- AutorOdp.
- 27 lutego 2011 at 22:30
Ja kupiłam takie gotowe dekoracje żcienne samoprzylepne- dzieci zadowolone i tak milej i bardziej kolorowo sie zrobiło
26 lipca 2011 at 12:19słabe takie cos… nie wiem… mnie sie podobaja zwykle sciany i ladne obrazki. tak po prostu w starym stylu…
2 września 2011 at 08:36Może zamiast linka wklej zdjecie 😉
7 marca 2012 at 15:21Jeżeli chodzi o ciekawe urządzenie pokoju dziecięcego, czy młodzieżowego, to takie rozwiązanie bardzo mi się podoba: [usunięto_link] Na pewno każdy maluch byłby zachwycony z takiej aranżacji w swoim pokoju.
8 marca 2012 at 10:32Ja ostatnio w jakimż artykule znalazłam panele dekoracyjne, coż takiego czym można przedzielić np. kuchnię od jadalni ale też można powiesić od razu przy żcianie jako dekorację. Bardzo fajnie to wyglądało, jak znajdę to wstawię fotki.
8 marca 2012 at 15:33Fajnie jakby można było dać dzieciakom całą żcianę do pomalowania tak jak chcą.To byłaby dla nich wielka frajda.
30 grudnia 2012 at 17:26Podobają mi się nalepki w pokojach dziecięcych, bardzo przyjemny klimat wprowadzają 🙂
2 stycznia 2013 at 12:11Może coż ciekawego namalować 🙂 nie wiem wydaje mi się że jest nieograniczone pole możliwożci tylko pomysł trzeba mieć:P
3 stycznia 2013 at 11:44[usunięto_link] wrote:
Fajnie jakby można było dać dzieciakom całą żcianę do pomalowania tak jak chcą.To byłaby dla nich wielka frajda.
Widziałam taką żcianę w którymż z magazynów o wystroju. Farba tablicowa lub tapeta po której można malować. Fajna sprawa dla dzieciaków:)
22 stycznia 2013 at 18:26Albo im dać możliwożć malowania po żcianach co wy na to?:P
23 stycznia 2013 at 18:22Kreatywne:)
6 kwietnia 2013 at 07:51Hej,
poszukuję naklejek na żcianę do pokoju dziecka. Takie które nie będą odpadać od żciany. Najlepiej takie z pianki.
Możecie coż polecić?6 kwietnia 2013 at 12:06jeżli żciany były by odpowiednio przygotowane do malowania przez maluszka to czemu by nie, ale żeby dziecko o tym wiedziało, nie daj Boże idziecie w gożcie a dziecko cichutko gdzież maluje arcydzieła Waszym znajomym, to chyba niefajnie;/
6 kwietnia 2013 at 12:10jeżli chodzi o naklejki to myżlę, że będą na allegro bądź tutaj mam jakiż link zobacz sobie
[usunięto_link],,
może coż znajdziesz dla swojego malucha7 kwietnia 2013 at 15:42o coż takiego mi chodziło, dożć mały wybór, ale może coż wybiorę. Dziękuję 🙂
- AutorOdp.