- AutorOdp.
- 26 lutego 2008 at 09:30
wczoraj przez przypadek udalo mi sie zrobic pyszna salatke…paczka nudli knorra, ja wzielam te czosnkowa (zreszta pyszne), pare podsmazonych pomidorow, parpryki, pieczarek, mielone. wymieszalam to wszystko z przyprawa z zupki i wyszlo cos pysznego:D
ciekawa jestem czy macie wiecej pomyslow na jakeis dania z nudli:P19 maja 2008 at 10:55przyznam szczerze że takiego połączenia nie próbowałam. ale makaron z nudli sam w sobie bardzo lubię. n****ętniej robię sobie ser w ziołach, dodaję bardzo małą ilożć wody i jem sam makaron o smaku sera i ziół. no jak dla mnie rewelacja 🙂
19 maja 2008 at 15:03Jesli chodzie o te makarony to ja mam swietny przepis 🙂 ale lepsze sa do tego makarony z zupek Vifon ale w sumie nadaje sie kazdy z tych „chinskich” 🙂
Sam makaron. Do tego podsmazone piersi z kurczka pokrojone w kosteczke 🙂 do tego mrozona wloszczyzna krojona w paski. Mozda dodac jakies pieczarki, warzywka, przyprawy i koncentrat. Wszystko razem mieszamy i gotowe 😀 w sam raz na imprezy bo jest pyszne za rowno na cieplo jak i na zimno 🙂
Polecam 🙂
19 maja 2008 at 15:07Profanacja nudli!!!
Szczerze powiem,że nie skusiłabym sie na jakież danie z dodatkiem tej przyprawy,bo ja tak bardzo lubię tą zupke,że zwyczajnie byłoby mi szkoda marnotrawić taki pyszny proszek,z którego przeciez może powstać smakowita zupka 😀 a najlepsiejsza jest red hot chilli kurczak 😈22 maja 2008 at 11:40a jadłyżcie taką nową chyba, przynajmniej ja jej wczeżniej nie widziałam, gulasznikoff? taka bardziej, jak nazwa wskazuje, mięsna 😀 am am !
22 maja 2008 at 14:37Nie,nie,jak mięsna to ja nie spróbuje 😉
22 maja 2008 at 15:23[usunięto_link] wrote:
przyznam szczerze że takiego połączenia nie próbowałam. ale makaron z nudli sam w sobie bardzo lubię. n****ętniej robię sobie ser w ziołach, dodaję bardzo małą ilożć wody i jem sam makaron o smaku sera i ziół. no jak dla mnie rewelacja 🙂
ser w ziolach niszczy moj system 😀 kocham to :d
22 maja 2008 at 15:25Moj facet też ciągle je ser w ziołach.
bleee ja nie lubie 🙄27 maja 2008 at 18:30no to spróbuj innego smaku. naprawdę polecam gulasznikoff, zupełnie inna jakożć smaku 😉 tu też dodaję mniej wody i jem bardziej taką potrawkę.
16 czerwca 2009 at 15:41ser w ziołach, genialna sprawa! ale dań z nudli nie próbowałam. słyszałam, że ta makarony są w ogóle dobre do przeróżnyh sałatek.
16 czerwca 2009 at 16:33tak szczerze…moj zoladek wiaze sie w supel na mysl o zupce chinskiej. nie moglabym tego zjesc.
16 czerwca 2009 at 17:35[usunięto_link] wrote:
tak szczerze…moj zoladek wiaze sie w supel na mysl o zupce chinskiej. nie moglabym tego zjesc.
zupki chińskie… bleee. mam do nich awersję od osmiu lat.
16 czerwca 2009 at 17:40wpierdzielalem te sery w ziolach i juz rzygam nimi haha 😀
od czasu do czasu sobie wszamie jak nie zdarze nic do pracy zrobic to sobie zupke trzasne
7 stycznia 2010 at 22:53Iłłł na samą myżl o zupkach robi mi się rewolucja w żołądku. Kiedyż byliżmy ze znajomymi na 5dniowym wyjeździe w górach i wczeżniej składaliżmy się na jedzenie. Wielki błąd zrobiliżmy, że zaufaliżmy facetom w kwestii zakupów. Kupili zapas zupek chińskich i pasztetów na 5 dni i tylko tym się żywiliżmy. Od tamtej pory nie tknę ani jednego, ani drugiego. Wolę zjeżć normalny obiad a do sałatek dodawać pyszne szynki jak na przykład moja ulubiona ze sklepu lap-pol.pl szynka serrano 🙂
9 lutego 2010 at 12:26[usunięto_link] wrote:
wczoraj przez przypadek udalo mi sie zrobic pyszna salatke…paczka nudli knorra, ja wzielam te czosnkowa (zreszta pyszne), pare podsmazonych pomidorow, parpryki, pieczarek, mielone. wymieszalam to wszystko z przyprawa z zupki i wyszlo cos pysznego:D
ciekawa jestem czy macie wiecej pomyslow na jakeis dania z nudli:Pa ja sobie wlasnie zalalam riosioła knorr nudle super sa nowe smaki, na zimowe popoludnia nie ma nic lepszego, jak rozgrzac sie dobra zupka 🙂
- AutorOdp.