- AutorOdp.
- 22 kwietnia 2008 at 10:55
Chciałam sobie kupić zieloną sukienkę na żlub koleżanki.Do tego żółte dodatki i torebka. od zawsze podobały mi się te połaczenia kolorów, ale nie wiem czy teraz nie jest obciach włożyć coż takiego… Na ulicach tylko zieleń i cytrynka… Sukienka miałaby być taka, podaję gdyz aukcja jest już nie aktualna….: [usunięto_link]
22 kwietnia 2008 at 13:34Jeżli pytasz czy połączenie tych kolorów nie jest obciachem – to wydaje mi się, że nie… 😉
Gorzej jak się przesadzi z samą forma ubioru i dodatkami 😉
22 kwietnia 2008 at 17:49Mnie sie podoba wszystko co ma ladny,zielony kolor ale ta sukienka akurat nie..ja wole jasna zielen. I uwazam,ze nie bedzie obciachu jak polaczysz kolory..tylko nie przesadzaj z dodatkami!!
22 kwietnia 2008 at 22:03Kolor zielony jest sliczny,połączenie go z żółtym boskie.Aaaale teraz takie połączenie jest najbardziej oczywistym rozwiązaniem z możliwych 😉 gdzie się człowiek nie obejrzy tam panny w zielonych kurtkach i żółtych torebkach(tudzież butach…).Jeżli chcesz wyglądać inaczej to do zielonej sukienki dobierz np białe dodatki.A jeżli chcesz wyglądać jak żwiąteczny elf to czerwone-moje ulubione połączenie 😀
23 kwietnia 2008 at 12:14mnie już mdli od tych zieleni i zolci na ulicach. 99% kobit teraz chodzi ubranych w tych kolorach. sukienka ok. ta zielen nawet jest ciekawa. juz od ciebie zalezy decyzja. ja bym w kazdym razie zrezygnowala przynajmniej z tych zoltych dodatkow.
25 kwietnia 2008 at 08:24kolejny boom… wszscy nosimy zielony z żółtym!
😉
30 kwietnia 2008 at 15:17zieleń w połaczeniu z żóltym jest teraz na topie, więc będziesz modna a nie obciachowa 🙂 fakt, że musisz uważać z ilożcia dodatków, bo sukienka jest ” bogata” . Dodatki mogą być również w kolorach wzorów z sukienki: biały lub jasna zieleń (chociaż z tą zielenią też trzeba uważać co by nie było za zielono 🙂 ). z czerwonym też było by interesująco i modnie, tyle, że dla mnie to połaczenie jest toksyczne ;). Co do sukienki to bardzo ładna i zwiewna. Tylko szkoda, że mi w zieleniech niestety nie do twarzy 🙂
jak już dobierzesz dodatki to się pochwal bo jestem ciekawa 🙂
3 maja 2008 at 20:55Sukienka – żliczna. Wydaje mi się, że z żółcią najlepiej by się prezentowała. Chociaż czy niezbyt rzucająca się w oczy, jak na żlub? Nie chciałabyż chyba przyćmić panny młodej, prawda? 😉
- AutorOdp.