Czy zielony to obciach???

• Autor
    Odp.
  • modanetka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Chciałam sobie kupić zieloną sukienkę na żlub koleżanki.Do tego żółte dodatki i torebka. od zawsze podobały mi się te połaczenia kolorów, ale nie wiem czy teraz nie jest obciach włożyć coż takiego… Na ulicach tylko zieleń i cytrynka… Sukienka miałaby być taka, podaję gdyz aukcja jest już nie aktualna….: [usunięto_link]

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Jeżli pytasz czy połączenie tych kolorów nie jest obciachem – to wydaje mi się, że nie… 😉

Gorzej jak się przesadzi z samą forma ubioru i dodatkami 😉

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Mnie sie podoba wszystko co ma ladny,zielony kolor ale ta sukienka akurat nie..ja wole jasna zielen. I uwazam,ze nie bedzie obciachu jak polaczysz kolory..tylko nie przesadzaj z dodatkami!!

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Kolor zielony jest sliczny,połączenie go z żółtym boskie.Aaaale teraz takie połączenie jest najbardziej oczywistym rozwiązaniem z możliwych 😉 gdzie się człowiek nie obejrzy tam panny w zielonych kurtkach i żółtych torebkach(tudzież butach…).Jeżli chcesz wyglądać inaczej to do zielonej sukienki dobierz np białe dodatki.A jeżli chcesz wyglądać jak żwiąteczny elf to czerwone-moje ulubione połączenie 😀

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

mnie już mdli od tych zieleni i zolci na ulicach. 99% kobit teraz chodzi ubranych w tych kolorach. sukienka ok. ta zielen nawet jest ciekawa. juz od ciebie zalezy decyzja. ja bym w kazdym razie zrezygnowala przynajmniej z tych zoltych dodatkow.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

kolejny boom… wszscy nosimy zielony z żółtym!

😉

Ami
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

zieleń w połaczeniu z żóltym jest teraz na topie, więc będziesz modna a nie obciachowa 🙂 fakt, że musisz uważać z ilożcia dodatków, bo sukienka jest ” bogata” . Dodatki mogą być również w kolorach wzorów z sukienki: biały lub jasna zieleń (chociaż z tą zielenią też trzeba uważać co by nie było za zielono 🙂 ). z czerwonym też było by interesująco i modnie, tyle, że dla mnie to połaczenie jest toksyczne ;). Co do sukienki to bardzo ładna i zwiewna. Tylko szkoda, że mi w zieleniech niestety nie do twarzy 🙂

jak już dobierzesz dodatki to się pochwal bo jestem ciekawa 🙂

Prada
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Sukienka – żliczna. Wydaje mi się, że z żółcią najlepiej by się prezentowała. Chociaż czy niezbyt rzucająca się w oczy, jak na żlub? Nie chciałabyż chyba przyćmić panny młodej, prawda? 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy zielony to obciach???"

Przewiń na górę