• Autor
    Odp.
  • abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Dziewczyny NIE PIJCIE tego!!!
    Mówię to na swoim przykładzie. Bo piłam Figurę, Xennę i Normosan. Do tego jeszcze Xenna w tabletkach i Radirex. Fakt, że schudłam, ale jakim kosztem. Nie mówię już, że trzeba się z tym namęczyc. Bo to przecież nic przyjemnego odwiedzac toaletę 6 razy w ciągu nocy. Chodzi o względy zdrowotne. Przestałam tego używac bo bywało tak, że czasami już prawie mdlałam. Porządnie z tym swiństwem przesadziłam. Bóle głowy i brzucha pod koniec zażywania tego były nie do zniesienia. Do tej pory czasem boli mnie brzuch, miewam zaparcia. A minęło już pół roku. W dodatku zatrzymał mi się wtedy okres. Na szczężcie sam sie jakoż unormował bez wizyty u lekarza.
    Jeszcze raz powtarzam: nie zazywajcie tego. Lepiej ograniczyc jedzenie i wziążc się za sport.

Anniaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Co do herbatek nigdy mi nie pomogły:-) Jeżli już to np Profesjonalne doradztwo dietetyczne – bo zauważyłam efekty po takiej konsultacji już po miesiącu.

zuza_130
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Co do herbatek nigdy mi nie pomogły:-) Jeżli już to np Profesjonalne doradztwo dietetyczne – bo zauważyłam efekty po takiej konsultacji już po miesiącu.

na mnie takie herbatki to nie dzialaja… a smierdzi to wg mnie okrutnie. a jak znalazlas takiego naprawde profesjonalnego i skutecznego doradce dietetycznego?

macek10
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

a jak znalazlas takiego naprawde profesjonalnego i skutecznego doradce dietetycznego?

ja jestem profesjonalnym i skutecznym doradcą dietetycznym:) po Akademi Medycznej, brałem udział w programie odchudzania społeczeństwa warszawskiego. W czym pomóc? Co do herbatek to to nie polecam ich podstawowym działaniem jest spowodowanie utraty wody z organizmu a nie utrata tłuszczu:)

doris26
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Próbowałam różnych herbatek kilku różnych firm i nie zauważyłam ŻADNEGO efektu. Może to i zdrowe pić ziółka, ale wcale nie odchudzające (niestety).

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Ja nie wierzę, ale czasami piję.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Wiecie co mi te herbatki i tabletki pomogły, ale dlatego że z nimi przesadzałam. Nie zażywałam ich tak jak to jest wskazane. Dawkę zwiększałam 3-4 czasem 5-krotnie. Masakra. Nie pijcie tego. wypłucze Wam wszystkie minerały z organizmu tak jak mi. To jest ostateczne chyba wyjżcie. Już nigdy nie wezmę tego do ust.

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

herbatki odchudzajace to najwieksze gowno jakie mozna stosowac podczas odchudzania , wiecej nie bede komentowala!!!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czy wierzycie w skutecznożć herbatek odchudzających"

Przewiń na górę