przesadziłam. Bóle głowy i brzucha pod koniec zażywania tego były nie do zniesienia. Do tej pory czasem boli mnie brzuch, miewam zaparcia. A minęło już pół roku. W dodatku zatrzymał mi się wtedy okres. Na szczężcie sam sie jakoż unormował bez wizyty u lekarza.
Jeszcze raz powtarzam: nie zazywajcie tego. Lepiej ograniczyc jedzenie i wziążc się za sport.13 września 2007 at 14:18Co do herbatek nigdy mi nie pomogły:-) Jeżli już to np Profesjonalne doradztwo dietetyczne – bo zauważyłam efekty po takiej konsultacji już po miesiącu.
15 września 2007 at 05:23[usunięto_link] wrote:
Co do herbatek nigdy mi nie pomogły:-) Jeżli już to np Profesjonalne doradztwo dietetyczne – bo zauważyłam efekty po takiej konsultacji już po miesiącu.
na mnie takie herbatki to nie dzialaja… a smierdzi to wg mnie okrutnie. a jak znalazlas takiego naprawde profesjonalnego i skutecznego doradce dietetycznego?
16 września 2007 at 12:08[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
a jak znalazlas takiego naprawde profesjonalnego i skutecznego doradce dietetycznego?
ja jestem profesjonalnym i skutecznym doradcą dietetycznym:) po Akademi Medycznej, brałem udział w programie odchudzania społeczeństwa warszawskiego. W czym pomóc? Co do herbatek to to nie polecam ich podstawowym działaniem jest spowodowanie utraty wody z organizmu a nie utrata tłuszczu:)
16 września 2007 at 13:22Próbowałam różnych herbatek kilku różnych firm i nie zauważyłam ŻADNEGO efektu. Może to i zdrowe pić ziółka, ale wcale nie odchudzające (niestety).
16 września 2007 at 13:28Ja nie wierzę, ale czasami piję.
16 września 2007 at 16:24Wiecie co mi te herbatki i tabletki pomogły, ale dlatego że z nimi przesadzałam. Nie zażywałam ich tak jak to jest wskazane. Dawkę zwiększałam 3-4 czasem 5-krotnie. Masakra. Nie pijcie tego. wypłucze Wam wszystkie minerały z organizmu tak jak mi. To jest ostateczne chyba wyjżcie. Już nigdy nie wezmę tego do ust.
16 września 2007 at 18:43herbatki odchudzajace to najwieksze gowno jakie mozna stosowac podczas odchudzania , wiecej nie bede komentowala!!!
- AutorOdp.