Czym różnią się faceci od jogurtu?

• Autor
    Odp.
  • Eleana
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Jogurt ma kulturę… czyli rozważania na temat facetów.

No włażnie, potrzebne toto czy nie? No w sumie to tak, bo ma kto uszczelki w kranie wymienić, szafki dokręcić, gwoździe przybić, no i przytulić jest się do kogo, jak trzeba, ale patrząc z innej strony – to przecież większożć z tych rzeczy może zrobić każda kobieta samodzielnie.

Facet ogólnie jest jak małe dziecko, bo w sumie mama zawsze mi powtarzała, że facet do 6 roku życia się rozwija a później to już tylko rożnie. Teraz wiem, że miała rację. Mój mężczyzna np. nie potrafi zrozumieć, po co przejmować się tym, co będzie kiedyż, skoro powinno się żyć chwilą, albo po co mi tyle par butów, a później trzeba takiemu tłumaczyć jasno i wyraźnie, żeby zrozumiał i broń boże nie przegapił czegoż, że przyszłożć i myżlenie o niej to coż jak małe marzenia, a człowiek, który nie ma marzeń ,nie żyje i że bycie z kimż, np. na chwilę to strata czasu. Wiem, że on tego nie zrozumie, ale kiwa głową, udając, że wie, o co kaman. Kwestię butów rozwiązuje się łatwiej, bez zbędnej filozofii. Mówię, że po to mam ich tyle, żeby ładniej dla niego wyglądać i jest spokój. Chyba, że sobie przypomni, że zazdrosny jest, no i trzeba tłumaczyć dalej inne rzeczy, no jak z dzieckiem.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

a mój meżczyzna nie jest dzieckiem, Jest dorosły i dojżały i wszytsko rozumie:) mam wielki skarb

miszczu
    Member
    • Odp.: 1579
    • Maniak

uwielbiam bystrych ludzi piszacych felietonopodobne twory :d

samk
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

kolejna dawka feminizmu, jestesmy otoczeni nim wszedzie, ze az niewiemy o co chodzi, to podle ze zycie kobiety opiera sie na feminizmie. Tak bardzo chcialbym spotkac kiedys prawdziwą kobiete i zobaczyc jak wygląda.

Zwyczajna
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

prawdziwe kobiety SĄ FEMINISTKAMI, a tylko kobieto-podobne babole nie są.

Poza tym, tekst rzeczywiżcie nieciekawy i dziecinny. Rzuć chłopaka w cholere, niech znajdzie panne pare lat młodszą.

samk
    Member
    • Zapaleniec

nie macie obawy ze to sie moze obracac przeciwko wam upodlajac element meski myslac o swoim dobru, myslicie ze mimo wszystko to dobra strategia na zycie bo was nieinteresuje milosc i wystarcza wam sex, szczegolnie w mlodym wieku?

miszczu
    Member
    • Odp.: 1579
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Poza tym, tekst rzeczywiżcie nieciekawy i dziecinny. Rzuć chłopaka w cholere, niech znajdzie panne pare lat młodszą.

niczym Kazia Szczuka aka Mam Kompleksy
    hahaha

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

w tym wypadku staję po stronie mężczyzn.
    i jakoż nie uważam siebie za niekompletną kobietę.

feminizm- ok, ale w zdrowych ilożciach.

a autorce tego tematu radziłabym trochę przystopować, bo to, że ona ma beznadziejnego faceta, nie oznacza, że wszyscy są tacy sami.

Zwyczajna
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami dziewczyn – nie ma co przeginać z tym feminizmem. Matriarchat jest do bani. Co tu się dużo rozpisywać:
    „Grunt to zachowanie umiaru” jak napisała Onione. Każdy normalnie myżlący, człowiek zrozumie o co chodzi.

A założycielka tematu, cóż, mierzenie wszystkich facetów jedną miarą i twarde trzymanie się stereotypów na ich temat wyniosła chyba z domu.

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

niczym Kazia Szczuka aka Mam Kompleksy
    hahaha

Skacz, skacz, ale i tak nie doskoczysz. Źle trafiłeż.

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Jogurt ma kulturę…

kawał dobry 😆 😆 😆
    Zrewanżuje się kumplom jak będą opowiadać szowinistyczne dowcipy w moim towarzystwie 😆

grancanaria
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Autorko tego tematu, nie powinnaż tak oceniać facetów, bo nie wszyscy tacy są.

p.s. kobiety są feministkami , bo faceci sami nas traktowali podle kiedyż, to teraz się odwdzięczamy ;D

samk
    Member
    • Zapaleniec

za to jaka moja plec byla kiedys dla kobiet ja teraz w calym swoim zyciu nieprzezyje jednego dnia w spelnieniu a jedyne co bede ogladal to tryjumf kobiet

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czym różnią się faceci od jogurtu?"

Przewiń na górę